reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - jeszcze nie, bo może są gdzieś dostępne w którymś z hipermarketów, nie ukrywam, że zależy mi na czasie :))))))
A i może LILU by poleciła jakieś już wypróbowane, bo ja się kompletnie nie wyznaję :eek:

reklama
Made a masz blisko ROSSMANNA? Tam można takie pieluchy kupić, które się wciąga jak majtki. Nawet możesz kupić jakiekolwiek pieluszki na basen - one też są zawsze wciągane. Wkładasz w to złożoną tetrę i po krzyku :-)

Paulinka ja to się wykłócam jak jestem zmęczona i rozdrażniona - wtedy to o wszystko jestem w stanie się pokłócić :-p A ostatnio to ciągle jestem zmęczona :-p Na szczęście mam kochanego chłopa...

oj Lilu ...Tobie to by się porządne spanko przydało...trzymam kciuki aby Martynka zaczęła lepiej sypiać... dobrze wiedzieć,że te pieluszki w Rossmanie są;))) mi się za rok przydadzą;))

W LIDLU też są chyba takie wciągane pieluszki! Coś mi koło oczu lata! :-p

Paulinko wierzę, że mój SEN ZEN nadejdzie :-)

Już wiem gdzie się jutro wybierzemy :-) Kierunek -------------------> ROSSMAN :rofl2: Dziękuję LILU i PAULU :*:*

Paulinka tak to jest z reguły w małych paczkach :-) To jest wygodne na etapie jak dziecko wstaje podczas przewijania i nijak nie idzie założyć normalnej pieluchy :-p

Made na pewno znajdziesz w Rossmannie te pieluszki - a jak nie będzie to kupuj takie do pływania - są tak samo dobre :-) I niech kanapy sobie odpoczną o siusików!

reklama
dziekuje w imieniu Franusia:tak:
Franek ryczal przez 2 h , oj chyba koleczki jednak sie zaczynaja to juz 4 dzien z kolei i zawsze o tej samej porze.:crazy:
Iwa marudzi bo nie spala w dzien
a Lukasz udaje ze jest zapracowany i siedzi w garazu i popala(wkurza mnie juz 3 lata nie palil i znowu zaczol).
a ja wieczorem jestem tak padnieta ze nawet sily umyc sie nie mam.

to bylo tak w skrucie wytlumaczenie dlaczego tak malo mnie na BB

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry