- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- witaj i nie testuj jeszcze-poczekaj spokojnie choc wiem ze latwo mowic ja tez jestem bardzo ciekawa co tam u Ciebie,ale trzeba czekac juz niewiele zostalo
)a o ktorej i w jaki dzien ten program o ciazach leci???????????????????
mlodam
mama Oleńki
zapmarta no miał robione, takie wiesz na razie podstawowe, ale juz cos wyszło ob ma strasznie wysokie, wiec jakis stan zapalny w organizmie, strasznie kaszle, schudł. wyslal go lekarz na zdjecie klatki piersiowej, i od razu do pulmunologa, ten odczytał coś nie takiego, skierował do szpitala i idzie tata 13.05. maja mu zrobic wiecej badań, ma jakas zmiane w plucu, ja to obawiam sie jednego, ale oby to nie bylo to najgorsze,.
własnie przed chwila sie poryczałam, juz nie wytrzymałam.
marylka, bibinka dziękuję
co do pracy K to ja nie wiem jak to ewentualnie zniosę... nie ma go 12 godzin (a i tak bym sie nie widziala obecnie bo ja w robocie) a tesknie-chyba przez samo to ze wiem, że jest hektary stąd...
własnie przed chwila sie poryczałam, juz nie wytrzymałam.
marylka, bibinka dziękuję
co do pracy K to ja nie wiem jak to ewentualnie zniosę... nie ma go 12 godzin (a i tak bym sie nie widziala obecnie bo ja w robocie) a tesknie-chyba przez samo to ze wiem, że jest hektary stąd...
S
Sol
Gość
Nie chce mi się pisać
Za to porządek na pulpicie sobie zrobiłam
Może jakieś ciasto upiekę
O... muszę pranie powiesić i mąż nie za dobrze się czuje więc może ja pozmywam płytki w kuchni
Oknom by się mycie przydało 

Za to porządek na pulpicie sobie zrobiłam

Może jakieś ciasto upiekę

O... muszę pranie powiesić i mąż nie za dobrze się czuje więc może ja pozmywam płytki w kuchni

maryla86
Fanka BB :)
młodam napewno nie będzie to najgorsze nasze kciuki na to nie pozwolą oj nie 
mama no ja właśnie nie pamietam kiedy ten progrm leci bo tam sie chyba teraz dzień zmienił czy coś ja to tak oglądam ja trafie ale on chyba o 22 sie zaczyna czy coś koło tego
mama no ja właśnie nie pamietam kiedy ten progrm leci bo tam sie chyba teraz dzień zmienił czy coś ja to tak oglądam ja trafie ale on chyba o 22 sie zaczyna czy coś koło tego
zapmarta
Karolkowa mama
mlodam, tulę cię mocno. Najważniejsze, żeby zrobili szczegółowe badania, może to nic groźnego. Jestem dobrej myśli.
A ja też żyć bez swojego F nie mogę i rozumiem Ciebie, że nie chcesz by był daleko od Ciebie. Tym bardziej trzymam kciuki za fasolkę, wtedy nie będziesz sama !!!
sol, napisałam ci na priv bo nijak nie idą mi te suwaczki.
Marylka, witaj kochana i jestem za tym co pisze mama, nie testuj... wstrzymaj się do soboty.
A ja też żyć bez swojego F nie mogę i rozumiem Ciebie, że nie chcesz by był daleko od Ciebie. Tym bardziej trzymam kciuki za fasolkę, wtedy nie będziesz sama !!!
sol, napisałam ci na priv bo nijak nie idą mi te suwaczki.
Marylka, witaj kochana i jestem za tym co pisze mama, nie testuj... wstrzymaj się do soboty.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SOL-Ty OSOBA-daj na luzzzz
lepiej zaklep juz sobie wizyte u ginek za jakies 2 tyg i sie oszczedzaj przez te poczatkowe tygodnie

a u mnie juz dluzsza chwile nie pada to pakuje sie z Domisiem i jedziemy po moje cyprysy-mam nadzieje,ze je w koncu znajde
a jak Tomi wroci o 17.30 to jedziemy z Zunia do kosmetyczni i zakladamy kolczyki bo juz od dluuuuzszego czasu chodzi i prosi
jak zalozymy kolczyki to wstawie fotke
a teraz brykam!! MARYLKA- duzego utargu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a u mnie juz dluzsza chwile nie pada to pakuje sie z Domisiem i jedziemy po moje cyprysy-mam nadzieje,ze je w koncu znajde

a jak Tomi wroci o 17.30 to jedziemy z Zunia do kosmetyczni i zakladamy kolczyki bo juz od dluuuuzszego czasu chodzi i prosi

elleth
Nawet nie próbuje nadrabiać. Przeczytałam kilka stron wcześniej. SOL OGROMNE GRATULACJE!!!!
A ja mam dziś mega doła, od rana co trochę ryczę. Za 4 dni okres i już mnie przeraza, ze znów przyjdzie. Coraz gorzej sobie radzę z comiesięcznym rozczarowaniem.
Miłego dnia dziewczyny
A ja mam dziś mega doła, od rana co trochę ryczę. Za 4 dni okres i już mnie przeraza, ze znów przyjdzie. Coraz gorzej sobie radzę z comiesięcznym rozczarowaniem.
Miłego dnia dziewczyny
maryla86
mama zapmarta nie nie zatestuje wczesniej będe czekała do soboty bo ja i tak mam krótki cykl a jakby sie wydłużył czy cuś to i tak by nic widac nie było ale korcić mnie korciło
ale czekam do soboty
to bedzie taki zwarjowany dzień że może sie uda
ale za bardzo sie nie nakręcam na pozytywny wynik
Sol jak masz siłe i ochote to sprzątaj byle ostrożnie : a jak skońńczysz to zapraszam najpierw do sklepu a potem do domku

Sol jak masz siłe i ochote to sprzątaj byle ostrożnie : a jak skońńczysz to zapraszam najpierw do sklepu a potem do domku
reklama
mlodam
mama Oleńki
:-) dziękuję dziewczynki, Marylka az mi się uśmiech za te kciuki pojawił na buzi.
nalałam sobie kawy z ekspresu i coś ani razu jeszcze się nie napiłam... jakoś nie mam ochoty. oby coś mi to mówiło...
nalałam sobie kawy z ekspresu i coś ani razu jeszcze się nie napiłam... jakoś nie mam ochoty. oby coś mi to mówiło...
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: