reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem padnięta... pół miasta przełaziłam za kartonem, a co najlepsze, dostałam go 100 m od domu:baffled: no, ale nic-ważne, ze jest:-)

Kocurku, a co powiesz na to?:-D:-p
Zobacz załącznik 484876
może Olcia mając towarzysza będzie grzeczna;-):-D

Made, moja siostra ma coś podobnego :))
my mieliśmy matę z FP, nawet Mały się interesował:tak:

idę podgrzać dzieciowi obiadek, za półgodzinki jezdem z kawką :)) czy ktoś mi przy niej potowarzyszy :))) zobaczymy hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Już mi lepiej, jak to zobaczyłam :-)
Aż mi emotka wróciła, a myślałam, że już zostanę zgryźliwym kotem chorym na wściekliznę :dry:

Łojeeeeeju i jeszcze Superman i jego Pomarańczowy Giermek :-D Tego mi trzeba, proszę o więcej :sorry2:

JEST "WIĘCEJ" !! Dziękuję...... :):):)

ewciu - ten Mikołajek cudny taki jak moje chłopaki :-):-):-)

KOTU! Ty kcesz żeby made znowu mikrofalami traktowała szlachetną, czarną?! :-p

Mmmmhmmm.... drap drap hmmmmmm......
Dobra. Przemyślałam.

No to ja bym chyba wolała dwa takie same wątki zrobić, bo jak tu jeszcze raz wpadną osoby, które powodują u mnie wspomnianą wściekliznę i będą "tłumaczyć" swoje zachowanie, to nie ręczę za siebie :baffled:
Wolałabym, żeby każdy już się gotował w sosie ino własnych, słusznych racji :baffled:

Ale czuję się całkiem bardzo wyróżniona, że pijemy kawę pod okiem Sił Wyższych :-p Wielkie Oko posiada atrybuty miłe kotom i jeszcze inne, które w kuotu ciekawość poznawczą obudziły :tak::-)

Ja przepraszam, że CO????????????? :eek:

MADE PIJE CZARNOM :confused:

ŚWIAT SIĘ WALI :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry