reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Brawo Made! Oj poszłabym z Tobą! Ale w sumie byłabyś dla mnie zbyt dużą konkurencją wśród tych przystojnych mięśniaków....

reklama
aaaaaaaaaaaahahahhahahahhahahahaaaaaa :-D)))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahhahhahahahahaaaaa :-D:-D:-D)))) no to Ci się LILU udał żart :-) leżę i płaczę :)))))))))))))

hej , na poczatek najwazniejsze :))))

Sto lat dla naszych forumowych maluchow , Remika i Rafalka !!!!!
duzo zdrowka , sloneczka , usmiechu , spelnienia marzen i zeby kazdy dzien byl nowa przygoda
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale to zlecilalo ....

Monia z tym oglądaniem pupy to nie byłabym taka pewna, że nikt nie będzie oglądał :-p:-p:-p:-p A ciekawe czemu blizny się zrobiły........Martynka niestety pod pieluszką ma chyba najwięcej kropek :zawstydzona/y: a jak smaruję ją pudrodermem to tak się wierci, że i tak wszystko rozmazuje.....Ehh no nic walczymy dalej - dziś dużo nowych kropeczek.

czyli jednak ospa przyszla ... no , ale chrzciny sie udaly io to najwazniejsze :)))
oby przeszlo szybko i nie dokuczalo za bardzo &&&&&&&&&&&
wy na chrzcie i malutka wygladaliscie przeslicznie :)))

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO R.F.J. !!! :*:*:*
Sailing%20Boat%20Nautical%20Birthday%20Cake.JPG

padlam !!! ale tort no bajka :)))

Asionku - dobrze, ze poszlas do lekarza! Widze, ze nie tylko u nas straszne konowaly... :baffled: Super, ze synek juz w dobrej formie! :-)
Wszystkiego naj naj naj na 8. miesiac!!!

no niestety konowaly sa wszedzie ,u nas to wlasnie ci lekarze z SOS co do domu przylaza sa tacy madrzy :/

dziekujemy bardzo za pamiec !!! buziaki od Nata tez :))))

asionek : jeju... to sie porobila! zdrowka dla N. !!!!

dzieki ,Nat zdrowy mial gastro male i stad to wszystko :)
na szczescie nie angina !!

o jaaaa sama slodycz :)
a co to za piesek wasz nowy nabytek ? ;)))) cudny jest !!

a ja robie pierogi !! pierwszy raz w zyciu mam nadzieje , ze wyjda , ciasto zagniecione czeka , az maly pojdzie spac ;)
farsz z soczewicy i drugi ze szpinaku i fety gotowy i czeka tylko na nadziewanie :) nieskromnie powiem , ze farsze wyszly boskie !! oby tylko ciasto mi wyszlo hehe

Asionek - a skąd masz przepis na farsz? Uwielbiam szpinak i w związku z tym bardzo proszę o przepis :)))) SMACZNEGO!

Asionku ja też poproszę o przepisy na farsze! Pierogów to ja na pewno nie zrobię, ale może da się tym nafaszerować naleśniki :-)

Made byłaś na siłowni?:-)

dzieci śpią;)) kolejna ciężarna koleżanka odwiedzona;))

a piesek jest moich rodziców-poprzedni niedawno padł i rodzice nabyli nowego-a my, póki tu jesteśmy korzystamy z zabawy z maluchem-Danio bawi się z nim w ganianego a Maja trochę się boi ale go zaczepia;)))

Lilu - nie byłam :zawstydzona/y: Szanowny mnie skutecznie zniechęcił.....
Właściwie to mi powiedział, że jutro sobie kupi kilka koszulek i będziemy razem chodzić :)) Zgodziłam się :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry