reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uu Monia kryzys małżenski???ojoj oby się szybko poprawiło
ja też nie cierpię takich kibiców

a ja na razie oglądam 'rysia' w tv, popijam koktajl truskawkowy i jem malutkie ciasteczko;))

Lil a mąż to wymarzony mój egzemplarz;))) nie interesuje go to;)) z kolei teść to bez meczu raz dziennie nie przeżyje;)

reklama
Paulinka no nie mogę się nadziwić jaki ten Twój mąż doskonały! :-):-):-)

Ja tymczasem idę na mecz, obiecałam obejrzeć razem z panem, całego na pewno nie dam rady to chociaż parę minut dla pozorów :-p:-p:-p:-p

Do jutra babeczki i wracać mi na łono BB!

A ja bym się nie zdziwiła, gdyby mój się jakimś cudem na mecz w Wawie nie wbił jeszcze :-D
A ja MATKA POLKA (akurat! :dry::-D) w domu z Olą, i to tragicznie marudzącą, ręce i uszy mi odpadają od ponad tygodnia :sorry2: ale narzekać NIE BĘDĘ! KROPKA. :-p A mecze oglądamy z marudą :tak: no dobra - tyle o ile... się da :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry