reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Brawo Made! Oj poszłabym z Tobą! Ale w sumie byłabyś dla mnie zbyt dużą konkurencją wśród tych przystojnych mięśniaków....

reklama
aaaaaaaaaaaahahahhahahahhahahahaaaaaa :-D)))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahhahhahahahahaaaaa :-D:-D:-D)))) no to Ci się LILU udał żart :-) leżę i płaczę :)))))))))))))

hej , na poczatek najwazniejsze :))))

Sto lat dla naszych forumowych maluchow , Remika i Rafalka !!!!!
duzo zdrowka , sloneczka , usmiechu , spelnienia marzen i zeby kazdy dzien byl nowa przygoda
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale to zlecilalo ....

Monia z tym oglądaniem pupy to nie byłabym taka pewna, że nikt nie będzie oglądał :-p:-p:-p:-p A ciekawe czemu blizny się zrobiły........Martynka niestety pod pieluszką ma chyba najwięcej kropek :zawstydzona/y: a jak smaruję ją pudrodermem to tak się wierci, że i tak wszystko rozmazuje.....Ehh no nic walczymy dalej - dziś dużo nowych kropeczek.

czyli jednak ospa przyszla ... no , ale chrzciny sie udaly io to najwazniejsze :)))
oby przeszlo szybko i nie dokuczalo za bardzo &&&&&&&&&&&
wy na chrzcie i malutka wygladaliscie przeslicznie :)))

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO R.F.J. !!! :*:*:*
Sailing%20Boat%20Nautical%20Birthday%20Cake.JPG

padlam !!! ale tort no bajka :)))

Asionku - dobrze, ze poszlas do lekarza! Widze, ze nie tylko u nas straszne konowaly... :baffled: Super, ze synek juz w dobrej formie! :-)
Wszystkiego naj naj naj na 8. miesiac!!!

no niestety konowaly sa wszedzie ,u nas to wlasnie ci lekarze z SOS co do domu przylaza sa tacy madrzy :/

dziekujemy bardzo za pamiec !!! buziaki od Nata tez :))))

asionek : jeju... to sie porobila! zdrowka dla N. !!!!

dzieki ,Nat zdrowy mial gastro male i stad to wszystko :)
na szczescie nie angina !!

o jaaaa sama slodycz :)
a co to za piesek wasz nowy nabytek ? ;)))) cudny jest !!

a ja robie pierogi !! pierwszy raz w zyciu mam nadzieje , ze wyjda , ciasto zagniecione czeka , az maly pojdzie spac ;)
farsz z soczewicy i drugi ze szpinaku i fety gotowy i czeka tylko na nadziewanie :) nieskromnie powiem , ze farsze wyszly boskie !! oby tylko ciasto mi wyszlo hehe

Asionek - a skąd masz przepis na farsz? Uwielbiam szpinak i w związku z tym bardzo proszę o przepis :)))) SMACZNEGO!

Asionku ja też poproszę o przepisy na farsze! Pierogów to ja na pewno nie zrobię, ale może da się tym nafaszerować naleśniki :-)

Made byłaś na siłowni?:-)

dzieci śpią;)) kolejna ciężarna koleżanka odwiedzona;))

a piesek jest moich rodziców-poprzedni niedawno padł i rodzice nabyli nowego-a my, póki tu jesteśmy korzystamy z zabawy z maluchem-Danio bawi się z nim w ganianego a Maja trochę się boi ale go zaczepia;)))

Lilu - nie byłam :zawstydzona/y: Szanowny mnie skutecznie zniechęcił.....
Właściwie to mi powiedział, że jutro sobie kupi kilka koszulek i będziemy razem chodzić :)) Zgodziłam się :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry