reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje za wypełnienie ankiety, jesteście super, że potrafiłyście się tak zmobilizować i mi pomóc :-)

Nikt już nie musi wypełniać ankiety bo mam wymaganą liczbę !:happy2:

No to teraz uciekam do analizowania ;-)

reklama
agnieszko będzie dobrze
może dlatego nie przychodzi @ bo w podświadomości myślisz o tych torbielach, a ich pewnie tam nie ma, nie martw się na zapas!!!!
powtórz test co Ci szkodzi

idę do mojego spijcie dobrze :*

Iwonka nie wiem dlaczego @ nie chce przyjść,może stres ale Ja się jakoś specjalnie nie stresuję.
A może jutro powinnam powtórzyć test ale to bez sensu bo jak robiłam poprzedni to był chyba 39 dzień cyklu więc jeżeli miałaby wyjść ciąża to by wyszła a poza tym nie mam żadnych objaw na fasolkę.Wiem głupia jestem ale Ja sobie wkręcam torbiele i nie wiem czemu...:(

Aga, a może owulka się przesunęła i dlatego teścior nie wyszedł:crazy::sorry2:

Dobra piszę, że uciekam, a nadal siedzę:-D

K. czeka. pa babeczki

EWCIA - dobrej nocki:-):-) Pa pa
LORELAIN - ankieta wypełniona:tak:
AGNIESZKA - witaj:-) ty to masz z tym cyklem:sorry2: I może masz po prostu rozregulowany a nie od razu torbiele;-)
IWONKA2B - a dziękuję u mnie wszystko ok:-D

Ewcia, Nika i inne dziewczynki dziękuję ślicznie za miłe przyjęcie.
Ewciu przykro mi. Ale nas doświadczył strasznie ten 2009 rok :( Mam nadzieję ,że jeszcze będę szczęśliwa, bo byłam bardzo. Może nie tak jak przed śmiercią mamy. Ale musimy przecież jakoś się trzymać, takie jest życie- dla naszych rodziców i naszych Aniołków. Oni są tam wszyscy razem i patrzą jak sobie radzimy :) życzę jak najszybciej tych spacerków z maluchem w tym pięknym miejscu :)

Wisienko ja mierzę tylko dlatego ,że mam baby comp i budzi mnie codziennie o 6, więc mierzę. Ale my też ciągle gdzieś w rozjazdach ;) Czekam z niecierpliwością na Twoje testowanko i bardzo mocno trzymam kciuki :)

mama05 czytam tak o tych Twoich thujach i cyprysach i ogrodzie... ja muszę teraz zainteresować się bardzo tym tematam, a jestem w ogrodnictwie żółtodziobem, a przede mną nie lada wyzwanie- działka 47 ar. Mam zamiar obsadzić ją różnymi iglakami - no zobaczymy. Na razie przy wspaciu cioci posadziłam migdałka, magnolię, jabłoń czerwonolistną , klona i kilkanaście iglaków. A to naprawdę kropla w morzu...no i jeszcze trawnik nas czeka , bo już ziemia wyrównana...ale leje...leje...leje - bez końca;)

agnieszko będzie dobrze
może dlatego nie przychodzi @ bo w podświadomości myślisz o tych torbielach, a ich pewnie tam nie ma, nie martw się na zapas!!!!
powtórz test co Ci szkodzi
Tak chyba zrobię,jutro przed pracą kupię test a we wtorek rano zrobię i zobaczę co wyjdzie.
No bo co mi szkodzi...:)
Aga, a może owulka się przesunęła i dlatego teścior nie wyszedł:crazy::sorry2:
Nie wiem,nie mam pojęcia,nigdy tak długiego cyklu jeszcze nie miałam:(
AGNIESZKA - witaj:-) ty to masz z tym cyklem:sorry2: I może masz po prostu rozregulowany a nie od razu torbiele;-)
No mam mam,jaja się dzieją.Mąż co dziennie się pyta czy może @ przyszła.Postanowiłam jutro iść do GP.
Wiem głuptas jest i sobie wkręcam ale to jest silniejsze ode mnie...:(

Dobranoc tym co idą spać.Ja jeszcze troszkę posiedzę:)

mamo może coś w powietrzu wisi :( i tak na nas to wpływa
miejmy nadzieję że szybko minie :)
a jak tam dietka??
Iwonka- dieta mowisz;-)musza kupic ta ksiazke bo cos mi nie idzie:sorry2:
Mama- fakt mam teraz lepsze dni :)) no i nie mogę się doczekać tych spacerów :))
Paula- witam :)
EWCIA- ciesze sie ze u Ciebie slonko zaswiecilo i sa lepsze dni:)))))))))
PAULA- jak tam weekend uplynąl????

SYLVI - śliczna ta Twoja córeczka:tak::tak:
AGNIESZKA - super ta pocztówka na twoim fotoblogu:tak: a kolorek zielony też jak najbardziej si:tak::tak: jak to mówi MAMA:-)
IWONKA - dobranoc:happy:

Wszystkie uciekają...to się bedzie działo:-)a juz nie mowie jak przyjdzie do testów:-)tu będzie wielkie szołłłłłłłłł:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry