hej
cale dnie wsumie jak nie na spacerze , to cow w domu robic trzeba , a nie ma za bardzo jak , bo Nat smiga ciagle i wszedzie sie wspina
Asionek - a skąd masz przepis na farsz? Uwielbiam szpinak i w związku z tym bardzo proszę o przepis
))) SMACZNEGO!
przepis bardzo prosty
ja tez kocham szpinak !!
ilosc wedle uznania i potrzeb
szpinak mrozony w calosci najlepiej
cebula i czosnek bardzo drobno posiekane ja robilam w szatkownicy czy jak to sie zwie elektrycznej
jajko
feta
przyprawy , sol , pieprz
szpinak rozmrazam , dodaje kostki troche rosolowej i gotuje chwile ,
czosnek z cebula podsmarzyc leciutko
wszystko razem wymieszac, dodac jajko i przyprawic do smaku , na koncu najlepiej to wszystko na sito dac niech sobie odcieka ile sie da zeby za duzo wody nie bylo
no i pozniej dodac fete pokruszona
mozna ja dodac przed sitem
wsio
Asionku ja też poproszę o przepisy na farsze! Pierogów to ja na pewno nie zrobię, ale może da się tym nafaszerować naleśniki :-)
Made byłaś na siłowni?:-)
na szpinak jest wyzej
soczewice zielona ilosc wedle potrzeb gotujemy w wodzie z bulionem
do miekkosci
mozna na koniec wsypac troche grzybow suszonych uprzednio namoczonych
odcedzic , i albo w tym urzadzeniu z ostrzami ja robilam zemlec , moze byc tez przez maszynke do miesa puszczone ,podobnie do pierogow z miesem ma byc farsz nie za mialki
cebule z czosnkiem zeszklic na patelni z odrobina oleju polaczyc z masa przyprawic sola , pieprzem , i na koniec wbic jajko cale , wymieszac dobrze i gotowe
Witam
Nasza RURECKA jest w szpitalu
(( Zabrali Ją w nocy
(( Podejrzewają kamicę nerkową
((
o kurcze
((
jak po operacji odzwywala sie cos ?
pozdrowienia i szybkiego powrotu do domu zycze !!!
hej
biedna Rureczka-mnóstwo &&&&&&&&&&& i buziaków poproszę dla niej przekazać
a pisałam wczoraj do Wioli- Frankowy brzusio ma się dobrze-były to tylko jednorazowe kolki, że tak to ujmę, a Wiola zabiegana, załatwia chrzciny bo za 2 tyg. jej rodzice przylatują, i jeszcze trochę spraw urzędowych-ale pozdrawia całe bb
a ja idę po kawusię bo coś główka boli- może kac moralny po wczorajszym totamto????:-);-)
no to dobrze , ze to nie kolki
pozdrowienia !!
I przedstawiam Wam Pannę Biedroneczkę.
Zobacz załącznik 472014
ale slodka biedroneczka
))
Kuot czytał, zmartwion jest...
A sam ma dokuczającego zęba i dopiero pożegnał potencjalnych teściów, na razie nie da rady pisać :/
oj wspolczuje bolu
ktory to zab ?