reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia Wikusia już świeczki dmucha???????? Zuch dziewczyna!!!!!!!!!

Boogie chciałoby się, żeby ten dzień trwał wiecznie nie??? Ale pocieszające jest to, że Remiś będzie z Tobą każdego dnia do końca świata! I o jeden dzień dłużej! ;-) I każdy dzień może być świętem!!!!!!!

Made no ciocia lili prawdę Ci powie - wystarczy, że spytasz :-p Faceci to chyba tylko o jednym myślą :-p:-p:-p Podobno w trakcie takich siłowań to się bardzo chudnie....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

DLA RURECZKI - moc pozytywnych myśli i kciuków - biedna się nacierpiała i teraz znowu w szpitalu wylądowała....Ojojoj - oby ten koszmar raz na zawsze się skończył!!!!!!!!

reklama
:-D:-D:-D to ja widzę, że tu Kuleżankom głodomorrra do głów zagląda, kosmate myśli, niby siłownia, treningi, poprawa sylwetki, a tu proszę, proszę :-p:-D:rofl2: fiku miku na PATYKU :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Made jutro zapraszamy gości :tak: mama nam się rozchorowała, więc jednak zakupię torcik, bo nie damy rady zrobić same :no: ja do pracy idę na 14, jutro wszystko zamknięte... No i musimy kupić świeczki :tak::-D a powiedz mi Moja droga, pewnie nie miałaś czasu na karteczkę :sorry2::zawstydzona/y: yyy... ja poczekam, bo mi bardzo zależy na takiej pamiątkowej, nie musi być na zaraz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Monia dziękuję, już duuużo lepiej, tylko kaszel został :dry: no i mamy już w pełnej krasie dwa Zębiaki Górniaki :-D

Lilu :-p:-p:-p PACZAJ, a ja go tylko wzięłam na wzgląd wysokiego ilorazu :eek: do głowy by mi nie przyszło, że taki łeb może mieć myśli robaczywe w tym pięknym umyśle :-p Mam nadzieję, że jest jeszcze na gwarancji :-)

Boogi!!!! Zrobiłam karteczkę, i wszystko było no ten....gotowe do wysyłki, tylko jak zwykle w życiu bywa.....ktoś musiał zesrać sprawę :sorry2:
To miała być niespodziewajka :-(

hej
biedna Rureczka-mnóstwo &&&&&&&&&&& i buziaków poproszę dla niej przekazać

a pisałam wczoraj do Wioli- Frankowy brzusio ma się dobrze-były to tylko jednorazowe kolki, że tak to ujmę, a Wiola zabiegana, załatwia chrzciny bo za 2 tyg. jej rodzice przylatują, i jeszcze trochę spraw urzędowych-ale pozdrawia całe bb

a ja idę po kawusię bo coś główka boli- może kac moralny po wczorajszym totamto????:-);-):-D:zawstydzona/y:

Made no chyba nie oddasz Szanownego do naprawy - wysoki iloraz ynteligencji nie kłóci się z kosmatymi myślami przecież ;-) Faceci są w stanie pogodzić dosłownie wszystko!!!!!!!!!

Boogie no to imprezka przed Wami - czyli jeszcze będzie słodko!

Paula - drugi raz? :szok::szok::szok::szok::szok: masz Ty zdrowie :))))))))))))

Idę Kochane wziąć prysznic....:-p

Olivka - usuńmy te posty!!! :-D))) KUOT pazurki ma nie od parady :-p

Ostatnia edycja:
Made z rana prysznic??? :szok::szok: To Szanowny nie w pracy???? :szok::szok:

Paulinka sprecyzuj proszę skąd ten kac, bo u mnie coś dziś z myśleniem nie tegez........:sorry2:

I przedstawiam Wam Pannę Biedroneczkę.

Zobacz załącznik 472014

reklama
jaka cudna biedroneczka;)))!!!

a wiesz Liluś....kiedy pan kocha panią...ale tak mocno mocno ....to przychodzą mu do głowy kosmate myśli....gorzej jak się weźmie za ich realizację i potem od nadmiaru wrażeń panią boli głowa;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry