reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Olivka - też to widzę hehe :-D wypisz wymaluj JA!!! Powiedziałam jej to, a ona tak na mnie dziwnie popaczyła :eek:
Boris łopalony taki :-D codziennie się lansujemy i widzisz jak nas słoneczko musnęło pięknie :zawstydzona/y:
A Ty też będziesz romansować z mężem? :-p

Witajcie!

Babeczki, wybaczcie, ale ja wracam do krzakow - zachrzan u nas taki, ze ledwo na oczy widze... Kto o mnie pytal, temu dziekuje!
Wszystkie pozdrawiam!

Mademoiselle - masz przepiekna corke! Nic dziwnego, po tak slicznej mamie! A Borysek - no rozplywam sie! :-) Jeszcze Maniusia do kompletu brakuje - wrzuc cos!

Carolineee - jakas Ty ladna! I fajna z Was para!

Zmykam w krzaki, postaram sie niedlugo wylezc...
Milego wieczorku!

Wiesz Ty co? Bardzo ładnie Wam tak razem :))) No ja tu widzę KACA :zawstydzona/y: MEGA KACA!!! :-p:-D:-D:-D)))) OLIVKA, te włosy to masz śliczne....nawet nie wiesz jak ja Ci ich zazdraszczam :eek:

Mary - Mańkowi nie robiłam zdjęć :eek: niegrzeczny był....nauczył się piszczeć i wymusza tym falsecikiem dosłownie wszystko :sorry2:
Jutro postaram się o jakieś nowe fotki :-)))) Miłego wieczoru Kochana :*

Olivka - kaca moralniaka....zapytaj PAULI, Ona Ci już wytłumaczy :-D)))

OLIVKA - czy Ty musisz się tak nade mną znęcać?! JEJU...jaka Ty śliczna :zawstydzona/y: Ninka piękna taka
A ta bluzeczka w kolorowe paseczki bardzo w moim stylu :tak: CUDNE ZDJĘCIA!!!

CAROLA uff załapałąm się chociaż na ostatnią partię zdjęć:) Co tak szybko dziś usuwasz???
Wyglądałaś ślicznie i tak strasznie chudo!!!!! A mała Ninka jest boska!!!!

MADE Twoja Wiktoria - aż nie mogłam się napatrzeć jak cudnie się prezentuje! Tak dostojnie i powabnie i wogóle tak że ojjjjjjjjjjjjjj a na występ to dobrze Lil radzi - tira z husteczkami!!!!!

KOCIE współczuję zęba:((( wyrywaj szybko!!

LIL a Ty wiesz że nawet małżonek mój był dziś w okolicy mojej pracy.... hmmm tom się teraz rozmarzyła.... może by go tak kiedy zaprosić na sexa łazienkowego w pracy.... tego jeszcze nei robiliśmy....

I ja uprzejmie prosze skończyć już erotyczne tematy!!! Człowiek dostał @ i nie może... a przez wasz pisanie to nawet by i chciał....

reklama
CAROLA a jak to się patrzy te ściagane?? ja kiedyś o tym słyszałam i pousuwałam Wiki wszędzie, ale nigdy nei wiedziałam jak to się sprawdza....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry