reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczku dentysta to pani niestety:zawstydzona/y:
mam nadzieję że już niedługo znajdziecie mieszkanie i pozałatwiasz wszystkie sprawy i odpoczniesz:)) Musisz miec dużo siły na potem jak już Zosieńka będzie:))

Made dzięki za skrót:)))

A właśnie chciałam jeszcze oznajmić że małżonek oddał aparat do naprawy i niedługo znowu będzie można publicznie oglądać Wikuśkę:))

reklama
poczku - made wyobraź sobie cycki ma wyłącznie dla siebie, no i troszeczkę dla Szanownego :-p KUOTEK przysłał Borisowi taką butelkę, że Boris zassał w momencie :-) Już przeszło tydzień jak się karmimy wyłącznie tą cudowną buteleczką :tak: Byliśmy też w żłobku na zebraniu i znowu mi się okropnie to wszystko podobało, i znowu we wrześniu mi się odwidzi i znowu będę beczeć :eek: Mańka chciałam uczyć załatwiać się na nocniczek, ale Boris mi skutecznie to uniemożliwił....Teraz jak już pije z butelki, to pogoda się zepsuła i siurek w pampersie szczelnie zapięty :))
Do września mamy czas...mam nadzieję, ze szybko nam to pójdzie ;)
Co tam jeszcze.....no na siłownię się wybieram z Szanownym :)) I to chyba tyle z ważniejszych spraw :))))

A KUOTKA wyręczać nie będę :-p KUOTEK tak pięknym językiem się posługuje, że made chętnie poczyta co u KUOTA słychać :)))))))))

Olivka - eeee...toś się nachodziła :)) A powiedz Ty made.....pamiętasz o mojej prośbie? Bo jak pamiętasz, a z jakichś powodów ni da rady, to made zrozumi, tylko czeba powiedzieć :))

Ja postanowiłam kawę ograniczyć :eek: ograniczam cukier, a słodzę czy łyżeczki na jeden kubek :szok: to mnie zabija!!!
Czekam na wieści od RURECKI, napisałam, że mocno trzymamy za Nią kciuki :) Że życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i Zuzinka :)) Mam nadzieję, zę będzie w stanie po operacji napisać jakiegoś sms'a

cześć
poczytuje, ale w krzakach...
karola ale jak czytam o cieście tom wyskoczyła zapytać jakie pieczesz, zapodaj przepis please... :tak: mnie sie tak chce jakies ciasto zjeść, choc kawałek bo @ mnie atakuje wiec sie cos chce zjeść takiego nie w diecie, wiec Cie zapytuje o to ciasto...

reklama
No właśnie.....wiedziałam, ze o kimś zapomniałam :sorry2:

MARAN jest na diecie i ma już wspaniałe efekty, ale przez to siedzi w krzakach :-p

MARY codziennie pedałuje......na rowerku :))) stacjonarnym :))) MIA piękna jak zawsze, troszkę marudziła ostatnio w nocy, bo chyba ząbki Jej dokuczają :/ Stawiali u nich rusztowania i bardzo hałasowali przez co Mia spać nie mogła :(( Teraz już jest spokój....tylko weranda wykończyła MARY, bo mają sporo malowania, a sił brakuje...ale malutko już zostało :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry