reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka... mi sie chyba robi tak, jak Ty mialas...
cala noc zgaga, teraz znowu. plakac mi sie chce, bo to koszmarne.. myslec nie daje. i do tego niedobrze okropnie i cos czuje, ze znow bede musiala sie zaprzyjaznic z toaleta :(

ja wiem, ze tu powazne rzeczy sie dzieja i nikogo moja zgaga moze nie obchodzic ale gdzie mam sie pozalic, jak nie kolezankom?

musze zaraz pedzic do sklepu po te wszystkie Zosinkowe sprzety, bo znajomi od znizki dali znac, ze moga tylko przepoludniem, wiec pedze i gdzies miedzy zgaga, bekaniem a niedobrzeniem musze sie umyc, ubrac i wsiasc w samochod. Mam nadzieje, ze jak wroce zastane tu wszystkie kolezanki w dobrych nastrojach!

reklama
Mnie na zgage tylko rennie. Chociaż jak poszłam do szpitala to tam nikt sie nie szczypał i dawali ranigast którego w ciąży podobno nie można:szok:

Made a co tam, lubie jak jest słodko:-)

poczku - ja się tak przejęłam Twoją zgagą, ze sama zaczęłam odczuwać ten ogień w przełyku :))) Leć i kupuj Zosi wszystko to, co najpiękniejsze i tanie :-)

a my poszukujemy maty :szok: dostaliśmy jedna w prezencie ale ni w pinć ni w dzisinc nam nie odpowiada:no:

rurka! tez szukam maty i zadna mi sie nie podoba....

ale juz ide.. ide...

bestyjo :) rozsiadz sie wygodnie i nie daj sie zwariowac :)

rurecka - ja w ogóle nie miałam maty :)) Kładłam na takim grubym pledzie, podbitym gumą i wstawiałam takie cuś edukacyjnego co stoi i zwisają zabawki i grają i chodzi słoneczko i trzeszczy gąsienica :-)
Pokazywałam tu kiedyś, może pamiętasz?

Zaraz poszukam, czekaj ;) To jest jeszcze fajne z tego powodu, że może korzystać dziecko starsze, już siedzące. I można jeszcze zdjąć ten grający panel i przymocować do łóżeczka :)

Znalazłam takie, jak będziesz chciała, to zrobię później więcej fotek ;)
Zobacz załącznik 484875

Ostatnia edycja:
reklama
i co ja mogę powiedzieć...nic...nie zamierzam też nikogo za nic przepraszać...nikogo nie obraziłam....

i kilka mądrych osób przekonało mnie,że nie muszę nigdzie sobie iść...tylko głupio mi że tyle razy moje imię padło na wątku, to chyba przez to całą noc nie spałam...

Wioluś powodzenia u lekarza!!! oby Franiusowi nic nie było!!

Lilu nie zagiń w tej ikei;)

dal reszty która może by chciała przesyłam pozdrowienia i buziaki, miłego dnia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry