reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć.

Made dzięki za info. Biedna Rurka.... i Zuzinek.... ile się na takie coś leży w szpitalu?
A czemuż to perspektywa wspólnej siłowni z Szanownym zniechęca?? Przecież mówiłaś że musisz mieć towarzystwo:-D:-D

reklama
O rety :-:)-:)-:)-:)-:)-( Tak mi się coś ten jej sms wczoraj nie podobał - czułam, że coś grubszego to może być :-:)-:)-( I następny maluszek bez mamy przez parę dni :-(

No :-( znowu smutno.....
monia - to zależy jakie są kamienie...i jaką metodą będą usuwane. Miejmy nadzieję, że są malutkie i jeszcze laparoskopowo uda się je rozbić a jeszcze lepiej rozpuścić. Trzymajmy kciuki za RURECKĘ :)
Co do siłowni, to.......no wiesz, pisząc TOWARZYSTWO, nie miałam na myśli Szanownego, a jakąś kuleżankę :-p NO! :zawstydzona/y:

To oby Rureczka szybko wyszła! Jak będziecie coś wiedziec to piszcie!

Made no tak bo przy Szanownym to nie można się powabnie i ponętnie wyginać co by wrażenie na odpowiednich jednostkach współćwiczących robić... A moze on właśnie dlatego co by swojej pięknej i powabnej żony pilnować:sorry2:

monia - informacje będą rzetelnie przekazywane :tak: Obiecuję :)
Wiesz? Ja Szanownego też zaczęłam podejrzewać o skrywaną zazdrość :-p

SMS os RURECKI:
"Kamienie w woreczku niestety do operacji"

Za Rureczkę mocno trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Made co do siłowni z Szanownym - jestem pewna, że miał w planach zacząć wspólny trening od jazdy na rowerku treningowym - a skończyć chciał wspólnym prysznicem z elementami siłowymi oczywiście! ;-)

:-( ojej wczoraj był taki piękny dzień, a tu dzisiaj taka informacja...

Made jak będziesz na łączach z Rureczką, to przekaż, że trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia i do Zuzi, bo teraz Zuzi Rureczka jest najbardziej potrzebna :sorry2: oczywiście zdrowie Rurki najważniejsze, ale takie Kruszki Maluszki niestety mamuś potrzebują najbardziej :zawstydzona/y:
a co do siłowania :-p ja też bym z koleżanką wolała :-p:-p a nie masz tam jakiej, co by się przekonała? ;-) :-)

JESZCZE RAZ CHCĘ WAM MOJE DROGIE PODZIĘKOWAĆ ZA TAKIE PIĘKNE ŻYCZENIA, TO BYŁ WYJĄTKOWY DZIEŃ
:sorry2:

Boogi - oczywiście przekażę :* Dziękuję w imieniu RURECKI :))
Moim koleżankom jakoś siłownia nie po drodze :/ i co ja mam zrobić? Nie mam wyjścia, muszę się zgodzić na Szanownego :-D
Kiedy Remiś zdmu****e swoją pierwszą świeczkę?

Lilu - myślisz, ze to o te kąpiele i sauny chodzi...?:zawstydzona/y::-p jej...jaka ja jestem mało domyślna :)))))))))

Made dzięki za info. Chociaż smutne:( Oby szybko Rureczka wróciła do domu...
Mnie tez się widzi że ten Twoj Szanowny to raczej plan posiłowniowy ma... Zobacz chce się zaopatrzyć w nowe koszulki co by ci poimponować na siłce:-) a potem......
widzisz jak dobrze że masz nas:)))

Boogie jak Remiś?
Wikuska już zawzięcie ćwiczy dmuchanie świeczek:)) codziennie:no: mamy takie zapachowe w dwóch pokojach... karze się tam nosić na zmianę i zapalać i dmucha....

reklama
Olivka - a właśnie o Tobie myślałam :eek: telepatia czy cuś....?
Ale chyba nie....bo KUOT też by przybył, a KUOTA nie ma :oo2: Widziałaś? Żywej duszy wczoraj...został jeno mój samotny post na caluśką noc :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry