reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No Paulinka ładnie to wytłumaczyłaś :-):tak:;-) A ja sobie o winie jakimś myślałam....:-p:-p:-p To musiałaś mieć naprawdę upojny wieczór jak aż głowa boli.......ojojoj :-):-):-)

reklama
niom a mąż mi właśnie proponuje leczenie głowy metodą 'czym się strułeś tym się lecz...'-nie dam rady....!!!;))) oki mykam kończyć myć naczynia, Maja idzie spać a ja na działkę lecę-do później,papa!!

Monia w pracy też czasem można.....:szok::-D

Paulinka to Wy na działce to robicie?:szok:

Rety chyba się robię monotematyczna i nudna...:zawstydzona/y:

To na razie znikam i zajmę się w końcu dziećmi! :-p

Ostatnia edycja:
Olivka - cwiety kupione? :cool2:

Lilu - zgadłaś :-p Szanowny w domu :zawstydzona/y: ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

poczku - ło matko....ile to już czasu:szok: mów co u Ciebie ;))

wrocilismy z "urlopu" - cudzyslow, bo pobyt w Polsce nie jest nigdy absolutnie wypoczynkowy. Bylo milo ale najlepiej jednak byc w domu u siebie, we wlasnym lozku.
wczoraj byl pierwszy dzien po powrocie imialam tylko lezec w lozku z kompem i siedziec na bb ale... okazalo sie, ze okradziono nam piwnice (zabrali "tylko" rower), wiec cale przedpoludnie z ubezpieczeniem, czekanie na policje, rozpakowywanie itd. Potem musialam isc na komisariat odebrac papiery, przygotowac wszystko do ubezpieczyciela, przy okazji zalatwic koniec ubezpieczenia sprzedanego samochodu a od 17 ogladalam mieszkania. Tym razem 4 w jedno popoludnie i powiem Wam, ze padam... jestem po prostu wycienczona a tu koszule do prasowania, lodowka raczej pusta, dobrze, ze odkurzacz sam odkurzy...
z 4 mieszkan 2 byly kompletnie do kitu, jedno super ale wszystkie sprzety kuchenne bedzie trzeba kupic i do tego jest na skraju naszego budzetu... ale sie zglosimy i moze dostaniemy. ja sie boje, ze juz sie pozno robi a my wciaz nic. bylo jeszcze jedno mieszkanie blisko pracy m, tanie i ladne ale jakos sie tam nie czulismy...

a co tu sie dzialo i dzieje?

poczku, w telegraficznym skrócie wygląda to tak:
RURECKA w szpitalu, ma kamienie w woreczku, czeka na operację :((

KUOTEK mnie szaleńczo kocha :))

WIOLA z Franiem już w domku:)) chrzest planują, więc zabiegana badzo :)) Franuś ciągnie z cyca :))))

BOOGI pracuje z przystojnym baristą :-p Remiś wczoraj obchodził huczne 1.URODZINKI!!! Był tort, życzenia i prezenty :))))

LILU już po chrzcinach Martynki....w niedzielę uroczystość, a w poniedziałek Martynka ospy dostała :)

PAULA ma kaca, bo dwa razy się mocno z mężem przytulała i Ją głowa rozbolała :)))))))))

OLIVKA się siłuje z osobistym trenerem :-p Portki Jej z dupki lecą, a wszystko inne wisi :))))

MONIA pracuje i dentystę odwiedza :))

JOS zabiegana bo domek kupiony i trzeba pięknie teraz uzewnętrznić i wewnętrznić :)) Filutek gronkowca wciąż ma :(((( Ale my trzymamy kciuki i będzie dobrze :))

ASIONEK lepi pierogi z pysznym farszem :)))) Natanek był troszkę chory, ale już jest lepiej :))))

Yyyy....jak mi coś jeszcze do głowy przyjdzie, to dopiszę :)))))
Fajnie, że już w domku jesteście :))

Właśnie otrzymałam sms'a od RURECKI :(((
Dzisiaj będzie miała operację, trzymajmy za nią kciuki Kochane :) Jest załamana....najbardziej tym, że Zuzinek w domku, a Ona w szpitalu :(((

Ostatnia edycja:
reklama
Made! piekny skrot! dzieki!

kurcze biedna rurka... skad jej sie te kamienie wziely!? cholipka. trzymam kciuki, zeby sie wszystko szybko wyleczylo i zagoilo i hop do Zuzinka!

super, ze Wiola w domu, Franus w domu cycowaty. Jak chrzest planuja, to rozumiem, ze Wiola w pelni sil :)

a Martynka bardzo dzielna, ze poczekala do "po-chrzcin"! haha! cos ta ospa szaleje teraz chyba, bo w polsce jak bylismy to ciagle slyszelismy, ze czyjes dziecko wlasnie ma ospe.

Oliwka - brawo!

Paula :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ciesze sie, ze u Moni wszystko dobrze. a ten dentysta przystojny?

asionku coz to za pyszny farsz?

jos - milej zabawy w urzadzanie i sily do walki z gronkowcem!

a co u made i kota?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry