- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
aaaaaaaaaaaahahahhahahahhahahahaaaaaa )))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahhahhahahahahaaaaa )))) no to Ci się LILU udał żart :-) leżę i płaczę ))))))))))))
Asionek31
hej , na poczatek najwazniejsze )))
Sto lat dla naszych forumowych maluchow , Remika i Rafalka !!!!!
duzo zdrowka , sloneczka , usmiechu , spelnienia marzen i zeby kazdy dzien byl nowa przygoda
ale to zlecilalo ....
czyli jednak ospa przyszla ... no , ale chrzciny sie udaly io to najwazniejsze ))
oby przeszlo szybko i nie dokuczalo za bardzo &&&&&&&&&&&
wy na chrzcie i malutka wygladaliscie przeslicznie ))
padlam !!! ale tort no bajka ))
no niestety konowaly sa wszedzie ,u nas to wlasnie ci lekarze z SOS co do domu przylaza sa tacy madrzy :/
dziekujemy bardzo za pamiec !!! buziaki od Nata tez )))
dzieki ,Nat zdrowy mial gastro male i stad to wszystko
na szczescie nie angina !!
o jaaaa sama slodycz
a co to za piesek wasz nowy nabytek ? ))) cudny jest !!
a ja robie pierogi !! pierwszy raz w zyciu mam nadzieje , ze wyjda , ciasto zagniecione czeka , az maly pojdzie spac
farsz z soczewicy i drugi ze szpinaku i fety gotowy i czeka tylko na nadziewanie nieskromnie powiem , ze farsze wyszly boskie !! oby tylko ciasto mi wyszlo hehe
Sto lat dla naszych forumowych maluchow , Remika i Rafalka !!!!!
duzo zdrowka , sloneczka , usmiechu , spelnienia marzen i zeby kazdy dzien byl nowa przygoda
ale to zlecilalo ....
Monia z tym oglądaniem pupy to nie byłabym taka pewna, że nikt nie będzie oglądał A ciekawe czemu blizny się zrobiły........Martynka niestety pod pieluszką ma chyba najwięcej kropek a jak smaruję ją pudrodermem to tak się wierci, że i tak wszystko rozmazuje.....Ehh no nic walczymy dalej - dziś dużo nowych kropeczek.
czyli jednak ospa przyszla ... no , ale chrzciny sie udaly io to najwazniejsze ))
oby przeszlo szybko i nie dokuczalo za bardzo &&&&&&&&&&&
wy na chrzcie i malutka wygladaliscie przeslicznie ))
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO R.F.J. !!! :*:*:*
padlam !!! ale tort no bajka ))
Asionku - dobrze, ze poszlas do lekarza! Widze, ze nie tylko u nas straszne konowaly... Super, ze synek juz w dobrej formie! :-) Wszystkiego naj naj naj na 8. miesiac!!!
no niestety konowaly sa wszedzie ,u nas to wlasnie ci lekarze z SOS co do domu przylaza sa tacy madrzy :/
dziekujemy bardzo za pamiec !!! buziaki od Nata tez )))
asionek : jeju... to sie porobila! zdrowka dla N. !!!!
dzieki ,Nat zdrowy mial gastro male i stad to wszystko
na szczescie nie angina !!
o jaaaa sama slodycz
a co to za piesek wasz nowy nabytek ? ))) cudny jest !!
a ja robie pierogi !! pierwszy raz w zyciu mam nadzieje , ze wyjda , ciasto zagniecione czeka , az maly pojdzie spac
farsz z soczewicy i drugi ze szpinaku i fety gotowy i czeka tylko na nadziewanie nieskromnie powiem , ze farsze wyszly boskie !! oby tylko ciasto mi wyszlo hehe
mademoiselle
Asionek - a skąd masz przepis na farsz? Uwielbiam szpinak i w związku z tym bardzo proszę o przepis ))) SMACZNEGO!
paulina.pro
dzieci śpią) kolejna ciężarna koleżanka odwiedzona)
a piesek jest moich rodziców-poprzedni niedawno padł i rodzice nabyli nowego-a my, póki tu jesteśmy korzystamy z zabawy z maluchem-Danio bawi się z nim w ganianego a Maja trochę się boi ale go zaczepia))
a piesek jest moich rodziców-poprzedni niedawno padł i rodzice nabyli nowego-a my, póki tu jesteśmy korzystamy z zabawy z maluchem-Danio bawi się z nim w ganianego a Maja trochę się boi ale go zaczepia))
mademoiselle
Lilu - nie byłam Szanowny mnie skutecznie zniechęcił.....
Właściwie to mi powiedział, że jutro sobie kupi kilka koszulek i będziemy razem chodzić ) Zgodziłam się
Właściwie to mi powiedział, że jutro sobie kupi kilka koszulek i będziemy razem chodzić ) Zgodziłam się
reklama
mademoiselle
Witam
Nasza RURECKA jest w szpitalu (( Zabrali Ją w nocy (( Podejrzewają kamicę nerkową ((
Nasza RURECKA jest w szpitalu (( Zabrali Ją w nocy (( Podejrzewają kamicę nerkową ((
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: