reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka - nie dasz rady chyba wejsc na linka ktore podalam dziewczynom, bo kazdy ma innego linka. Na razie jzu duzo znajomych na gg mi sie zaoferowało i zobacze ile mi wyjdzie, bo teraz znowu nie moge przekroczyc bo chce mieć okrąglą liczbe żeby mi sie łatwiej liczyło.:) Jak mi nadal braknie to podam ci specjalnei dla ciebie linka :). Z góry dziękuje za dobre chęci :-)

Dziewczyny niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi !:happy2:

KasiaWie - brak deszczu to połowa sukcesu :-)

reklama
lorelain już :)
wisienko no może może to rzeczywiście jakieś przesilenie wiosenne
kasiawie jak się czujesz???

Ostatnia edycja:
Wisienka - nie dasz rady chyba wejsc na linka ktore podalam dziewczynom, bo kazdy ma innego linka. Na razie jzu duzo znajomych na gg mi sie zaoferowało i zobacze ile mi wyjdzie, bo teraz znowu nie moge przekroczyc bo chce mieć okrąglą liczbe żeby mi sie łatwiej liczyło.:) Jak mi nadal braknie to podam ci specjalnei dla ciebie linka :). Z góry dziękuje za dobre chęci :-)

Dziewczyny niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi !:happy2:

KasiaWie - brak deszczu to połowa sukcesu :-)
hmm, zanim to napisałaś to zrobiłam tą ankietę:-p:-p:-p:-p
Cześc Kasia jak tam samopoczucie:-):-):-)
mama dzięki i pamietaj, ze ja za ciebie też
kinga mam cię na face
Dziewczyny jak mi się nie chce jutro pracować:rofl2: Pogoda ma byc, słoneczko i w ogóle a ja muszę kisić się w aucie:crazy:Znowu sie ugotuję:baffled:.
Kupiłam Polowi ksiażkę, którą mu wręcze jak juz będzie pewne, ze fasolka jest, Jak przetrwać 9 miesięcy, poradnik dla tatusiów znaczy. Czytałam kilka stron i nawet mi się spodobało:-)
nika Witaj

Ostatnia edycja:
Witam:-):-)

SOL - nieoficjalnie gratulacje:-D:-D:-D Oficjalne kole czwartku lub piątku;-);-)
MAMA - suwaczki mkną jak szalone:tak::tak::rofl2:
WISIENKA - super że weekend się udał:tak: A wałówka od rodziców zawsze mile widziana;-);-)
KASIAWIE - jeszcze dwa dni:-D
LORELAIN - jak ci braknie to dawaj ankietę chętnie pomogę:happy:
EWCIA - to mieszkasz w miłej okolicy:-)
SYLVI - witaj i pisz z nami:-) Przykro mi z powodu straty
[*]
IWONKA2B witaj:-) jak tam nastroje?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry