- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla86
Fanka BB :)
kurcze dziewczyny być z wami na bierząco to nie lada wyczyn 

Kinga no ja tez popłódnia bez kompa raczej spędzam

ja własnie pochłonełam kebaba taka miałam ochote na to mięso i męzus mi przyniusł
acha upewniłam sie i nie snił o dojeniu krowy
a teraz najedzona bym sie legła na małą sjeste , ale ogólnie jakaś zniechęcona jestem i zadżumiona troche 
Kinga no ja tez popłódnia bez kompa raczej spędzam
ja własnie pochłonełam kebaba taka miałam ochote na to mięso i męzus mi przyniusł
mama05
prrrryy szaaaalona :))
TakaJednaKobitka- Ja tez nie mam zamiaru do tego wracac ,ale teraz musialam brac bo u mnie kiepsko z zajsciem w ciażemama05- no nie za fajnie z tymi hormonami u mnie wyglądało to podobnie nic tylko wielkie rozdrażnienie...rzuciłam to w cholerę po przeszło pół roku i nie mam zamiaru do tego wracaćA jeśli chodzi o mnie to za 13 dni ma nadejść @ ! Stosuję nmpr więc czekam na skok a później to chyba będę siedzieć jak na szpilkach :-( Chciałabym zrobić mężowi niespodziankę urodzinową i wręczyc mu test z dwoma krechami eh...

trzymam kciuki zeby skok byl i zeby niespodzianka dla męża sie udala

BIBINKA- no ja z ta chlamydia nie pomoge bo nie robilam-moze Sol cos bedzie wiedziala jak wroci z Karolą
a ja spadam na chwile na ogrod wkopac moje piękności poki nie pada

zapmarta
Karolkowa mama
Bibinka, wymaz z szyjki macicy lub cewki moczowej. Można zrobić tak jak posiew.
Spadam do moich chłopaków. Do napisania później.
Spadam do moich chłopaków. Do napisania później.
K
Kinga85
Gość
marylka no nie można zaniedbać męża i rodzinki prawda?
ja do południa teraz bede zawsze jak coś!
Pa dziewczyny!!
:-)
Pa dziewczyny!!
:-)
P
pysia888
Gość
jsorbek no mam taka nadzieję 

mlodam
mama Oleńki
pysia specjalnie dla Ciebie do poczytania ;-)
Nie pij i nie jedz niczego w ciemnym kolorze - Tego nie rób przed ślubem - Kobieta - serwis dla kobiet - WP.PL
Nie pij i nie jedz niczego w ciemnym kolorze - Tego nie rób przed ślubem - Kobieta - serwis dla kobiet - WP.PL
maryla86
Fanka BB :)
dziewczyny ja zaraz zwarjuje coraz bardziej sie nakręcam że chcem dzidzie i cora bardziej sie boje że sie nie udało i mam niezłą schize 

kurde najlepiej to bym poszła spać i obudziła sie dopiero w sobote bo chce mi sie ryczeć
ale mazac sie nie bede bo jak klient wpadnie to co ?? acha jak sie nie uda to nic bo dziś jeden chłopczyk chciał mi brata sprzedac 
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ja juz cyprysy wkopalam i niech ladnie rosna
)
ZAPMARTA,KINGA- do napisania pozniej

ja zaraz brykam po Zunie
MARYLKA-Pozmienialam suwaczki-ladnie????;-)wiem dobrze co czujesz bo ja tez tak mialam przy ciazach
ale zobacz jak juz Ci zlecialo-jeszcze kilka dni i bedzie wiadomo a jak bys teraz test zrobila to i tak wyjdzie 1 kreska bo za wczesni,wiec nie ma bata trzeba czekac
trzymam Cie za reke i wspieram jak moge
MLODAM- witaj ponownie-lepiej troszke???moj tatko wlasnie po operacji.....
ZAPMARTA,KINGA- do napisania pozniej
MARYLKA-Pozmienialam suwaczki-ladnie????;-)wiem dobrze co czujesz bo ja tez tak mialam przy ciazach

MLODAM- witaj ponownie-lepiej troszke???moj tatko wlasnie po operacji.....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agnieszka677
Początkująca w BB
cześc dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, bo w święta wylądowałam w szpitalu. Złamałam nogę w kostce, miałam operacje. Teraz mam w niej śruby i czeka mnie długa rehabilitacha. A co nowedo u Was czy którejś się udało?
Ja nie wiem co się ze mną dzieje. Zawsze miałam regularną @ a teraz spóźnienie może przez nerwy i leki.
Dawno mnie tu nie było, bo w święta wylądowałam w szpitalu. Złamałam nogę w kostce, miałam operacje. Teraz mam w niej śruby i czeka mnie długa rehabilitacha. A co nowedo u Was czy którejś się udało?
Ja nie wiem co się ze mną dzieje. Zawsze miałam regularną @ a teraz spóźnienie może przez nerwy i leki.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: