reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej,
widzę że Palemka się odezwała:-):-):-):-):-):-) Całusy Kochana:-):-):-)

U mnie ok, 11 lipca mam usg połówkowe i może będę wiedziała kto mieszka w brzuszku:happy:
Pozdrowienia wszystkim:happy:

Kocie :baffled::baffled::baffled: ujjj o tym nie pomyślałam... Wiki jak narazie tylko się zsiusiała parę razy....

Palemko piękne imię! Ja tak chciałam Wiki nazwać ale mąż nie chciał:(( I brzusio masz sliczny!!!
Ja ci powiem że ja tak leżałam i tez się nastawiałam że nie dotrwam... urodziłam tydzień przed terminem:) także wiesz;-)

Paula butki:baffled::baffled::baffled: mam te same problemy co Ty:((( ale chyba bym te większe wzięła..

Mary jak tam Mia?

Wioluś jeszcze tylko troche i sie ogarniesz i będzie wsio ok:)) Dużo siły życzę:)

Palemko jesteś PRZEPIĘKNA!!!!!!!! Aż serce ściska jak się na takie piękności patrzy!!!!!! Brzuszek śliczny i zgrabniutki - chyba nic nie przytyłaś co??? No i różowy kolor!!!!!!!! :-p:-p:-p:-p:-p:-p A imię NATASZKA super jest! Ostatnio właśnie na placu zabaw była dziewczynka i mama ciągle wołała "Nataszka, Natka" i zastanawiałam się czemu Martynka nie jest Nataszka :eek:;-);-)
A co do pokoików to oczywiście rozumiem - ale jak już tak patrzysz w necie to masz coś na oku???

Jeju na razie nic innego nie doczytałam tylko zobaczyłam zdjęcie Palemki - może uda mi się więcej doczytać! Teraz Maciuś woła, żeby mu paznokcia obciąć.

mała chwilowo śpi, udało mi się włosy umyć jedynie jak na razie;))

Mary jeśli chodzi o rozmiar butka dla rocznego dziecka to na dwoje babka wróżyła;))) uwierz mi trudno trafić z tym;)) moja mała ma długą, ale tęgą i szeroką stópkę, do tego wysokie podbicie-ogólnie ja bym obstawiała rozmiar 19-20-ale wy macie jeszcze troszkę czasu do roczku, poczekaj spokojnie...zobaczysz jak małej stópka będzie rosła, my buciki stosujemy jedynie na spacery, w domu głównie na boso lub w skarpetkach;)))wygodniej;)))

O rety rzeczywiście cisza! A ja tak obcięłam Maciusiowi paznokcie, że aż w jednym mu krew poleciała :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Fakt wiercił się - ale ja to nie umiem obcinać paznokci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A tutaj pewnie wszyscy na mecz czekają! Ja niby też, ale taka jestem zmęczona, że zasnęłabym TU i TERAZ...

PAULA chętnie się przyłączę do twojej strefy:))
Właśnie strasznie mnie zirytowali kibice w pobliskim barze.... dziecko próbowałam uśpić a oni się darli i trąbili tym czymś takim głośnym!!! Mam nadzieję że jak będzie mecz to mi małej nie obudzą....

Ja też nie umiem obcinać paznokci:( więc zawsze robie to jak Młoda śpi:)

U nas kryzys małżeński więc idę spać:( dobranoc.

reklama
Monia u nas też trąbią - musiałam okno zamknąć i zaraz się uduszę....Współczuję kryzysu małżeńskiego....Może jednak szybko minie....

Paulinka a mąż jak się ma do EURO?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry