reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama co to się dzieje???to przez te pogody ludzie chorują:-(.współczuję z powodu taty,mam nadzieję ,że szybko dojdzie do siebie!a z tabsami,z pewnością będzie ok,odstawisz,dostaniesz @ i do dzieła:tak:
BIBINKA- dzieki-mam nadzieje ze tatko szybko dojdzie do zdrowia bo my Go potrzebujemy..... a z hormonami tak zrobie-najchetniej juz bym odtawila,ale przemecze sie jeszcze ten tydzien a w sumie 6 dni bo dzis juz wzielam..

BIBINKA- co do chlamydii to nie pomoge bo nie robilam tego badania...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wyskoczyłam po warzywka! udało mi się oderwać od netu ;)
No nic ja znikam robić obiad no i popołudnie spedzam z M bez kompa :) wieczorkiem też mnie raczej nie bedzie ;) zależy..
Do jutra girls!
Miłego popołudnia!!

mama trzymam kciuki za zdrowie taty

nagapalma ja tez nie wiem co to takiego

mama05- no nie za fajnie z tymi hormonami u mnie wyglądało to podobnie nic tylko wielkie rozdrażnienie...rzuciłam to w cholerę po przeszło pół roku i nie mam zamiaru do tego wracać :baffled:

pysia888- jak dobrze rozumiem szukasz butów ślubnych ? (niestety nie jestem w stanie przewertować całego wątku dlatego pisze drogą dedukcji:rofl2:) Masz jakieś upatrzone i szukasz rozmiaru czy tak w ogóle szukasz ? Ostatnio widziałam dużo białych bucików w deichamnie no i radze też do Ryłko zajrzeć ja tam upolowałam swoje-baaardzo wygodne:-)

A jeśli chodzi o mnie to za 13 dni ma nadejść @ ! Stosuję nmpr więc czekam na skok a później to chyba będę siedzieć jak na szpilkach :-( Chciałabym zrobić mężowi niespodziankę urodzinową i wręczyc mu test z dwoma krechami eh...

no nie dowiem się o tej chlamydii:baffled:

TakaJednaKobietka mam nadzieję,że @ nie nadejdzie:tak:.a z tabsami,to się zgadzam,zauwazyłam,ze im starsza byłam,tym gorzej na nie reagowałam:baffled:.

spadam po Alę:-)
paaaaaaaaa;*

reklama
jsorbek i mama wiem, ze to musi być strasznie wzruszające uczucie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: dlatego jak nieraz o tym pomyślę choć i nawet w ciaży jeszcze nie jestem to już się wzruszam, a co będzie gdy przyjdzie co do czego hehe :-):-):-)
TakaJednaKobitka szukam butków na slub, zgadza się ale niestety narazie się to nie udaje. W sumie w wielu sklepach nie bylam no ale jutro jeszcze pochodzę i jak znajdę tylko takie jak piszesz to postaram się tam wpaśc i coś poszukać... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A takich konkretnych to nie mam wypatrzonych, na pewno nie chcę zbyt wysokich tylko niewielki obcas wystarczy, 5cm może być :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry