reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też spadam do mojego człowieka z macką:rofl2:. Dobranoc i miłej nocki :-):-)Kasia ja powinnam żreć melisę jak krowa:rofl2::rofl2: DObranoc juz spadam.....

reklama
Bibinka, bb, maran, mama i cala reszta dzieki za Wasze propozycje. fajnie, ze Wam sie podobaja zaproszenia.Beda raczej te brazowe no i welon pierwszy zamowilam

bibinko, eh ten tesc... nie przepadam za kotami ale dobija mnie zabijanie takich malenstw... to jakas znieczulica. Ja bym nie mogla. Wcale Ci sie nie dziwie ze sie zdenerwowalas tym zachowaniem

SOL, gratulacje. To w ktory cykl po anty sie udalo jesli sie faktycznie udalo :)))

My juz razem od wczoraj. cudownie wiec. Jeszcze z zaproszeniami musze sie dogadac ze sprzedawca. jutro jedziemy po butki slubne. Moze w koncu kupie. a teraz czas na winko.
a odnosnie wozkow to my na pewno kiedys kupimy wielofunkcyjny, bo takie mi sie najbardziej podobaja i juz mam wypatrzony z fotelikiem samochodowym, cudowny i zielony jasny. Ach!!!

MAMA, z tym seksem to mam podobnie... nieraz najgorzej zaczac, a jak juz sie zacznie to cudo po prostu :))))

MARYLKA, widze ze z Kamilem sie juz doczekac nie mozecie i to bardzo, bardzo

Ja tez czekam z niecierpliwoscia i jak tylko jestesmy w tesco to idziemy czasem na dzieciece. wczoraj widzialam takie tyci butki, ze szok. chyba z 4cm dlugosci mialy ale zabojcze hehe :))))

Mam nadzieje, ze uda mi sie kupic butki w koncu hy hy.... no okaze sie jutro...

Witam kobietki późnym wieczorkiem :)
Wczoraj cały dzień mieliśmy zajęty, z rana poszukiwanie stołu z krzesłami do jadalni bo rodzice postanowili mi zasponsorować więc trzeba było łapać byka za rogi a po południu byliśmy na grillu u znajomych. Dzisiaj z kolei mieliśmy gości a później pojechaliśmy na kawkę do rodzinki mojego brata. W sumie spotkaliśmy się tam całą rodziną bo rodzice jechali z pstrągów i dostało mi się sztuk 3. Potem jeszcze dojechała moja siostra i cały weekend tak zleciał towarzysko. Zresztą jak zwykle :)
Czasami sobie obiecujemy, że spędzamy weekend w domku i będziemy leniuchować i oglądać filmy rodzinne z dziewczynkami a za chwilę już myślimy z kim by się spotkać hahaha
Padam już w sumie na twarz ale idę popracować z moim mężulem nad potomkiem :)
Trzymajcie się cieplutko :)
Gratuluję szczęściarom oczywiście nie zapeszając.
Do juterka

Harsh - żeby w ogóle to nie słyszałam ale może się rozregulować nawet do 50 dni - tak mnie gin ostrzegał.

pysia - 14 marca odstawiłam plastry, 1 cykl po odstawieniu nie szaleliśmy a to był drugi i się udało. :-p

My niedawno wstaliśmy, Marcin pojechał z Karolą do przedszkola a ja spadam po cichaczu do sklepu i apteki :-p Jakby się dowiedział co chce kupić bym w łeb dostała więc tak po cichaczu - za niedługo wracam do was :-p A potem pisanie pracy jak wróci moja opiekunka co mi już dźwigać nie pozwala :-D

witam Was!
jakoś sytuacja mnie ostatnio nie nastraja do siedzenia na forum, zbyt jestem zasmutniala by i na was to przelewać. Bardzo się boję o tate, plakac mi się chce, mam ogolnie smutek w sobie, wczorja nie moglam zasnac a jak juz się udało to byłam bardzo niespokojna, jakieś koszmary.
SOL gratki nieoficjalne-będe trzymać kciuki by wsystko się na 100 potwierdziło.
nika wszystkiego naj naj z okazji urodzinek ;)
Witam nowe dziewczyny :)
dziś sama w domku, moj K pojechal wczoraj wieczorem do Austrii na rozmowe w sprawie pracy... zobaczymu jakie tego beda efekty i w rezultacie co pozniej zdecydujemy. pozdrawiam
a na domiar złego u mnie szaro buro i ponuro i leje............... wrrrrrrrrrrr

reklama
mlodam - to przesyłam Ci trochę słoneczka - bo u mnie go sporo dzisiaj :-D A jak chcesz się wyżalić - mów - po to jesteśmy żeby się wspierać - nie tylko w kwestii zaciążenia :tak: bo każdy inny stres też ma wpływ na poczęcie więc lepiej z siebie wyrzucić niż trzymać w środku :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry