reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - co Ty za głupoty pleciesz??? Nadal jesteś śliczna :))) Pewnie, że nie taka sama, ale to nie zmienia faktu, że PIĘKNA!!! Zaczęłaś ćwiczyć, jesteś na diecie....zobaczysz jak szybko dojdziesz do cudnej figurki

monia - dziękuję w imieniu córki :)))) Z tymi erotycznymi tematami to masz całkowitą rację :zawstydzona/y: Popieram w całej rozciągłości :tak: jakby czeba było gdzieś podpisać, to ja bardzo chętnie :eek: Tutaj aż kipi seksem
RURECKA się nie odezwała....może po operacji nie ma za bardzo siły. Poczekam do jutra i zapytam :)

reklama
CAROLA ja wiem jak usuwać:)) tylko się zastanawiam skąd wiesz że te zdjęcia są ściagane...

Dopiję kakuko i też idę spać:)) Dobranoc:)

Monia no atmosfera dzisiaj mocno podgrzana :))

Kocurka to chyba zeby calkiem zmogly :(

Karola , ale szybko usunelas ...

sa jakies wiesci jak tam Rureczka ?

jejku corka jest obledna w tym stroju i pozie !!!
a Borysek super slodziaczek , juz tak zmeznial smieszek maly :)))

Byłam!!! śliczna :))) teraz już nie jestem:(
Kurka, co mam z Ninką zrobić??? Narazie kazałam jej przyjść i głośno powtórzyć co powiedziała...i spać...ale kara musi być...

Czy wiadomo coś o Rurce?

chyba najlepiej wytlumaczyc co i jak ... no , ale ja to dopiero bede miec przed soba akcje hehe

Olivka - a polej :-p cyckami nie karmię przecie :-)))))) Ja nie wiem czy kce paczeć na te wychudzone fotki :eek: obawiam się własnych myśli :)))))

:szok::szok::szok: Made Twoja córka :dry: taka młoda :dry: szczuplutka :dry: i jaką ma cudowną sukienkę!!!!!! :baffled: :-D:-D:-D:-D zazdrość czuję :-p:-p:-p:-p a Boris vel Zyggi :rolleyes2: same słodkie buziaki w ten opalony nosek :tak::tak::tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry