reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola :) fajne to ciasto z Twojego bloga, ale to truskawkowe na pewno mniej kaloryczne :) teraz zjadłam moją zupe i na razie sie wstrzymam z ciastem a druga rzecz nie mam truskawek, wiec może nim kupie to mi przejdzie chęć...? nie wiem...? Chyba nie przejdzie bo mysle cały czas o jakimś kawałeczku... ale piec całe ciasto dla 1kawałeczka... nie wiem co tu robić... zrobie ciasto to zjem wiecej niż sobie załozyłam bo lakomstwo weźmie góre... chyba nie zrobie... ehhhhhhh dylemat mam :zawstydzona/y:

made no jak tak rozkminiam to wychodzi na to, że najlepiej, najrozsądniej kupić małe ciastko lub dać sobie spokój i nie kupować i obejść sie smakiem, zająć myśli czymś innym... zaraz pewnie Maja wstanie i mi czas skutecznie zajmie... Ala też śpi coś ma temperature, chyba sie przeziębiła bo ostatnio Adam jeździł z nią w samochodzie i mu zasnęła a za cieplo była ubrana i sie zapocila a później jak wyszła z samochodu to ja pewnie owiało... ehhhh chlopy tak często nie potrafią myśleć z wyprzedzeniem...

made no z zębami juz całkiem nieźle bo właściwie tylko 5ti zostały do wyjścia bo te 3ki na dole już prawie sie przebiły a wszystkie inne są... własnie mi wstały dziewczynki, Ala po spaniu lepiej, ale nie wiem czy sie nie rozchoruje a Maja juz na mnie włazi... zawsze jak jestem przy komputerze to ona sie na mnie wspina... zaraz dam im obiadek a na spacer i tak nie pójdziemy bo z tą Ali temperatura nie chce chodzić... ide dawać jedzenie Łobuzom... do póóźniej... :*

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Poczku Poczku Poczku ach to Ty! Tralalala! Ależ śpiewać mi się chce jak Poczek posty swoje śle!!!!!!!! Zbyt dawno Cię nie było!!!!!!!!!!!

Made wyśmienicie się bawiłam czytając Twój skrót! Talencik się ma i się go nie ukrywa! Brawo brawo! Jeszcze proszę!!!!!!!!!!!!!! I już rozumiem czemu Twój prysznic tak długo rano trwał. No jak Szanowny w domu to można sobie pozwolić!

Monia a w tej pracy to ja oczywiście myślałam o mężu niosącym Ci drugie śniadanie....;-)

Maran witaj :-) :-)

reklama
Kuot czytał, zmartwion jest... :(

A sam ma dokuczającego zęba i dopiero pożegnał potencjalnych teściów, na razie nie da rady pisać :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry