jeszcze ja prze spaniem zagladam
jutro na basen idziemy zobaczymy jak sie malemu spodoba
dziewczyny czy te krople Sab simplex to takie?
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
te ze slonikiem sa z Czech , a bez z De
podobno te z De lepsze , ale tez slyszalam , ze to jest to samo i sklad ten sam ...
u nas nie pomogly nic :/
chyba najlepiej sie sprawdzil Debridat na recepte , ale nie dawalam regularnie , a na wieczor kiedy bylo najgorzej i tez nie codziennie
bedzie lepiej , czas szybko leci i sie zapomina o tych kolkach i meczarni ...
Paula - nie wiem jak mam się wobec niego zachować....pozwolić mu sikać na podłogę? czy jednak trzymać na siłę na nocniku, który ewidentnie go parzy....no jeszcze w życiu mi się tak nie wydzierał...
dziewczyny dobrze radza
ta tetra i pieluchomajtki powinny dac rade , musze zapamietac jak i nas nas kolej przyjdzie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za malego !!
Wiem, ze to ciekawość, pamiętam jak sama ojcu zdjęłam majtki gdy ten się schylał do szuflady, wyciągając skarpety
obraz dorosłej, owłosionej, gołej dupy na długi, długi czas wyleczył mnie z takich pomysłów
padlam
)))))))))))
Ja cierpię albo na kompletny brak czasu albo na złą rzeczonego organizację
hehe to jak ja
))
super fota mala moze bedzie kierowca rajdowym ?
)
Dziewczyny ja już tak dalej nie mogę...nie wiem co robić...tłamszę w sobie to wszystko a z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Kłócimy się o wszystko...w sumie już nawet nie kłócimy tylko cokolwiek powiem on zbywa i foch...od kilku dni permanentny. Na pytania o co chodzi mówi, że nic, że o nic nie chodzi...Gdy próbuję rozmawiać zaczyna mówić po czym macha ręką i mówi ''a z resztą nieważne''....
Gdy się spiesze jedzie po mnie 30minut (10minut drogi).... i wiecznie obrażony.
Weszłam właśnie do domu i się poryczałam z bezsilności.
ehhhh moze ta terapia nie bylaby glupia ?
w koncu sie pouklada , musi !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hej ja tez naleze do tych niewyspanych, zmeczonych i bez czasu.buziaczki dla wszystkich
Wiola wspolczuje kolek
zagon meza do pomocy troche , niech moze zajmie sie mala , a ty kladz sie spac z malym to troche sil nabierzesz
buziaki !!!
Lili super , ze malej przeszla ospa
przynajmniej masz to za soba
i chyba nie bylo tak zle nie ?