reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Piękne imię... chciałam je dla Oli, ale się nie podobało... A szkoda, imiona z "sh" są cudowne :)

A pralka przeżyła, ale ja mam ślad na psychice po tym co moje oczy ujrzały :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim!

Wlatuje zyczyc milego dnia! :-) U nas nocka juz lepsza, zreszta juz druga czy trzecia. :-) Wiec jestem cala happy! :-)

Palemko - ale z Ciebie sliczna dziewczyna! Spokojnej reszty ciazy!

Wiola - gratulacje 1. miesiaca - alez ten czas leci!!! Franus juz ma miesiac! :-) Wszystko sie ulozy, zobaczysz! A Franus i tak ladnie spi. Mam nadzieje, ze i Ty dajesz rade pospac.

Paulina - ja bym chyba kupila te wieksze, jakbym znalazla, w koncu mowisz, ze jej szybko nozka rosnie...

Przyznam, ze nie wiem, co sie tu dzialo, wiec sobie powoli doczytuje...

dzekuję pięknie, jestescie przemiłe :) blada tu jestem i nie pomalowana, ale w tłoku ujdzie hehe:-D
A imię - różnie ludzie reagują, ale ja mam to w pupie :tak: mi sie podoba :))

brzuszek o dziwo mam mały, a Nata jest duża, o ponad tydzien wieksza, niz termin om wskazuje.
pozdrawiam was :)

dzekuję pięknie, jestescie przemiłe :) blada tu jestem i nie pomalowana, ale w tłoku ujdzie hehe:-D
A imię - różnie ludzie reagują, ale ja mam to w pupie :tak: mi sie podoba :))

brzuszek o dziwo mam mały, a Nata jest duża, o ponad tydzien wieksza, niz termin om wskazuje.
pozdrawiam was :)

No to super, ze tak pieknie rosnie!!! :-) A na kiedy masz termin, bo gdzies mi umknelo? Oczywiscie, ze sie nie przejmuj, co kto mysli. Wam ma sie imie podobac! ;-)

Mary no właśnie jestem w trakcie zakupywania większych bucików;))) a na bb chyba aż tak dużo się nie działo;))) a Mia coraz śliczniejsza na fotkach na fb;))

Paulina - dziekuje w imieniu corci! :-) Bardzo to mile! :-) Juz zaczyna mi sie ostro przemieszczac! Lapie zabawki i wio na podloge! :-D:-D A powiedz, jak to jest z ta dziecieca rozmiarowka obuwia? Ja kompletnie zielona jestem, a chcialam Mii kupic na roczek jakies butki... Roczne dziecko jaki ma mniej wiecej rozmiar?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry