reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jezdem,

Mały po obiadku, zasypia w łóżeczku

kawa zaraz będzie:tak:

Made, super chłopcy:tak:

no i znów to samo:baffled: Mały zasypia i znów zaczyna się wiercenie za ścianą:wściekła/y:

super, że z Franiem wszystko dobrze :))))))

A ja moje drogie nie bez powodu nie udzielam się na wątku o czym większość doskonale wie. i nie dlatego, ze "to tylko forum"... Fakt, czasami loguję się i staram nadrobić, ale widzę, ze nic się nie zmieniło- Grupa Trzymająca Władzę :)) reszta to dodatki, ale na pokrzepienie napiszę, że jest odrobinkę lepiej i zasługi sobie przypisuję :))

Jest tu kilka osób, które bardzo lubię i szanuję i dla nich BESTYJO proszę o nie zamykanie tego wątku.

Co do wczorajszego mego postu.... otóż korzystając z roczku mojego synka (22.07) chciałam się z tymi kilkoma koleżankami podzielić naszym szczęściem i opowiedzieć w kilku zdaniach o samym przyjęciu, załączyć kilka zdjęć.... a tu znowu konflikt i znowu w centrum te same osoby...
Nic ponad to nie miałam w intencji.
Pozdrawiam WSZYSTKIE foremki :)

Posta mi zjadło :eek:
Wysłałam i wyparował :eek:
Napiszę więc jeszcze raz :eek: w końcu lubię pisać :))))

Wiolu! Bardzo mnie cieszy wiadomość, że Franio zdrowy jest :))

reklama
Kotku hahaha, a masz dla Olci piosenkę "Żył kiedyś kocur buryyyy...":-p;-) bo u nas właśnie leci i mały zasnął :)) wiercenie nie groźne jak pioseneczki lecą :))
a spójrzcie jaki On był maciupki hehe
czasami się tęskni za tymi chwilami:-p:sorry2:

idę zalać kawkę :))
ale dałam ciała.... cukru nie kupiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry