reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia Wikusia już świeczki dmucha???????? Zuch dziewczyna!!!!!!!!!

Boogie chciałoby się, żeby ten dzień trwał wiecznie nie??? Ale pocieszające jest to, że Remiś będzie z Tobą każdego dnia do końca świata! I o jeden dzień dłużej! ;-) I każdy dzień może być świętem!!!!!!!

Made no ciocia lili prawdę Ci powie - wystarczy, że spytasz :-p Faceci to chyba tylko o jednym myślą :-p:-p:-p Podobno w trakcie takich siłowań to się bardzo chudnie....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

DLA RURECZKI - moc pozytywnych myśli i kciuków - biedna się nacierpiała i teraz znowu w szpitalu wylądowała....Ojojoj - oby ten koszmar raz na zawsze się skończył!!!!!!!!

reklama
:-D:-D:-D to ja widzę, że tu Kuleżankom głodomorrra do głów zagląda, kosmate myśli, niby siłownia, treningi, poprawa sylwetki, a tu proszę, proszę :-p:-D:rofl2: fiku miku na PATYKU :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Made jutro zapraszamy gości :tak: mama nam się rozchorowała, więc jednak zakupię torcik, bo nie damy rady zrobić same :no: ja do pracy idę na 14, jutro wszystko zamknięte... No i musimy kupić świeczki :tak::-D a powiedz mi Moja droga, pewnie nie miałaś czasu na karteczkę :sorry2::zawstydzona/y: yyy... ja poczekam, bo mi bardzo zależy na takiej pamiątkowej, nie musi być na zaraz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Monia dziękuję, już duuużo lepiej, tylko kaszel został :dry: no i mamy już w pełnej krasie dwa Zębiaki Górniaki :-D

Lilu :-p:-p:-p PACZAJ, a ja go tylko wzięłam na wzgląd wysokiego ilorazu :eek: do głowy by mi nie przyszło, że taki łeb może mieć myśli robaczywe w tym pięknym umyśle :-p Mam nadzieję, że jest jeszcze na gwarancji :-)

Boogi!!!! Zrobiłam karteczkę, i wszystko było no ten....gotowe do wysyłki, tylko jak zwykle w życiu bywa.....ktoś musiał zesrać sprawę :sorry2:
To miała być niespodziewajka :-(

hej
biedna Rureczka-mnóstwo &&&&&&&&&&& i buziaków poproszę dla niej przekazać

a pisałam wczoraj do Wioli- Frankowy brzusio ma się dobrze-były to tylko jednorazowe kolki, że tak to ujmę, a Wiola zabiegana, załatwia chrzciny bo za 2 tyg. jej rodzice przylatują, i jeszcze trochę spraw urzędowych-ale pozdrawia całe bb

a ja idę po kawusię bo coś główka boli- może kac moralny po wczorajszym totamto????:-);-):-D:zawstydzona/y:

Made no chyba nie oddasz Szanownego do naprawy - wysoki iloraz ynteligencji nie kłóci się z kosmatymi myślami przecież ;-) Faceci są w stanie pogodzić dosłownie wszystko!!!!!!!!!

Boogie no to imprezka przed Wami - czyli jeszcze będzie słodko!

Paula - drugi raz? :szok::szok::szok::szok::szok: masz Ty zdrowie :))))))))))))

Idę Kochane wziąć prysznic....:-p

Olivka - usuńmy te posty!!! :-D))) KUOT pazurki ma nie od parady :-p

Ostatnia edycja:
Made z rana prysznic??? :szok::szok: To Szanowny nie w pracy???? :szok::szok:

Paulinka sprecyzuj proszę skąd ten kac, bo u mnie coś dziś z myśleniem nie tegez........:sorry2:

I przedstawiam Wam Pannę Biedroneczkę.

Zobacz załącznik 472014

reklama
jaka cudna biedroneczka;)))!!!

a wiesz Liluś....kiedy pan kocha panią...ale tak mocno mocno ....to przychodzą mu do głowy kosmate myśli....gorzej jak się weźmie za ich realizację i potem od nadmiaru wrażeń panią boli głowa;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry