reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN- witaj:tak::-Djestes myslami z nami bo BB uzaleznia:))))))))))))milo nam!!
NIKA- no to juz niedlugo bedziesz miala 4-latke w domku;-):-)
WISIEŃKA- ja bardzo bym chciala,zeby mi sie dieta nie przydala, zeby sie udalo ,ale mysle ogolnie o diecie dla rodzinki-to znaczy tak chce poczytac nie za bardzo restrykcyjen zalecenia,zawsze mozna cos ulepszyc:tak:i Dorotko kochana dziekuje ze tak dobrze mi zyczysz:tak::rofl2::rofl2:widzialas fotke mojej biedroneczki Zuzy z przedstawienia??? w piatek kolo 21 Tomi wstawial:tak:

reklama
MARAN_ATHA witaj
agnieszka
ładnie to napisałaś MAMY FASOLKĘ
Jakaś cholera mnie bierze, pokłóciłam się juz z Polem i tatem przez telefon:baffled::crazy::crazy::crazy:

Dorotko kochana dziekuje ze tak dobrze mi zyczysz:tak::rofl2::rofl2:widzialas fotke mojej biedroneczki Zuzy z przedstawienia??? w piatek kolo 21 Tomi wstawial:tak:
mama przepraszam że się wtrącę ale Ja widziałam.I muszę powiedzieć że Twoja córeczka to czysta mamusia,piękna dziewczynka i taka szczęśliwa była na tej fotce:))
agnieszka[/B] ładnie to napisałaś MAMY FASOLKĘ
Jakaś cholera mnie bierze, pokłóciłam się juz z Polem i tatem przez telefon:baffled::crazy::crazy::crazy:

Wisieńka spokojnie.To chyba ta pogoda tak wpływa na nasze samopoczucia.Pogodzicie się:)

MARAN_ATHA witaj
agnieszka
ładnie to napisałaś MAMY FASOLKĘ
WISIEŃKA- witamy w klubie HORMONY SZALEJA-PODAJE MELISKE;-)
AGNIESZKA- bardzo dziekuje!!!!!!!!!!taka Zuza jest na co dzien:tak:chociaz jak czasem dostanie focha to sobie mysle ,ze dostanie @ na dniach:-D:-D:-D:-Dale te fochy poki co szyko Jej mijaja:tak:

moje slonka musze oddac kompa bo Tomi chce rachunki poplacic wiec rozumiecie:sorry2: takze ide do lazienki i spac tylko dokoncze piwko:tak:
dobrej nocki wszystkim i tym co jutro testuja powodzenia ,tym co maja wizyte powodzenia,tym ktore dzis sie staraja powodzenia a tym ktore maja nerwy-persen forte:-Dkaraluchy;-)do jutra!!

czesc dziewczyny:-)

no piękna wiadomość:-):-)SOL GRATULUJE!!!!!!!!!! Oby się utrzymało w środę:tak:
a czy Ty wtedy będziesz styczniowa czy lutowa?????
20 stycznia wg kalkulatorów, czyli kole 10 się urodzi.

A właśnie od nas uciekli moi chrzestni - równo latkowie :-p Tysia w 7 miesiącu - słodko jej ten brzuszek wygląda :-D
Spadam spać bo mój ślubny mi właśnie do brzucha gada :-D Chyba się ucieszył :-D

Dziewczynki kochane ja już zmykam do łóżeczka:-)

AGNIESZKA - walcz z GP do skutku:tak::tak:
WISIENKA - pogodzicie się;-) Ach te hormony:sorry2:
MAMA - nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie:rofl2: Już teraz pokazuje swoje różki byczka:-D:-D

Jeszcze raz DOBRANOC!!!!

mama mialaś zgadywać a nie podglądasz:-p I na jakim temacie to zdjęcie bo albo jestem slepa albo jeszcze gorzej!:baffled:
nika, aga pewno sie pogodzimy , on się nawet nie obraził a teraz powiedział do mnie, Przestań się złościć bo jak się będe z tobą łączył za pomocą mojej macki:-D:-D:-D:-DAvatar mu się przypomniał:-D:-D:-D:-DJuz mnie rozbawił:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
nika, aga pewno sie pogodzimy , on się nawet nie obraził a teraz powiedział do mnie, Przestań się złościć bo jak się będe z tobą łączył za pomocą mojej macki:-D:-D:-D:-DAvatar mu się przypomniał:-D:-D:-D:-DJuz mnie rozbawił:rofl2::rofl2::rofl2:
hehe dobre :-D
No widzisz będzie dobrze więc spokojnie Wisieńko ;-)

Ja po woli szykuję się do kąpieli,mąż jeszcze czyta książkę,nie długo uciekam lulu :tak:

reklama
A to tu dalej meiske zażywacie??myślałam że minęło:baffled:

Sol no to super,bedziemy styczniówki:tak:
Wisieńko no mam nadzieje ze nie bedzie jej przykro-choc w to wątpie,no ale trudno,nic nie zrobie:baffled:

mama a ten Twój suwaczek to zapiernicza jak perszing:szok::-)

Maran witaj:-)nie martw sie one zapierniczaja na tych klawiaturach jak nawidzone:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry