reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KUOTKU - no latam z mopem jak oszalała :eek: już nie mam sił, ale co mam zrobić....muszę :sorry2: No nie chce mi sikać nigdzie tylko na podłogę leje :/
Na kibelku siada i jak tylko zaczyna lecieć, to wstaje :/
Już miałam wysłać posta jak znowu się zlał.....dopiero co wróciliśmy z toalety :((

reklama
A moja wczoraj odkryła... co innego :baffled: Włożyłam ją do kojca, żeby zrobić obiad.. siedzi, siedzi, ja cała szczęśliwa, że dziecko samo się bawi, mocno zajęte i cichutkie, tylko sobie pogaduje, no super!! Usmażyłam kotlety, zaglądam do Oli ...... i mówię Wam HORROR :szok::szok::szok:

liluuuu - a wiec, połowe Twoichpytan juz zapomłam :-D;-) brzuszek wklejam specjalnie dla Ciebie :)
Imię wybrane : Natasza:tak: brzuszka staram się nie masowac, pisze własnie na leżąco ;-) Pokoik narazie ogladam w necie, poczekam jeszcze miesiac, bo boje się " wywoływac wilka z lasu "
a to my w 27 tydniu ;) P1010017.jpg

caro - a z jelitkami różnie u mnie, raz mam 2 tyg spokoju a raz tydzien takiej jazdy, ze mysle, ze zejde ;) loteria :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry