reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Piękne imię... chciałam je dla Oli, ale się nie podobało... A szkoda, imiona z "sh" są cudowne :)

A pralka przeżyła, ale ja mam ślad na psychice po tym co moje oczy ujrzały :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim!

Wlatuje zyczyc milego dnia! :-) U nas nocka juz lepsza, zreszta juz druga czy trzecia. :-) Wiec jestem cala happy! :-)

Palemko - ale z Ciebie sliczna dziewczyna! Spokojnej reszty ciazy!

Wiola - gratulacje 1. miesiaca - alez ten czas leci!!! Franus juz ma miesiac! :-) Wszystko sie ulozy, zobaczysz! A Franus i tak ladnie spi. Mam nadzieje, ze i Ty dajesz rade pospac.

Paulina - ja bym chyba kupila te wieksze, jakbym znalazla, w koncu mowisz, ze jej szybko nozka rosnie...

Przyznam, ze nie wiem, co sie tu dzialo, wiec sobie powoli doczytuje...

dzekuję pięknie, jestescie przemiłe :) blada tu jestem i nie pomalowana, ale w tłoku ujdzie hehe:-D
A imię - różnie ludzie reagują, ale ja mam to w pupie :tak: mi sie podoba :))

brzuszek o dziwo mam mały, a Nata jest duża, o ponad tydzien wieksza, niz termin om wskazuje.
pozdrawiam was :)

dzekuję pięknie, jestescie przemiłe :) blada tu jestem i nie pomalowana, ale w tłoku ujdzie hehe:-D
A imię - różnie ludzie reagują, ale ja mam to w pupie :tak: mi sie podoba :))

brzuszek o dziwo mam mały, a Nata jest duża, o ponad tydzien wieksza, niz termin om wskazuje.
pozdrawiam was :)

No to super, ze tak pieknie rosnie!!! :-) A na kiedy masz termin, bo gdzies mi umknelo? Oczywiscie, ze sie nie przejmuj, co kto mysli. Wam ma sie imie podobac! ;-)

Mary no właśnie jestem w trakcie zakupywania większych bucików;))) a na bb chyba aż tak dużo się nie działo;))) a Mia coraz śliczniejsza na fotkach na fb;))

Paulina - dziekuje w imieniu corci! :-) Bardzo to mile! :-) Juz zaczyna mi sie ostro przemieszczac! Lapie zabawki i wio na podloge! :-D:-D A powiedz, jak to jest z ta dziecieca rozmiarowka obuwia? Ja kompletnie zielona jestem, a chcialam Mii kupic na roczek jakies butki... Roczne dziecko jaki ma mniej wiecej rozmiar?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry