reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie z rana w ten mega deszczowy dzien:baffled:mialam dzis jechac jeszcze po 3 szt cyprysków,ale pozarzyc dobra rzecz:dry: chyba ze sie cos pozniej rozpogodzi:tak:
Ja też spadam do mojego człowieka z macką:rofl2:. Dobranoc i miłej nocki :-):-)Kasia ja powinnam żreć melisę jak krowa:rofl2::rofl2: DObranoc juz spadam.....
WISIŃKA- moj tez ma niezlą mackę......i...
Dobranoc dziewczyny!!!!!!I nie wpadajcie w zbyt głęboki sen:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
.......nie zapadlam w gleboki sen bo jak poszlam sie polozyc a Tomi tu na dole rachunki placil to napisalam u sexownego sms'ka i w te pędy byl u gory takze szaleństwo bylo;-):rofl2::-D:-D
MLODAM- tule Cie i wspieram-choc to trudne staraj sie byc dobrej mysli,powodzenia mężowi z praca:tak:
SOL- a co tam chcesz kupic w tej aptece???kolejny teścior;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie :-)

Młody jest u mamy a ja do 15 walczę z skrobaniem wykresów do ankiety, po obiedzie muszę jeszcze skoczyć do hurtowni tapet i paneli ( żeby mieć pewność ze byłam już wszędzie) a potem pojadę do sklepu gdzie już upatrzyłam tapetę i panele :-D:-D:-D

Czy ktoś dzisiaj rano testuje?:happy:

Wszystkim życzę miłego dnia !... będę zaglądać co jakiś czas jak już siedzę na kompie :sorry2:

mama - cicho :-p Ale jak się okazało w dwóch aptekach koło mnie nie ma testu który chcę - pierdzielę, przejdę się 50m dalej ale zamówię sobie przez neta i będą na popołudnie :-D

Lorelain - BB miała dzisiaj testować ale idzie do ginka i stwierdziła że jej się nie chce :-p

A mój mąż właśnie do mnie zadzwonił żeby się wyżalić że mu Karola awanturę zrobiła i płakała jak miał iść :-( :-D

WITAJ LORELAIN-zagladaj ,zagladaj;-)
a dzis chyba zadna nie testuje-bb77 miala tetowac ,ale na 14 ma wizyte i nie testuje tylko czeka co Jej ginek.powie wiec czekamy:tak:
KASIAWIE- a Ty juz jutro masz wizyte,ale zlecialo;-)choc pewnie dzisiejszy dzien bedzie sie ciągnąl....;-)ale z nami dasz rade:-)
SOL- to mowisz ,ze Marcin do brzuszka gada:tak:fajowo;-)
WISIEŃKA,SYLVI- dziekuje za komplenenty na temat moich dzieciaczków:))) !!!!!!
BIBINKA- JAK tam u Ciebie z humorem i z Ala-dalaś Ją dzis do przedszkola???do kiedy jesteś jeszcze na L4??

kurcze ,ale pogoda,no...:dry:niewiadomo czym sie zająć-mialam plany ogrodowe ,ale teraz to sobie moge na ogrod przez okno popatrzec.... AGNIESZKA- witaj i co tam -nadal @ brak???? masakra co sie porobilo.......milego dnia:)

Ostatnia edycja:
agnieszka - nie - bo w internetowej też nie ma :wściekła/y:

mama - a no gada :-D

Co wy z tą pogodą? U mnie ładne słonko świeci :-D Wiaterek lekki wieje ale ładnie jest :-D

SOL- to co Ty za test chcesz kupic ze go nigdzie nie ma??????????????????
a pogoda barowa to malo:dry: u mnie normalnie rzeka plynie tak leje:sorry2:
napisalm do KPI- co tu sie u nas dzieje- Sol masz ogromne gratki od KPI:tak:mialam wczoraj napisac ,ale coś mi nie wyszlo dlatego dzis pisze;-)

cześć babencje:tak::-)

Ja nadal nie mam okresu... Jutro ide do lekarza. Czy zdarzylo sie takie cos ktorejs z Was? Nie miec go po tabletkach?

daj znać jak po wizycie i co Ci powiedział.taaa,ja też jeszcze nie dostałam po tabsach,a wybrałam tylko 1 opakowanie po stracie.myślałam,że @ musi być,a tu nic:angry::wściekła/y:.ja nie dostanę do końca ty,to idę do ginka zapytać czy to normalne,chociaż do tego mojego to wcale mi się nie chce:baffled:

agnieszka daj znać czy udało Ci się zarejestrować do lekarza:tak:

mama posłałam Alę do przedszkola,wybrała antybiotyk,pije actimele,mam nadzieję,że będzie ok.powiedziałam pani,zeby zwracała uwagę na to żeby miała uszy zakryte,jak będą na dworzu.no co ja ją będę w domu trzymać,1,5 tyg siedziała...ja do końca tyd na L4,szkoda,że się juz konczy:-(.aha,umówiłam się na środę do internisty,może da mi jakieś skierowanie na badania.a oprócz tego toxo 40 zł,cyto 20 zł,nie jest źle

sol wszystkie testy wykupili??????????no nie mogę:-D

lorelain oby Ci szybko ta analiza ankiet poszła:tak:.brrr,nie cierpię analiz ankiet:baffled:

kasiawie,faktycznie zleciało już do Twojej wizyty:tak:.czas jednak szybko płynie.cieszę się,ze czujesz się dobrze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry