reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maran - całe szczęście, że już tylko trójki zostały :))) U Mańka właśnie trójki wychodziły najgorzej, i wszystkie cztery :baffled: Miłego dnia :*

Lilu - a weź....bo jeszcze zacznę wiersze pisać :zawstydzona/y: mnie tak łatwo przekonać do własnych talentów :-D)))))))))))))))
Na prysznicu się skończyło :eek:

Łoj KUOTKU NAJUKOCHAŃSZY :-( Wzięłabym nawet pół tego bólu od Ciebie jak by się tylko dało.....a może i 3/4 :))

Ostatnia edycja:
reklama
Cały dzień mnie ćmiło, a teraz się skurczydraństwo rozkręciło :// Wyrwę drania i się skończy grrrr

hej ;)

cale dnie wsumie jak nie na spacerze , to cow w domu robic trzeba , a nie ma za bardzo jak , bo Nat smiga ciagle i wszedzie sie wspina :rofl2:

Asionek - a skąd masz przepis na farsz? Uwielbiam szpinak i w związku z tym bardzo proszę o przepis :)))) SMACZNEGO!

przepis bardzo prosty :) ja tez kocham szpinak !!
ilosc wedle uznania i potrzeb :)
szpinak mrozony w calosci najlepiej
cebula i czosnek bardzo drobno posiekane ja robilam w szatkownicy czy jak to sie zwie elektrycznej
jajko
feta
przyprawy , sol , pieprz

szpinak rozmrazam , dodaje kostki troche rosolowej i gotuje chwile ,
czosnek z cebula podsmarzyc leciutko
wszystko razem wymieszac, dodac jajko i przyprawic do smaku , na koncu najlepiej to wszystko na sito dac niech sobie odcieka ile sie da zeby za duzo wody nie bylo
no i pozniej dodac fete pokruszona
mozna ja dodac przed sitem ;)
wsio :)

Asionku ja też poproszę o przepisy na farsze! Pierogów to ja na pewno nie zrobię, ale może da się tym nafaszerować naleśniki :-)

Made byłaś na siłowni?:-)

na szpinak jest wyzej :)

soczewice zielona ilosc wedle potrzeb gotujemy w wodzie z bulionem
do miekkosci
mozna na koniec wsypac troche grzybow suszonych uprzednio namoczonych
odcedzic , i albo w tym urzadzeniu z ostrzami ja robilam zemlec , moze byc tez przez maszynke do miesa puszczone ,podobnie do pierogow z miesem ma byc farsz nie za mialki :)
cebule z czosnkiem zeszklic na patelni z odrobina oleju polaczyc z masa przyprawic sola , pieprzem , i na koniec wbic jajko cale , wymieszac dobrze i gotowe :)

Witam :(
Nasza RURECKA jest w szpitalu :((( Zabrali Ją w nocy :((( Podejrzewają kamicę nerkową :(((

o kurcze :(((
jak po operacji odzwywala sie cos ?
pozdrowienia i szybkiego powrotu do domu zycze !!!

hej
biedna Rureczka-mnóstwo &&&&&&&&&&& i buziaków poproszę dla niej przekazać

a pisałam wczoraj do Wioli- Frankowy brzusio ma się dobrze-były to tylko jednorazowe kolki, że tak to ujmę, a Wiola zabiegana, załatwia chrzciny bo za 2 tyg. jej rodzice przylatują, i jeszcze trochę spraw urzędowych-ale pozdrawia całe bb

a ja idę po kawusię bo coś główka boli- może kac moralny po wczorajszym totamto????:-);-):-D:zawstydzona/y:

no to dobrze , ze to nie kolki ;)
pozdrowienia !!

I przedstawiam Wam Pannę Biedroneczkę.

Zobacz załącznik 472014

ale slodka biedroneczka :)))

Kuot czytał, zmartwion jest... :(

A sam ma dokuczającego zęba i dopiero pożegnał potencjalnych teściów, na razie nie da rady pisać :/

oj wspolczuje bolu :( ktory to zab ?

Paula - dziękuję bardzo :)))) Boris taki się śmieszek zrobił, że nawet taśma klejąca wywołuje atak śmiechu :-) Córa moja za tydzień w tym właśnie stroju tańczyć będzie w operze :zawstydzona/y: Muszę się zaopatrzyć w chusteczki :))))

Made znam ten typ śmieszka....u nas worek od śmieci potrafi być zabawny a na twoim miejscu bym tira z chusteczkami zamówiła na takie wydarzenie;))

mykam na film z mężem;)) łomantyczny wieczór przed nami;)))papa

reklama
MAde nic z tych rzeczy...nie dam rady dwa dni pod rząd, tym bardziej że się dzisiaj na działce zmachałam przy warzywkach....choć masaż by się przydał....tylko że u nas masaż kończy się totamtym;PPP

mykam na serio, papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry