reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie mam zielonego pojęcia - wszystko masz prawidłowo ustawione i jest ok. Kod prawdopodobnie był dobry więc jedyne co mi zostaje to albo korzystasz z przeglądarki Internet Explorer bo BB ma problemy z tą przeglądarką i to może być przyczyną albo masz czynnik nieokreślony jak Wisieńka która też sobie nic nie może wstawić :sorry: Nie mam pojęcia - naprawdę co to może być :tak:

Kingunia - miłego dnia również słonko :-D

Tak ! w pracy mam explorera, a w domu firefoxa, pewnie tamten robiłam w domu i dlatego bez problemu się udało.
No nic popróbuję w domu :))) a Tobie bardzo dziękuję i życze miłego pisania pracy (wiem, wiem gderam, ale im szybciej napiszesz tym... no wiesz )
Kinga, witaj, miłego dnia !!!

:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///

bb77, wspaniała wiadomość. Kurczę mamy epidemię !!!! i wysyp styczniowych bobasków !!!! Wielkie gratulacje kochana, aż mi się buzia sama śmieje !!!!!

WSPANIALE, WSPANIALE, WSPANIALE

Witam Was piękne Panie
Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
Ha a nie zmieniam, co się mogło przestawić, jak ja płodnych dni wcale nie mam ...
sylwi serdecznie witam ... i życzę szybkich i owocnych starań
sól - jak się czujesz ? szczęściaro

nagapalma przykro mi że @ przyszła,zaciskam mocno kciukasy za następny owocny cykl staranek:)

bb77 nooo...kochana moje największe gratulacje.Życzę zdrowych ,pięknych i nie zapomnianych 9 miesięcy :happy:

...ale mamy wysyp styczniowych maleństw.Mój Alan też jest ze stycznia z 1go.Super dziewczyny,jeszcze raz was gratuluję:)

...dzwoniłam do GP i nie mogę się dodzwonić,chyba będę musiała wyjść wcześniej z domu i zajść do przychodni jeszcze przed pracą...

:-D:-D jak na razie to ja nie dowierzam , bo już myślałam że nic i teraz z tego ..a tu niespodzianka . mężulek jeszcze nic nie wie bo w pracy ( jak zwykle go nie ma jak potrzeba :-D ) ciekawa jestem co powie pan gin , uciekam ,,,, bo na 14 mam wizytę .. dziekuję za miłe słowa ,,,pa

reklama
nagapalma, bardzo mi przykro. Chciałabym aby wszystkie mogły zobaczyć te dwie krechy. A co twój gin na to, że już tyle się staracie ??? robiłaś badania ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry