reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)))
Zmartwiona jestem tym co widzę, a raczej tym, czego nie widzę :eek:
GDZIE NASZA TRADYCJA??? KOLEŻANKI!! KAWY BYM SIĘ NAPIŁA!!!

KUOTKU - Oleńka piękna, a Ty.....:-p paczeć i wzdychać :-p:-)

Asionek - miłego zatem na basenie :-D Koniecznie daj znać jak Natanek zareagował :)))

Olivka - jak u Ciebie? Co z siostrą?

Mary - koniec dołowania! Wychodź! :)))))

rureczko - ja też podawałam parę razy ten Debridat, nawet pomagał, może zapytaj pediatry?

reklama
A my przespaliśmy znowu calusieńką noc :zawstydzona/y: od 21 do 6 :-) Jeju, jak ja za tym tęskniłam :))))

Asionek - foty koniecznie!!! Kiedyś mi pokazywał klient zdjecie swojego półrocznego, nurkującego szkraba :szok: coś pięknego :sorry2:
Zakładasz Natankowi pampersy do pływania?

KUOTKU!!! Doczekać się nie mogę :-p

Cześć:)
Mam kawę i andruty:-)

Liluś, Paula my też na etapie wiercenia sie podczas przebierania. Wiki drze się jakbym jej co najmniej ręce albo nogi urywała... Na szczęście zabawianie skutkuje.. ale bawi się wyłącznie opakowaniami leków, szamponami, kremami itp.... nic z tych rzeczy nei dostaje do zabawy więc zostawiam na te chwile... Najlepsze jest to ze niani i mężowi leży spokojnie... a niani to nawet chusteczki do mycia podaje!!!
A i ja bym uważała z myciem koopy pod kranem u dziewczynek... mojej siostry mała dostała zapalenia pęcherza jak właśnie tak zaczęli ją myć... potem trzeba jeszcze poprawić wacikiem:)

Asionek współczuję nocki:(( jak ty to robisz że tak późno piszesz i potem tak rano znowu....

Made oby Maniek szybko załapał nocnik:)) ale myślę że po takim instruktażu od koleżanek to szybko pójdzie:))

Carola jak Oliwka?

Kocie superrr:))) Oleńka widać przeszczęśliwa za kierownicą:))

A my jak już się wyleczyłyśmy z gorączki to wysypkę jakąś mamy:((( Na brzuszku, pleckach i pupie pod pieluchą... dałam jej w sobotę pół truskawki ale to chyba za mało... zwłaszcza że wysypało ją wczoraj rano.... no w niedzielę coś tak miała ale mało... sama już nei wiem...daję wapno i fenistil i zobaczymy...

Z sikaniem wygląda tak:
Zaczyna "tańczyć" i krzyżować nóżki, wówczas wiem, że idzie siur, dolatuje do mnie i zaczyna popłakiwać, lecimy do WC, tam siadamy, stajemy, ale nic, wstrzymuje....o nocniku nie ma mowy :( Zakładam majtusie i patrzę.....leci w ten swój ulubiony kącik i kuca, szybko go z niego wyganiam, to leje na podłogę :eek: Musi się przekonać do nocniczka lub kibelka, najważniejsze, że zaczyna mieć świadomość oddawania moczu :))) Teraz tylko czekać :blink:

Czesc :) od 6 nie śpimy. W nocy jako tako ale bez rewelacji. Wczoraj po czopku ładnie się załatwiała, ale dzisiaj już jej nie dam bo się przyzwyczai... poczekamy na rozwój sytuacji- może to jednorazowa przygoda :)

rureczko - takie maleństwo to dla mnie hydrozagadka :eek: mam trójkę, a żadnego tak dobrze nie poznałam by poznawać po płaczu co komu dolega...:) Widocznie nie jestem Matką Polką :sorry2: Życzę Ci Kochana mnóstwo siły i wytrwałości, bo to naprawdę trudny czas :tak:

Łojejku jesteśmy :sorry2: Dziecko mi się bardziej popsuło (czy to w ogóle możliwe???) Marudzi i marudzi i marudzi i nic nie można - ani ubrać, ani przebrać, ani zostawić, ani jechać autem, ani NIC NIC NIC :eek: Chodzi spać po 21, wstaje np. dzisiaj o 4 :errr: Wieczorem nawet się umyć ni ma jak, bo odłożona po zaśnięciu się budzi zaniedługo :sorry2: A miało być już tak pięknie... :dry::-p

MADE mam kawę - Slim Coffee - ostatnio umieram przed lustrem pacząc na te obwisy :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie jeśli cie to pocieszy to nie tylko Ola się popsuła... Wiki ostatnio weszła w fazę "NIE" na wszystko mówi nie a jak my mówimy albo jej czegoś zabraniamy to jest histeria....
A też mówiłam że już niedługo będzie pięknie ehhhh:no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry