reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KASIAWIE - no teraz zaczyna się robić gorąco:-D:-D a to dopiero początki:tak::tak:
AGNIESZKA - wstawiaj , wstawiaj a my będziemy podziwiać;-)

reklama
KasiaWie no bardzo pracowite dziewczyny na tym wątku są.... czekamy na wielkie szołłłłł w testowaniu
Nika32 dzięki. Ty widzę też córunię masz. Oj przydałoby się już rodzeństwo dla naszych pociech :)

agnieszka. kk może zrób betę . Mi też długo testy nie wychodziły, a to jednak ciąża była.

Agnieszko jaki aparat używasz do zdjąć. Ja właśnie muszę zabrać się za jakieś fotki , bo dostałam od męża Nikona D 90 , ale do tej pory nie zdążyłam się z nim oswoić.

Ostatnia edycja:
czesc NIKA- widze ze Pati niedlugo konczy 4 latka:tak::-D
a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam :)
IWONKA- a kiedy to leci i o ktorej godzinie?????????????ja chetnie to obejrze!! :))
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje za wypełnienie ankiety, jesteście super, że potrafiłyście się tak zmobilizować i mi pomóc :-)

Nikt już nie musi wypełniać ankiety bo mam wymaganą liczbę !:happy2:

No to teraz uciekam do analizowania ;-)
LORELAIN- bardzo prosze,za zas mozesz liczyc:)
mama05 czytam tak o tych Twoich thujach i cyprysach i ogrodzie... ja muszę teraz zainteresować się bardzo tym tematam, a jestem w ogrodnictwie żółtodziobem, a przede mną nie lada wyzwanie- działka 47 ar. Mam zamiar obsadzić ją różnymi iglakami - no zobaczymy. Na razie przy wspaciu cioci posadziłam migdałka, magnolię, jabłoń czerwonolistną , klona i kilkanaście iglaków. A to naprawdę kropla w morzu...no i jeszcze trawnik nas czeka , bo już ziemia wyrównana...ale leje...leje...leje - bez końca;)
SYLVI- ja wczoraj mialam kupic migdalka ,ale juz nie bylo:sorry2::dry: a magnolie tez chcialam,ale ona bardzo zrzuca kwiaty i zrezygnowalam:tak:a inne iglaki sa zimozielone wiec ciesza oczy caly rok,polecam sliwke taka odmiane z fioletowymu listkami-piekna-kwitnie malymi rozowymu kwiatami a potem do jesieni jet fioletowa:tak:
AGNIESZKA- mam nadzieje i tego Ci zycze zeby ze zdrowiem wszystko bylo si i zeby sie szybko wyjasnilo-powodzenia jutro z walka o termin u GP:tak::tak: ja zniknelam nagle bo kumpela zadzwonila i gadalysmy 30 min:sorry2:

agnieszka ja tez myslę , ze to cykl, teraz na wiosnę wszystkim nam miesza. A ja zanim brałam anty to miałam takie cykle raz co 2 tyg raz 50-60 dni a czasem nawet parę miechów i musiałam to hormonami leczyc. Teraz tez mi sie pokręciło. Gdybym zbierała sobie te testy ciązowe po tych pokopanych cyklach to bym mogła nimi łazienkę wykafelkować:-)
sylvi możesz liczyć na wsparcie i pamietaj, ze nasze mamy tam z góry patrzą na nas i czuwaja nad nami więc wszystko musi się udać:tak::tak:
kasiawie ja zaczynam za tydzień marudzić. Juz teraz zaczynam:-p:-p:-pA rozmową się nie denerwuj:tak:poslij koleżance fluidki, na pewno cię zrozumie a nie musiałaś trąbić o tym w koło:-)
mama aj nie chcę cię zniechęcać ale na miesiąc raczej ta książka ci nie potrzebna:-):rofl2::rofl2::-D:-D:-DI dobrz, ze posiedzisz bi wisniowy mąz mnie wkurza:baffled:
Na zamkniętym, dzięki za zaproszenie, dałam swoje dane więc możecie mnie teraz nękać dzień i noc. A może mama zgadnij jak mam na imię????
iwonka ja też oglądam ciążę z zaskoczenia, a to jakoś w nocy leci ok 22 czy 23

MAMA no tak 12 maja Pati skończy 4 lata:tak:
SYLVI - no przydałoby się rodzeństwo;-) to fajny prezent dostałaś od męża :tak: u nas było na odwrót - to ja kupiłam M aparat ale teraz sama korzystam:-D:-D
WISIENKA - oczyma wyobraźni zobaczyłam tą łazienkę:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
agnieszka. kk może zrób betę . Mi też długo testy nie wychodziły, a to jednak ciąża była.

Agnieszko jaki aparat używasz do zdjąć. Ja właśnie muszę zabrać się za jakieś fotki , bo dostałam od męża Nikona D 90 , ale do tej pory nie zdążyłam się z nim oswoić.
Kochana Ja mogę zrobić wszystko uwierz mi bo chęci mam wielkie ale u nas w UK dostać skierowanie od GP na usg do szpitala czy zrobić betę w szpitalu na którą i tak i tak musiałabym mieć skierowanie od lekarza rodzinnego(GP) to graniczy z długim czekaniem.To nie to samo co w Pl że idę,zapłacę 20 czy 30zł i pobiorą mi krew.Natomiast badania u ginekologa czy prywatne badania kosztują majątek i licząc jedno do drugiego jakby tak zebrał wszystkie koszty to spokojnie mogłabym przylecieć samolotem do Polski i zrobić to w Polsce.Na szczęście w połowie lipca będę na urlopie w Pl więc na bank pójdę do ginekologa i zrobię wszystkie potrzebne badania.A na razie będę załatwiała wszystko przez mojego GP...

Ja mam aparat NIKON D3000 i jestem mega zadowolona:)
Nikony są świetne jak nie najlepsze.A Twój Nikon d90 też dobry model.Mam dużo znajomych którzy posiadają ten aparat i są także happy :))Dobry wybór :)
AGNIESZKA- mam nadzieje i tego Ci zycze zeby ze zdrowiem wszystko bylo si i zeby sie szybko wyjasnilo-powodzenia jutro z walka o termin u GP:tak::tak: ja zniknelam nagle bo kumpela zadzwonila i gadalysmy 30 min:sorry2:

Też mam taką nadzieje że wszystko jest ok ale zawsze mam to ale no...i wkręcam sobie dużo ehhh cała Ja...
Dziękuję Ci za słowa pocieszenia:)

no to cały dzien mnie nie było, ale nadrobiłam... tylko już znowu nie wiem co komu pisac w każdym razie ciesze sie z nowych maleństw i staraczek, które dołączyły do nas i pozdrawiam... no i nawet ja nie moge Was poczytać to serduchem i myślami jestem na BB

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry