reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienko no ja właśnie też mam ochotę na przytulanki ;-) ale zawsze po wybuchu złości hihi :p ale dziwny ten cykl więc moja nadzieja podupadła :-( że może się udać :-( może właśnie przez spadek nadziei wzrosła moja agresja i złość :sad::growl:

reklama
Dziewczyny czy ja mogę mieć do was gorącą prośbę?
Brakuje mi 10 ankiet do minimum wymaganego przez promotorkę. Bardzo by mi zależało aby dzisiaj juz rozpocząć analizę bo zostawiłam rodzicom młodego na noc.
Czy byłybyście chętne do wypełnienia anonimowej ankiety na temat motywacji pracownika do pracy w firmie w której pracujecie lub ostatnio pracowałyście?:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ankietka jest bardzo prosta i zajmuje dosłownie 4 minutki :-)

WISIEŃKA- Ty tez slyszysz ten gwizd od suwaczków??;-):-D:-D:-Dpieknie ida a tyyyle bylo czasu jak je wstawialam a tu prosze:-)
PAULA- witaj i fajnie ze zajrzalas do nas
IWONKA- nie wiem czemu tak nas te nerwy w tym m-cu dopadly bo jest nas kilka dziewczyn co z nerwami nie moga wyrobic........
LORELAIN-dawaj ta ankiete-ja wypelnie:tak:

Mama- fakt mam teraz lepsze dni :)) no i nie mogę się doczekać tych spacerów :))

Paula- witam :)

Brakuje mi 10 ankiet do minimum wymaganego przez promotorkę. Bardzo by mi zależało aby dzisiaj juz rozpocząć analizę bo zostawiłam rodzicom młodego na noc.
Czy byłybyście chętne do wypełnienia anonimowej ankiety na temat motywacji pracownika do pracy w firmie w której pracujecie lub ostatnio pracowałyście?:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

mi możesz dać ankietkę, a widzę linki to zrobię!!!!
iwonka może to też wiosna nam rak pomieszała:rofl2:
mama u nas weekend udany, jechaliśmy całą ferajną z kotem i fredką i martwiłam się jak to będzie ale wyszło oki. Wszystko pozałatwiane, poodwiedzane a jeszcze czas na odpoczynek był. Mój tato i Pawła mama myslą chyba, ze my to w tym Wro jak studenci taką wałówkę nam naszykowali. Ale dobrze wyrosłam z obrażania i mam teraz pełną ldówkę. Będzie mniej roboty z zakupkami:-)

czesc dziewczyny:-)

no piękna wiadomość:-):-)SOL GRATULUJE!!!!!!!!!! Oby się utrzymało w środę:tak:
a czy Ty wtedy będziesz styczniowa czy lutowa?????

weekend zakończony,widze ze niektóre mile spędzily,a u niektórych pogoda niedopisała, u mnie było średnio w każdym bądź razie nie padało,wiec o 13 wyruszyliśmy i eraz wróciliśmy.
Dobrze ze juz juro poniedziałek,juz tak niewiele:-):-)ja ciągle nie mogę uwierzyc:zawstydzona/y:
rodzice i tescie juz wiedza i szwagierki,reszcie zabroniłam mówic,dopiero po lekarzu:tak:

reklama
Witam wieczorkiem:)

Mi też możesz podesłać tą ankietę,chętnie pomogę:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry