reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jezdem,

Mały po obiadku, zasypia w łóżeczku

kawa zaraz będzie:tak:

Made, super chłopcy:tak:

no i znów to samo:baffled: Mały zasypia i znów zaczyna się wiercenie za ścianą:wściekła/y:

super, że z Franiem wszystko dobrze :))))))

A ja moje drogie nie bez powodu nie udzielam się na wątku o czym większość doskonale wie. i nie dlatego, ze "to tylko forum"... Fakt, czasami loguję się i staram nadrobić, ale widzę, ze nic się nie zmieniło- Grupa Trzymająca Władzę :)) reszta to dodatki, ale na pokrzepienie napiszę, że jest odrobinkę lepiej i zasługi sobie przypisuję :))

Jest tu kilka osób, które bardzo lubię i szanuję i dla nich BESTYJO proszę o nie zamykanie tego wątku.

Co do wczorajszego mego postu.... otóż korzystając z roczku mojego synka (22.07) chciałam się z tymi kilkoma koleżankami podzielić naszym szczęściem i opowiedzieć w kilku zdaniach o samym przyjęciu, załączyć kilka zdjęć.... a tu znowu konflikt i znowu w centrum te same osoby...
Nic ponad to nie miałam w intencji.
Pozdrawiam WSZYSTKIE foremki :)

Posta mi zjadło :eek:
Wysłałam i wyparował :eek:
Napiszę więc jeszcze raz :eek: w końcu lubię pisać :))))

Wiolu! Bardzo mnie cieszy wiadomość, że Franio zdrowy jest :))

reklama
Kotku hahaha, a masz dla Olci piosenkę "Żył kiedyś kocur buryyyy...":-p;-) bo u nas właśnie leci i mały zasnął :)) wiercenie nie groźne jak pioseneczki lecą :))
a spójrzcie jaki On był maciupki hehe
czasami się tęskni za tymi chwilami:-p:sorry2:

idę zalać kawkę :))
ale dałam ciała.... cukru nie kupiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry