reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KUOTEK - no kurczę, z tymi dzieciami to urwanie głowy :eek: Jak ja już bym chciała żeby mieli po 3, 4 lata :))))) I SIKALI DO WC!!! I SAMI JEDLI I CAŁE NOCE PRZESYPIALI :oo2:

reklama
Składam oficjalna reklamację!!! - nie TAK miało być :dry: Miała być powtórka z Kamila :dry: Raaany jakie ja miałam kochane to dziecko :sorry2:co tam, że się obecnie w system nie potrafi wpasować :-p
Nie noo Ola tez jest kochana...yyy inaczej :-D:eek::-D

KUOTEK - no ja mam to samo, ale ponad zwisy miłuję jednak smak :hmm: w związku z powyższym, wybieram zwisy! :-)))))))

rureczka :-D nie dajmy się zwariować

MADE a ja nie mogiem tak wybrać, ja siem źle czujem :-(- u nas to Szanowny tak smak ma ponad wszystko :-p

Nakazałam atlas złożyć, teraz mam siłownię w salunie :errr:

hej
co do spiacych dzieci to u nas Iwa zasypia o 21 a z Frankiem trzeba wojowac nawet do 22.30 co dla mnie jest juz srodkiem nocy.

nocki wygladaja tak:
- jezeli ktos malego pilnuje w dzien (bo ja np jade gdzies)i bujaja go , woza w wozku to wtedy przespi pol dnia i w nocy budzi sie o 4 i koniec spania.
- a jak jest normalny dzien z mama to w ciagu dnia ma 3/4drzemki po 0.5h i jednak dluzsza do 2 h.wtedy wieczorem pada okolo 22/22.30 , pierwsza pobudka o 2.30. potem o 5 i wtedy zazwyczaj marudzi z 1h czasem 1.5h i zasypia wtedy budzi sie okolo 8.
ogolnie maly jest na cycu, poza tym karmieniem przed snem, wtedy daje mu mleko proszkowe bo dluzej spi

a Iwa spi z tata w salonie, wiec jak ona sie budzi i placze to nawet nie wiem to +
a - meza nie posiadam

reklama
kocie z nocami nie jest zle chociaz powiem ci ze w ciagu dnia tak mi maluchy daja popalic ze nie daje rady sie zregenerowac w nocy.
ale dosyc marudzenia
moze wiecej zdjec Olenki?:-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry