reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurcze Wiola współczuje...sama pamiętam jak pierwsze 3mies. były trudne, Maja miała kolki, Daniel odstawił się od spania w dzień i ledwo do wieczora wytrzymywał...szkoda że małż ucieka i nie pomoże życzę ci dużo siły i cierpliwości-zobaczysz niedługo sama,że będzie lepiej!!!

reklama
Paulinka ja bym wzięła małą pod pachę i koopę ogarnęła pod zlewem - chociaż wiem, że mała już nie taka mała i dużo się rusza....A podanie czegoś bardzo atrakcyjnego do ręki nic nie daje? Ja przez ten etap z Maciusiem mam popsute wszelkie małe rzeczy typu telefon komórkowy, dobrej jakości termometr czołowy, elektroniczną nianię, mp4..........niestety Maciuś zabawkami się nie interesował w takiej chwili :baffled:

Wioluś a co mąż taki nerwowy? Szkoda, żeby zaczął palić po tylu latach przerwy.....Jak Franuś ma kolki to bardzo Ci współczuję, ale wiesz, że to przejdzie nie? Noszenie troszkę pomaga?

Paulinka ten zlew to jest dobry patent - tylko właśnie nie wiem do jakiego wieku da się...Na pewno zdrowsze dla pupy!

No też dobrze :-) Wanna to i do dwóch lat wystarczy :-p

Cisza nastała, więc życzę wszystkim spokojnej nocki! Do jutra!

Ostatnia edycja:
kolorowych Lil!!! ja przeglądam oferty najmu w Śremie i kurcze nic nie ma;((( wiem,że do sierpnia jeszcze trochę czasu...ale ja lubię planować wszystko wcześniej...

Już prawie prawie miałam czas.. i znowu Ola absorber na NIC MI NIE POZWALA :szok:

Jutro/pojutrze zajdę na pocztę, może Komuś jednak aspiratorek by się nadał, jakby co piszcie ;-)

Eeee skasowało mi, bo CHROME coś tam coś tam kuleje :dry: Trudno!

WIOLU Franuś śliczny jest, dużo sił Tobie!

RURECZKO Tobie też i oby Zuzi minęło...

MADE u Ciebie też walka... no jej... oby te majty pieluchowe się przydały!

LILUŚ a Ty walczysz z pobudkami nadal ehhh.... :/

A my od tygodnia śpimy w dzień już tylko raz i to nawet nie dwie godziny :eek:

CAROLA jak Oliwka.....???

A dla Tych, co kuota wspominają mam obrazek pt. "Ja jade, kurcze blade!" Zobacz załącznik 474007

Ostatnia edycja:
reklama
jeszcze ja prze spaniem zagladam :)

jutro na basen idziemy zobaczymy jak sie malemu spodoba :)

dziewczyny czy te krople Sab simplex to takie?
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml

te ze slonikiem sa z Czech , a bez z De :)
podobno te z De lepsze , ale tez slyszalam , ze to jest to samo i sklad ten sam ...
u nas nie pomogly nic :/
chyba najlepiej sie sprawdzil Debridat na recepte , ale nie dawalam regularnie , a na wieczor kiedy bylo najgorzej i tez nie codziennie :)
bedzie lepiej , czas szybko leci i sie zapomina o tych kolkach i meczarni ...

Paula - nie wiem jak mam się wobec niego zachować....pozwolić mu sikać na podłogę? czy jednak trzymać na siłę na nocniku, który ewidentnie go parzy....no jeszcze w życiu mi się tak nie wydzierał...:eek:

dziewczyny dobrze radza ;) ta tetra i pieluchomajtki powinny dac rade , musze zapamietac jak i nas nas kolej przyjdzie :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za malego !!

Wiem, ze to ciekawość, pamiętam jak sama ojcu zdjęłam majtki gdy ten się schylał do szuflady, wyciągając skarpety :zawstydzona/y: obraz dorosłej, owłosionej, gołej dupy na długi, długi czas wyleczył mnie z takich pomysłów :rofl2:

padlam ;))))))))))))

Ja cierpię albo na kompletny brak czasu albo na złą rzeczonego organizację :eek:

hehe to jak ja ;)))
super fota mala moze bedzie kierowca rajdowym ? ;))

Dziewczyny ja już tak dalej nie mogę...nie wiem co robić...tłamszę w sobie to wszystko a z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Kłócimy się o wszystko...w sumie już nawet nie kłócimy tylko cokolwiek powiem on zbywa i foch...od kilku dni permanentny. Na pytania o co chodzi mówi, że nic, że o nic nie chodzi...Gdy próbuję rozmawiać zaczyna mówić po czym macha ręką i mówi ''a z resztą nieważne''....
Gdy się spiesze jedzie po mnie 30minut (10minut drogi).... i wiecznie obrażony.
Weszłam właśnie do domu i się poryczałam z bezsilności.

ehhhh moze ta terapia nie bylaby glupia ?
w koncu sie pouklada , musi !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej ja tez naleze do tych niewyspanych, zmeczonych i bez czasu.buziaczki dla wszystkich

Wiola wspolczuje kolek :(
zagon meza do pomocy troche , niech moze zajmie sie mala , a ty kladz sie spac z malym to troche sil nabierzesz
buziaki !!!

Lili super , ze malej przeszla ospa :) przynajmniej masz to za soba ;) i chyba nie bylo tak zle nie ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry