reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maran - całe szczęście, że już tylko trójki zostały :))) U Mańka właśnie trójki wychodziły najgorzej, i wszystkie cztery :baffled: Miłego dnia :*

Lilu - a weź....bo jeszcze zacznę wiersze pisać :zawstydzona/y: mnie tak łatwo przekonać do własnych talentów :-D)))))))))))))))
Na prysznicu się skończyło :eek:

Łoj KUOTKU NAJUKOCHAŃSZY :-( Wzięłabym nawet pół tego bólu od Ciebie jak by się tylko dało.....a może i 3/4 :))

Ostatnia edycja:
reklama
Cały dzień mnie ćmiło, a teraz się skurczydraństwo rozkręciło :// Wyrwę drania i się skończy grrrr

hej ;)

cale dnie wsumie jak nie na spacerze , to cow w domu robic trzeba , a nie ma za bardzo jak , bo Nat smiga ciagle i wszedzie sie wspina :rofl2:

Asionek - a skąd masz przepis na farsz? Uwielbiam szpinak i w związku z tym bardzo proszę o przepis :)))) SMACZNEGO!

przepis bardzo prosty :) ja tez kocham szpinak !!
ilosc wedle uznania i potrzeb :)
szpinak mrozony w calosci najlepiej
cebula i czosnek bardzo drobno posiekane ja robilam w szatkownicy czy jak to sie zwie elektrycznej
jajko
feta
przyprawy , sol , pieprz

szpinak rozmrazam , dodaje kostki troche rosolowej i gotuje chwile ,
czosnek z cebula podsmarzyc leciutko
wszystko razem wymieszac, dodac jajko i przyprawic do smaku , na koncu najlepiej to wszystko na sito dac niech sobie odcieka ile sie da zeby za duzo wody nie bylo
no i pozniej dodac fete pokruszona
mozna ja dodac przed sitem ;)
wsio :)

Asionku ja też poproszę o przepisy na farsze! Pierogów to ja na pewno nie zrobię, ale może da się tym nafaszerować naleśniki :-)

Made byłaś na siłowni?:-)

na szpinak jest wyzej :)

soczewice zielona ilosc wedle potrzeb gotujemy w wodzie z bulionem
do miekkosci
mozna na koniec wsypac troche grzybow suszonych uprzednio namoczonych
odcedzic , i albo w tym urzadzeniu z ostrzami ja robilam zemlec , moze byc tez przez maszynke do miesa puszczone ,podobnie do pierogow z miesem ma byc farsz nie za mialki :)
cebule z czosnkiem zeszklic na patelni z odrobina oleju polaczyc z masa przyprawic sola , pieprzem , i na koniec wbic jajko cale , wymieszac dobrze i gotowe :)

Witam :(
Nasza RURECKA jest w szpitalu :((( Zabrali Ją w nocy :((( Podejrzewają kamicę nerkową :(((

o kurcze :(((
jak po operacji odzwywala sie cos ?
pozdrowienia i szybkiego powrotu do domu zycze !!!

hej
biedna Rureczka-mnóstwo &&&&&&&&&&& i buziaków poproszę dla niej przekazać

a pisałam wczoraj do Wioli- Frankowy brzusio ma się dobrze-były to tylko jednorazowe kolki, że tak to ujmę, a Wiola zabiegana, załatwia chrzciny bo za 2 tyg. jej rodzice przylatują, i jeszcze trochę spraw urzędowych-ale pozdrawia całe bb

a ja idę po kawusię bo coś główka boli- może kac moralny po wczorajszym totamto????:-);-):-D:zawstydzona/y:

no to dobrze , ze to nie kolki ;)
pozdrowienia !!

I przedstawiam Wam Pannę Biedroneczkę.

Zobacz załącznik 472014

ale slodka biedroneczka :)))

Kuot czytał, zmartwion jest... :(

A sam ma dokuczającego zęba i dopiero pożegnał potencjalnych teściów, na razie nie da rady pisać :/

oj wspolczuje bolu :( ktory to zab ?

Paula - dziękuję bardzo :)))) Boris taki się śmieszek zrobił, że nawet taśma klejąca wywołuje atak śmiechu :-) Córa moja za tydzień w tym właśnie stroju tańczyć będzie w operze :zawstydzona/y: Muszę się zaopatrzyć w chusteczki :))))

Made znam ten typ śmieszka....u nas worek od śmieci potrafi być zabawny a na twoim miejscu bym tira z chusteczkami zamówiła na takie wydarzenie;))

mykam na film z mężem;)) łomantyczny wieczór przed nami;)))papa

reklama
MAde nic z tych rzeczy...nie dam rady dwa dni pod rząd, tym bardziej że się dzisiaj na działce zmachałam przy warzywkach....choć masaż by się przydał....tylko że u nas masaż kończy się totamtym;PPP

mykam na serio, papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry