reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no i witam się znowu:-p
spałam sobie a tu takie wyładowanie atmosferyczne że myślałąm że balkon sąsiadki spadł albo że coś wybuchło :wściekła/y:

marylka hmmmm u mnie ciągle coś się dzieję ciągle pod górkę ciągle jakieś dziwne rzeczy więc nie wykluczam stresu
a co do bliźniaków to też bardzo prawdopodobne bo poprzednio właśnie miałam bliźniaki:-(

TakaJednaKobitka
witam :-)
agnieszka677 witam może to przez ten szpital a może ciąża :)

mamo skoro decyzja podjęta to będę trzymać kciuki za szybkie zafasolkowanie :-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mama- dok~ładnie, sta~ł się cud już po raz drugi i dzisiejszy dzień zosta~ł nadrobiony
A za Dzieci nie ma za co, piszę co myślę, a że Dzieci superaśne, to piszę jak jest:tak:
Życzę zdrówka dla Taty

Sol- nie waż się ruszać okien:angry::angry: bo jak przyjadę na ten Śląsk, to Ci ty~łek spiorę:tak:

Bibinka- witam. Chlamydię tak jak napisa~ła zapmarta bierze się z kana~łu szyjki bąd~ź cewki. I przy posiewie zwyk~łym nie biorą pod uwagę chlamydii więc tego nie będzie. Musisz zrobić osobno.

Maryla- poprostu tulę.. ale mam nadzieję, że nie będzie w tym miesiącu rozczarowania i ujrzysz dwie krechy:tak::tak: wiem jak to jest, robisz z nadzieją, a tam jedna- mia~łam tak przez 5 miesięcy i rozpacz niesamowita

Wkur...:wściekła/y::wściekła/y: ta klawiatura piszę ~ł ~ź i wyskakuje przed tym ten cholerny pi~ździk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Mykam rozwiesić pranie i będę robić cenniki, ale będę zaglądać :))

Ostatnia edycja:
ewcia,iwonka- decyzja podjeta,ze skracam cza brania hormonow zamiast do 26 maja biore do 16 maja i potem czekam na @ i dzialamy:tak::-Dmam nadzieje tylko ,ze @ przyjdzie jak zawsze po 2 dniach po odstawieniu bo jak bedzie tak jak u Bibinki,Agnieszki czy Hrash to bedzie niewesolo.....jade po corke moja-dzis mamy zamiar przkluc Jej uszy wiec trzymajcie kciuki:tak:;-)

Iwonka2b- witam, ale mnie to do nerwicy doprowadza:wściekła/y:

Mama- No to & zaciśnięte, aby @ w przysz~łym tyg. się pojawi~ła:tak:
A Zuza da radę ;)

IWONKA- bardzo Ci dziekuje za te 3 zyczenia:tak::tak::tak::tak::-Dja za Ciebie tez moooooocno trzymam kciuki i za zdrowko taty:tak:
EWCIA- a moze cos nacisnelas ze tak sie robi-ja tam ciemna masa komputerowa wiec nie za bardzo pomoge:sorry2:mam nadzieje,ze Zuza da rade bo sama chodzi za nami i prosi o oklczyki i mimo,ze mowie ze bedzie troche bolalo to chce no to pojedziemy!!!

Mama- Nie wiem może nacisnę~łam, tylko co?? też się zbytnio nie znam, ale zaraz spr~óbuję pogrzebać.

AGNIESZKA-witam CIE no troche u nas jest fasolek,troche dziewczyn na dniach testuje...szkoda,ze taka sytuacja u Ciebie i pewnie starania przesuniete w czasie ,co????:((zdrowka zycze i zeby wszystko bylo dobrze-zagladaj jak najczesciej!!! :):):))

reklama
Marylka, nie martw sie. Ja mam podobnie jak Ty. Co prawda do staranek jeszcze ponad 50dni, a ja już się cholernie doczekać nie mogę i własnie wszystko przeglądam dla dzieci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mama, córa na pewno się spisze na medal. Przekłucie to pewnie pistoletem i nawet nic nie czuć tylko lekkie uklucie, więc pewnie mala da radę :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry