reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bieganie też pomaga rozładować emocje polecam! :)
niby tak ale seks z męzem też działa i nie trzeba się nawet motywować :))

witam wszytskie,z którymi się jeszcze dziś nie "widziałam":tak::-)

bb77 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!daj znać po wizycie u ginek:tak::-)
mama jak tam cyprysy???pewnie nie posadziłaś,skoro u Was leje?
iwonka2b uśmiechu kochana życzę:tak:
elleth może to fasolina tam kiełkuję,co?:tak:jeszcze trochę i się przekonamy,trzymam kciuki:tak::-)
kinga działajcie,działajcie,toż to sama przyjemnośc:tak::-)
agnieszka szkoda,że się nie dodzwoniłaś,może uda Ci się przed pracą tam dostać:tak:
nagapalma przykro mi,że @ przyszła:-(.trzymaj się i nie daj się:tak:.idź koniecznie tą chlamydię sprawdź.to się bada z moczu w posiewie?
sol Ty mi żadnych płytek nie myj:no:
marylka niezły sen z tym odciąganiem pokarmu,a może Kamil się przez sen bawił cycochami:szok::-D:-D:-D
ewcia cieszę się,że humorek dopisuje:tak:
szczęśliwa kłopoty żołądkowe mogą się zdazyć w ciązy,ale zapytaj ginka:tak:
a wiesz nie zdziwiła bym sie zbytnio :):):):) mam nadzieje tylko że mu sie nie śniło że krowe doił :):) musze sie dowedzieć jakie miał sny :):):)

witam dziewczyny:)
swoje niesmiale poczatki na forum mialam juz rok temu w marcu, ale nasze staranka zostaly zawieszone na czas nieokreslony az do teraz! wiec w maju zaczynamy...mysle, ze razniej mi bedzie z innymi 'staraczkami' :) bylaby to moja pierwsza ciaza, wiec tym bardziej wsparcie bedzie potrzebne:) dlugo czekalam z powiekszeniem rodzinki, mam 28 lat, wiec najwyzszy czas na to;) mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego milego grona:) pozdrawiam
witaj i zapraszam do pisania ja już w sobote testuje a jak @ przyjdzie to działam dalej :):) to tez będzie moje pierwsze dziecko :)

reklama
ZAPMARTA- wydaje mi sie ze nie bedzie roznicy-w koncu juz tyle czasu biore te hormony a jajniki przeiez nie wiedza ile czasu mialam brac-sa zablokowane a norma to 21 tabletek i @ a ja juz 49 tabletek wzielam czyli 49 dni biore.....

mama wiesz co mi się przypomniało?ja brałam tabsy dość długo.w wakacje bywało tak,ze wzięłam 2 opakowania i troszkę więcej bez przerwy,bo wyjeżdzałam i nie chciałam mieć @. nawet do tej pory jakies niedokończine opakowania walaja mi się w apteczce.myslę,że przy braniu bez przerwy ,nie ma to znaczenia,że sobie skrócisz,a możesz lepiej się poczuć:tak:

mlodam tulę z powodu Taty. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :-:)-(
Weselicho za niecale 2 miesiące :-D:-D:-D
BB jejku ale się ciesze razem z Tobą. Ogormne gratulacje dla Ciebie hurrra :-D:-D:-D
ewcia
wiem, ze w rzeczywistości wesolo nie jest z porodem ale nie mogę się doczekac tego wszystkiego. To musi byc coś pieknego zobaczyc własne dziecko. jejku... ja to jak kiedyś urodzę i dadzą mi dziecko to pewnie będę plakac ze szcześcia :-):-):-)

mama kobieto wykończysz się z tymi tabsami...u mnie właśnie zaczęło lać,dobrze,że M mi auto zostawił,bo znów by mi Alę przewiało,ale jutro może byc gorzej z autkiem:-(.a z ginek,to DO CHOLERY Z TYMI LEKARZAMI WSZYSTKIMI,NIECH SIE POCAŁUJĄ W D...:angry::wściekła/y::angry:.nawet mi się pisać nie chce,jutro jadę rano znów,bo mnie nie przyjął:angry::wściekła/y:.tak bym chciała mieć takiego ginka,jak ty:tak:.może wiesz,czy z posiewu wyjdą mi baterie typu chlamydia?????
BIBINKA- no dokladnie jeszcze troche i sie wykoncze:crazy::crazy:i nic ze starań beda:crazy::angry:
nie bede brala dalej tych hormonow-do niedzieli i koniec!!postanowione:tak: szkoda,ze ginek nie przyjal-ja Wam wszystkim zycze takiego lekarza jak ja mam:tak:licze ,ze jutro bedzie sz po badaniu i bedzie wszystko si;-)sciskam!!

A ja dzwonilam do swóch salonów ślubnych i co? I d*** nie ma mojego numeru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro jadę do innego miasta i mam nadzieję, że coś znajdę na stópki

mama czytałaś tego posta co Ci napisałam z tymi tabsami???

pysia jeszcze trochę i się doczekasz bobasa;).masz jakis nietypowy rozmiar stopy,że rozmiarów nie ma?a może bardzo typowy czyli 37-38 i wszytsko wykupili;)?

mama wiesz co mi się przypomniało?ja brałam tabsy dość długo.w wakacje bywało tak,ze wzięłam 2 opakowania i troszkę więcej bez przerwy,bo wyjeżdzałam i nie chciałam mieć @. nawet do tej pory jakies niedokończine opakowania walaja mi się w apteczce.myslę,że przy braniu bez przerwy ,nie ma to znaczenia,że sobie skrócisz,a możesz lepiej się poczuć:tak:
BIBINKA- tak tez wlasnie mysle:tak::tak:tak na chlopski rozum;-)

ewcia
wiem, ze w rzeczywistości wesolo nie jest z porodem ale nie mogę się doczekac tego wszystkiego. To musi byc coś pieknego zobaczyc własne dziecko. jejku... ja to jak kiedyś urodzę i dadzą mi dziecko to pewnie będę plakac ze szcześcia :-):-):-)
PYSIA- bedziesz plakala na bank-ja wylam:tak::-D

wlasnie rozmawialam z mama....moj tata wlasnie mial operacje na pecherzu-jaka narosl Mu sie zrobila i musieli operowac-wczoraj zle sie czul ,dzis pojechal na kontrole i od razu na stól:-:)-:)-(teraz bedzie kilka dni w szpitalu bo cukrzykom bardzo wolno sie wszystko goi:-(

bb77 ogromne gratulacje - rzeczywiście wysyp jestem z wami kilka dnia a juz dwie zaciążone - może szczeście przyniosłam :-D:-D:-D

A mnie dziś jajniki mocno bolą ciekawe cz na okres :baffled:

mama co to się dzieje???to przez te pogody ludzie chorują:-(.współczuję z powodu taty,mam nadzieję ,że szybko dojdzie do siebie!a z tabsami,z pewnością będzie ok,odstawisz,dostaniesz @ i do dzieła:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry