reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na razie nieee... ja się już nawrzucałam :-p teraz kolej na inne Koleżanki :tak:

Wierzę, że skarbki Cię wykańczają, ale cóż poradzić - trzeba walczyć, nie ma wyjścia ;)))
Ty chyba masz najwięcej obowiązków na głowie z nas wszystkich... :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
oj tam , Olenki nigdy nie za wiele :-)

wczoraj bylam na zakupach, przeszlam cale nasze miasteczko a i tak nie znalazlam butow dla siebie.chyba jeszcze takich nie wyprodukowali:-p

hejo;)))

Wioluś jeszcze trochę i będzie lepiej w ciągu dnia;))) mówię ci to ja-w podobnej sytuacji;))) jestem czasem przeszczęśliwa jeśli wykradnę pół godziny w ciągu dnia dla siebie;))) np. na bb lub książkę;))) wieczorami też zazwyczaj biegam i coś porabiam...ale nie jest źle-tym bardziej,że mąż wstaje do małej w nocy, ja za to rano zrywam się i ją biorę już obudzoną by M. dospał przed pracą;)- dziś mała wstała po 5...nie miałam siły się podnieść a ona bawiła się spokojnie w łóżeczku pluszakami...o 6 zrobiło się cicho...ja patrzę a dziecię mi zasnęło;))) wstaliśmy o 7;)))

pozdrawiam koleżanki i siorbę kawkę dalej-Made ja mam prawdziwą a nie udawaną;)))

kobietki doradźcie bo zwariuje sama ze sobą...kupiłam małej baleriny clarks jakiś czas temu-jedna z niewielu firm która ma rozmiarówkę co 0,5 np. 18, 18.5,19,19.5- więc kupiłam małej rozmiar 18.5-teraz nóżka jej urosła i chciałam kupić jej rozmiar 19.5-niestety takiego nie ma nigdzie;((, kurcze...19 będzie na styk a wręcz może być już przymałe ale chyba 20 będzie za dużawa co???? czy źle myślę??? jaki rozmiar brać 19 czy 20???

Sugerujesz PAULINA że MADE slim coffee z kuotem pić nie będzie?? :eek:

Ja bym brała 20, zawsze można wypełnić noski bucików :blink:
Na nas 19 niedługo za małe będą :-p

Ostatnia edycja:
Kout ja nic nie sugeruje...tylko to taka niby kawka...a nie to co np. rozpuszczalna z mleczkiem;)))
a tak w ogóle wierzysz w takie specyfiki???działa coś w ogóle???kurcze ja jestem chora jak zaczyna się wiosna i w tv lecą same reklamy środków na odchudzanie....

hehe :-))))) KUOTU będzie piła jakom masz :))))

Paula - ja też bym brała 20. Powiem Ci, że ja zawsze kupuję buciki rozmiar większy. Podobno tak czeba :eek:

PAULA nie wiem, czy działa :eek: ale to jest prawdziwa kawa, tylko z dodatkiem czegośtam :-p i bardzo smaczna!

A piję ją, bo KTOŚ musi - Grzesiek kupił sobie rok temu, trzymał w mieszkaniu w Wawie, mieszkanie wymówił, a kawę przywiózł z powrotem :sorry2: Na efekty nie liczę oczywiście, te przyjdą jak się zabiorę poważnie za ćwiczenia :tak:

reklama
a chyba.że tak Kout;))) jak kawka jest to trzeba zużyc;)))też bym tak zrobiła;)))

właśnie podbiłam aukcję bucików rozmiar 20;))) przecież noga mojej córki rośnie zastraszająco szybko;))) a buciki kocha ponad życie...chyba po chrzestnej...zdarza się,że jedziemy na zakupy a ona w rączkach zamiast pluszaka czy zabawki ma ...buciki...szczegół,że na nóżkach ma inne buciki-ona przytula trampeczki;)))
ooo a wczoraj odkryła mrówki...baaaardzo uważnie obserwuje chodzące mrówki i próbuje paluszkiem je tykać...albo gada do mrówki i się śmieje jak jej ucieka;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry