reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol no to może będą bliźniaki jak masz takie prorocze sny :):)
zapmarta witaj :)

młodam: życze fasolki szybko i żeby z tatą było ok :)

reklama
MARYLKA- witaj i nie testuj jeszcze-poczekaj spokojnie choc wiem ze latwo mowic ja tez jestem bardzo ciekawa co tam u Ciebie,ale trzeba czekac juz niewiele zostalo:))a o ktorej i w jaki dzien ten program o ciazach leci???????????????????

zapmarta no miał robione, takie wiesz na razie podstawowe, ale juz cos wyszło ob ma strasznie wysokie, wiec jakis stan zapalny w organizmie, strasznie kaszle, schudł. wyslal go lekarz na zdjecie klatki piersiowej, i od razu do pulmunologa, ten odczytał coś nie takiego, skierował do szpitala i idzie tata 13.05. maja mu zrobic wiecej badań, ma jakas zmiane w plucu, ja to obawiam sie jednego, ale oby to nie bylo to najgorsze,.
własnie przed chwila sie poryczałam, juz nie wytrzymałam.
marylka, bibinka dziękuję
co do pracy K to ja nie wiem jak to ewentualnie zniosę... nie ma go 12 godzin (a i tak bym sie nie widziala obecnie bo ja w robocie) a tesknie-chyba przez samo to ze wiem, że jest hektary stąd...

Nie chce mi się pisać :-p
Za to porządek na pulpicie sobie zrobiłam :-D
Może jakieś ciasto upiekę :-D :-p

O... muszę pranie powiesić i mąż nie za dobrze się czuje więc może ja pozmywam płytki w kuchni :-p Oknom by się mycie przydało :-p

młodam napewno nie będzie to najgorsze nasze kciuki na to nie pozwolą oj nie :)

mama no ja właśnie nie pamietam kiedy ten progrm leci bo tam sie chyba teraz dzień zmienił czy coś ja to tak oglądam ja trafie ale on chyba o 22 sie zaczyna czy coś koło tego :)

mlodam, tulę cię mocno. Najważniejsze, żeby zrobili szczegółowe badania, może to nic groźnego. Jestem dobrej myśli.
A ja też żyć bez swojego F nie mogę i rozumiem Ciebie, że nie chcesz by był daleko od Ciebie. Tym bardziej trzymam kciuki za fasolkę, wtedy nie będziesz sama !!!

sol, napisałam ci na priv bo nijak nie idą mi te suwaczki.

Marylka, witaj kochana i jestem za tym co pisze mama, nie testuj... wstrzymaj się do soboty.

SOL-Ty OSOBA-daj na luzzzz:tak:lepiej zaklep juz sobie wizyte u ginek za jakies 2 tyg i sie oszczedzaj przez te poczatkowe tygodnie:tak::tak:
a u mnie juz dluzsza chwile nie pada to pakuje sie z Domisiem i jedziemy po moje cyprysy-mam nadzieje,ze je w koncu znajde:sorry2:
a jak Tomi wroci o 17.30 to jedziemy z Zunia do kosmetyczni i zakladamy kolczyki bo juz od dluuuuzszego czasu chodzi i prosi:tak::-Djak zalozymy kolczyki to wstawie fotke:tak:a teraz brykam!! MARYLKA- duzego utargu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet nie próbuje nadrabiać. Przeczytałam kilka stron wcześniej. SOL OGROMNE GRATULACJE!!!!

A ja mam dziś mega doła, od rana co trochę ryczę. Za 4 dni okres i już mnie przeraza, ze znów przyjdzie. Coraz gorzej sobie radzę z comiesięcznym rozczarowaniem.
Miłego dnia dziewczyny :)

mama zapmarta nie nie zatestuje wczesniej będe czekała do soboty bo ja i tak mam krótki cykl a jakby sie wydłużył czy cuś to i tak by nic widac nie było ale korcić mnie korciło :) ale czekam do soboty :) to bedzie taki zwarjowany dzień że może sie uda :) ale za bardzo sie nie nakręcam na pozytywny wynik

Sol jak masz siłe i ochote to sprzątaj byle ostrożnie : a jak skońńczysz to zapraszam najpierw do sklepu a potem do domku :):):)

reklama
:-) dziękuję dziewczynki, Marylka az mi się uśmiech za te kciuki pojawił na buzi.

nalałam sobie kawy z ekspresu i coś ani razu jeszcze się nie napiłam... jakoś nie mam ochoty. oby coś mi to mówiło...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry