reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na razie nieee... ja się już nawrzucałam :-p teraz kolej na inne Koleżanki :tak:

Wierzę, że skarbki Cię wykańczają, ale cóż poradzić - trzeba walczyć, nie ma wyjścia ;)))
Ty chyba masz najwięcej obowiązków na głowie z nas wszystkich... :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
oj tam , Olenki nigdy nie za wiele :-)

wczoraj bylam na zakupach, przeszlam cale nasze miasteczko a i tak nie znalazlam butow dla siebie.chyba jeszcze takich nie wyprodukowali:-p

hejo;)))

Wioluś jeszcze trochę i będzie lepiej w ciągu dnia;))) mówię ci to ja-w podobnej sytuacji;))) jestem czasem przeszczęśliwa jeśli wykradnę pół godziny w ciągu dnia dla siebie;))) np. na bb lub książkę;))) wieczorami też zazwyczaj biegam i coś porabiam...ale nie jest źle-tym bardziej,że mąż wstaje do małej w nocy, ja za to rano zrywam się i ją biorę już obudzoną by M. dospał przed pracą;)- dziś mała wstała po 5...nie miałam siły się podnieść a ona bawiła się spokojnie w łóżeczku pluszakami...o 6 zrobiło się cicho...ja patrzę a dziecię mi zasnęło;))) wstaliśmy o 7;)))

pozdrawiam koleżanki i siorbę kawkę dalej-Made ja mam prawdziwą a nie udawaną;)))

kobietki doradźcie bo zwariuje sama ze sobą...kupiłam małej baleriny clarks jakiś czas temu-jedna z niewielu firm która ma rozmiarówkę co 0,5 np. 18, 18.5,19,19.5- więc kupiłam małej rozmiar 18.5-teraz nóżka jej urosła i chciałam kupić jej rozmiar 19.5-niestety takiego nie ma nigdzie;((, kurcze...19 będzie na styk a wręcz może być już przymałe ale chyba 20 będzie za dużawa co???? czy źle myślę??? jaki rozmiar brać 19 czy 20???

Sugerujesz PAULINA że MADE slim coffee z kuotem pić nie będzie?? :eek:

Ja bym brała 20, zawsze można wypełnić noski bucików :blink:
Na nas 19 niedługo za małe będą :-p

Ostatnia edycja:
Kout ja nic nie sugeruje...tylko to taka niby kawka...a nie to co np. rozpuszczalna z mleczkiem;)))
a tak w ogóle wierzysz w takie specyfiki???działa coś w ogóle???kurcze ja jestem chora jak zaczyna się wiosna i w tv lecą same reklamy środków na odchudzanie....

hehe :-))))) KUOTU będzie piła jakom masz :))))

Paula - ja też bym brała 20. Powiem Ci, że ja zawsze kupuję buciki rozmiar większy. Podobno tak czeba :eek:

PAULA nie wiem, czy działa :eek: ale to jest prawdziwa kawa, tylko z dodatkiem czegośtam :-p i bardzo smaczna!

A piję ją, bo KTOŚ musi - Grzesiek kupił sobie rok temu, trzymał w mieszkaniu w Wawie, mieszkanie wymówił, a kawę przywiózł z powrotem :sorry2: Na efekty nie liczę oczywiście, te przyjdą jak się zabiorę poważnie za ćwiczenia :tak:

reklama
a chyba.że tak Kout;))) jak kawka jest to trzeba zużyc;)))też bym tak zrobiła;)))

właśnie podbiłam aukcję bucików rozmiar 20;))) przecież noga mojej córki rośnie zastraszająco szybko;))) a buciki kocha ponad życie...chyba po chrzestnej...zdarza się,że jedziemy na zakupy a ona w rączkach zamiast pluszaka czy zabawki ma ...buciki...szczegół,że na nóżkach ma inne buciki-ona przytula trampeczki;)))
ooo a wczoraj odkryła mrówki...baaaardzo uważnie obserwuje chodzące mrówki i próbuje paluszkiem je tykać...albo gada do mrówki i się śmieje jak jej ucieka;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry