reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Olivka - też to widzę hehe :-D wypisz wymaluj JA!!! Powiedziałam jej to, a ona tak na mnie dziwnie popaczyła :eek:
Boris łopalony taki :-D codziennie się lansujemy i widzisz jak nas słoneczko musnęło pięknie :zawstydzona/y:
A Ty też będziesz romansować z mężem? :-p

Witajcie!

Babeczki, wybaczcie, ale ja wracam do krzakow - zachrzan u nas taki, ze ledwo na oczy widze... Kto o mnie pytal, temu dziekuje!
Wszystkie pozdrawiam!

Mademoiselle - masz przepiekna corke! Nic dziwnego, po tak slicznej mamie! A Borysek - no rozplywam sie! :-) Jeszcze Maniusia do kompletu brakuje - wrzuc cos!

Carolineee - jakas Ty ladna! I fajna z Was para!

Zmykam w krzaki, postaram sie niedlugo wylezc...
Milego wieczorku!

Wiesz Ty co? Bardzo ładnie Wam tak razem :))) No ja tu widzę KACA :zawstydzona/y: MEGA KACA!!! :-p:-D:-D:-D)))) OLIVKA, te włosy to masz śliczne....nawet nie wiesz jak ja Ci ich zazdraszczam :eek:

Mary - Mańkowi nie robiłam zdjęć :eek: niegrzeczny był....nauczył się piszczeć i wymusza tym falsecikiem dosłownie wszystko :sorry2:
Jutro postaram się o jakieś nowe fotki :-)))) Miłego wieczoru Kochana :*

Olivka - kaca moralniaka....zapytaj PAULI, Ona Ci już wytłumaczy :-D)))

OLIVKA - czy Ty musisz się tak nade mną znęcać?! JEJU...jaka Ty śliczna :zawstydzona/y: Ninka piękna taka
A ta bluzeczka w kolorowe paseczki bardzo w moim stylu :tak: CUDNE ZDJĘCIA!!!

CAROLA uff załapałąm się chociaż na ostatnią partię zdjęć:) Co tak szybko dziś usuwasz???
Wyglądałaś ślicznie i tak strasznie chudo!!!!! A mała Ninka jest boska!!!!

MADE Twoja Wiktoria - aż nie mogłam się napatrzeć jak cudnie się prezentuje! Tak dostojnie i powabnie i wogóle tak że ojjjjjjjjjjjjjj a na występ to dobrze Lil radzi - tira z husteczkami!!!!!

KOCIE współczuję zęba:((( wyrywaj szybko!!

LIL a Ty wiesz że nawet małżonek mój był dziś w okolicy mojej pracy.... hmmm tom się teraz rozmarzyła.... może by go tak kiedy zaprosić na sexa łazienkowego w pracy.... tego jeszcze nei robiliśmy....

I ja uprzejmie prosze skończyć już erotyczne tematy!!! Człowiek dostał @ i nie może... a przez wasz pisanie to nawet by i chciał....

reklama
CAROLA a jak to się patrzy te ściagane?? ja kiedyś o tym słyszałam i pousuwałam Wiki wszędzie, ale nigdy nei wiedziałam jak to się sprawdza....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry