reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - jeszcze nie, bo może są gdzieś dostępne w którymś z hipermarketów, nie ukrywam, że zależy mi na czasie :))))))
A i może LILU by poleciła jakieś już wypróbowane, bo ja się kompletnie nie wyznaję :eek:

reklama
Made a masz blisko ROSSMANNA? Tam można takie pieluchy kupić, które się wciąga jak majtki. Nawet możesz kupić jakiekolwiek pieluszki na basen - one też są zawsze wciągane. Wkładasz w to złożoną tetrę i po krzyku :-)

Paulinka ja to się wykłócam jak jestem zmęczona i rozdrażniona - wtedy to o wszystko jestem w stanie się pokłócić :-p A ostatnio to ciągle jestem zmęczona :-p Na szczęście mam kochanego chłopa...

oj Lilu ...Tobie to by się porządne spanko przydało...trzymam kciuki aby Martynka zaczęła lepiej sypiać... dobrze wiedzieć,że te pieluszki w Rossmanie są;))) mi się za rok przydadzą;))

W LIDLU też są chyba takie wciągane pieluszki! Coś mi koło oczu lata! :-p

Paulinko wierzę, że mój SEN ZEN nadejdzie :-)

Już wiem gdzie się jutro wybierzemy :-) Kierunek -------------------> ROSSMAN :rofl2: Dziękuję LILU i PAULU :*:*

Paulinka tak to jest z reguły w małych paczkach :-) To jest wygodne na etapie jak dziecko wstaje podczas przewijania i nijak nie idzie założyć normalnej pieluchy :-p

Made na pewno znajdziesz w Rossmannie te pieluszki - a jak nie będzie to kupuj takie do pływania - są tak samo dobre :-) I niech kanapy sobie odpoczną o siusików!

reklama
dziekuje w imieniu Franusia:tak:
Franek ryczal przez 2 h , oj chyba koleczki jednak sie zaczynaja to juz 4 dzien z kolei i zawsze o tej samej porze.:crazy:
Iwa marudzi bo nie spala w dzien
a Lukasz udaje ze jest zapracowany i siedzi w garazu i popala(wkurza mnie juz 3 lata nie palil i znowu zaczol).
a ja wieczorem jestem tak padnieta ze nawet sily umyc sie nie mam.

to bylo tak w skrucie wytlumaczenie dlaczego tak malo mnie na BB

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry