reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLA. Masz racje... bedzie mial niespodzianke w razie czego

SOL, ja tez mam nadzieje ze w miare szybko sie nam uda :)))

MAMA oj tak. Juz tylko 50 pare dni zostalo hehe.. ale ten czas leci

reklama
sol, napisałam ci na priv bo nijak nie idą mi te suwaczki.
Już sie zabieram bo bardzo nie chce mi się pisać :-p

SOL-Ty OSOBA-daj na luzzzz:tak:lepiej zaklep juz sobie wizyte u ginek za jakies 2 tyg i sie oszczedzaj przez te poczatkowe tygodnie:tak::tak:
a u mnie juz dluzsza chwile nie pada to pakuje sie z Domisiem i jedziemy po moje cyprysy-mam nadzieje,ze je w koncu znajde:sorry2:
a jak Tomi wroci o 17.30 to jedziemy z Zunia do kosmetyczni i zakladamy kolczyki bo juz od dluuuuzszego czasu chodzi i prosi:tak::-Djak zalozymy kolczyki to wstawie fotke:tak:a teraz brykam!! MARYLKA- duzego utargu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój umawia teraz z dwu dniowym wyprzedzeniem więc nie ma sensu teraz :-p A co sie oszczędzać będę - z Karolą meble przestawiałam w 4 tygodniu :-p

Sol jak masz siłe i ochote to sprzątaj byle ostrożnie : a jak skońńczysz to zapraszam najpierw do sklepu a potem do domku :):):)
E... tak daleko - nie zdążę wrócić żeby Karolę odebrać z przedszkola :-(

Właśnie męża uświadomiłam co do imprez w tym miesiącu :-p

młodam to dobrze i pilnuj tego uśmiechu żeby nigdzie nie uciekł :):)
elleth: kochana nie płacz już bo bede musiała Ci pampersa podżucić - no wiesz bardziej jednak chłonny od chusteczek :) mam nadzieje że tym razem sie nie rozczarujesz- wiesz testujesz dzień przedemną ja sie nie nastawiam i bede odwlekac ztestowaniem pomimo że korci bo wole zeby @ przyszła niż zobaczyć 1 kreske - mnie ona jakoś bardziej dołuje a jak @ przyjdzie no to boże nic nie zrobie nawet jak bym jej kazała spadać to i tak nie posłucha i wtedy zbieram siły na następny raz :)

Witam;-)
Nie moge Was nadrobic ale wyczytałam o dobrych nowinkach
Sol gratulacje ogromne!:-)
Ja ostatnio mam doła, nawet reklam z dzidziusiami oglądać nie moge :-(
ech....

pozdrawiam serdecznie

maranka, elleth witajcie :)))

elleth, życzę ci z całego serducha, aby @ nie przyszła.
mlodam, no no mam nadzieję, że już ci kawusia nie będzie smakowała na najbliższe miesiące !!! oby, oby...
mnie też nie smakowała czekoladka, którą zjadłam, a zawsze smakowała... hm...

sol gdybym wiedziała, że odciągnę cię od pisania, za nic w świecie nie napisałabym !!!!

o mam suwaczek !!! sol jesteś boska. A co ja takiego nabroiłam, ze nie mogłam wstawiać ????

zapmarta - Działa :-D Może być taki czy inny chcesz? Jak chcesz inny to daj kod to ci zmienię :-D I dobrze bo mi się bardzo nie chce pisać :-p

fiolka - nie dziękuję :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry