reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nika- dokładnie okolica jest miła i cuuudowna :))

Lorelain- dawaj tę ankietkę

Jak wypełnię ankietkę będę mykać do K. więc życzę miłej nocki. Pa babeczki

agnieszka witaj to nadal @ nie przyszła????

Tak Ja nadal bez @ i przyznam się szczerze że zaczynam się po woli obawiać.Test zrobiłam wyszedł negatywny.Jutro z samego rana będę dzwoniła do przychodni zarejestrować sobie wizytę i mam nadzieję że uda mi się jutro dostać a jak nie to zarezerwuje na najbliższy wolny termin.

Jakby co to ja tez mogę wypełnic ankietę:-)

oj dziewczyny ja czuje się.....hmmmmm normalnie!!!!!czasm mnie cos pobolewa w dole brzucha ale poza tym nic!!aha no piersi mnie bolą no i spac mi się ciągle chce,ale mi się zawsze chciało:-D:-D:-D:-D:-Dnajwazniejsze ze nie czuje mdłosci!!!choc wiem ze to jeszcze moze nastąpic,juz mam migdały jakby co-w pierwszej ciąży mi pomagały na mdłości:-)

jutro bede z moja kolezanka w pracy bo musimy cos zrobic i boje sie tego,bo chciałabym juz miec to za sobą ze ona wie...to bedzie trudne dla niej bo ona tak dlugo stara się o dziecko i jawnie o tym mówi a ja tu nic nie mówiłam i bach nagle jest,pewnie poczuje się dziwnie,dlatego chce juz to miec za soba,ale musze wytrzymac do wizyty:zawstydzona/y:

agnieszka to nie dobrze :( kurczę może to stres Ci ją zatrzymał
kasiu to dobrze że nie masz żadnych uciążliwych oznak ciąży :) do wizyty jakoś wytrzymasz tyle wytrzymałaś przed testowaniem więc teraz też Ci się uda :)

a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam :)

mój mnie ciągnie spać :):) ale raczej o sen mu nie chodzi :-pdziś jest 15 dzień więc może coś jeszcze z tego będzie :-)
miłej nocki życzę
owocnych przede wszystkim
buziaczki

Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka to nie dobrze :( kurczę może to stres Ci ją zatrzymał

a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam :)
Iwonka nie wiem dlaczego @ nie chce przyjść,może stres ale Ja się jakoś specjalnie nie stresuję.
A może jutro powinnam powtórzyć test ale to bez sensu bo jak robiłam poprzedni to był chyba 39 dzień cyklu więc jeżeli miałaby wyjść ciąża to by wyszła a poza tym nie mam żadnych objaw na fasolkę.Wiem głupia jestem ale Ja sobie wkręcam torbiele i nie wiem czemu...:(

Kasiu ciesz się że nie męczą Cię mdłości ciążowe.A z koleżanką będziesz musiała porozmawiać po prostu szczerze,powodzenia życzę:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry