reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam nadrobiłam wszystko ale zapomniałam już co komu miałam napisać:-p

witam wszystkie nowe dziewczynki

sol
gratuluję spokojnych 9 miesięcy :-)

hmmmm no i zapomniałam co dalej:-p:-p:-p:-p

u mnie bez zmian bardzo źle się czuję, jestem strasznie nerwowa ciągle zła i w ogóle nie wiem ile ten mój że mną wytrzyma :-(
nogi mi puchną żylak wyskakuje co też boli kurczę narzekam jak jak hmmmm jak to mój mówi stara bereciara

a najgorsze jest to że nie zaobserwowałam u mnie płodnego śluzu :crazy: brzuch boli raz jeden jajnik raz drugi :crazy:
nie wiem co się ze mną dzieje i z moim organizmem i to właśnie teraz kiedy zaczęte są starania buuuuuu

a już wiem co tam u naszych zaciążonych koleżanek jak się czujecie????
coś czytałam że duży apetyt macie- no w końcu jecie teraz za 2 :):)
a co do starszych osób to są okropne już pisałam kiedyś na tym forum że są hipokrytami którzy biegną do tramwaju a potem udają ciężko chore ( oczywiście nie mówię że wszyscy)
dlatego nie dajcie się macie prawo usiąść i odpocząć mpk !!!!!

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:-)

Niedzielka jakoś zleciała:-) a pod wieczór poszliśmy z K. upiec sobie kiełbaskę na kolacyjkę na ognisku. Powiem Wam, że tak mi się podoba to "moje" nowe miasteczko, że szok:-):-) a wcześniej mieszkałam tylko 6 km obok..
Naprawdę super jest. Są góry, zbiornik wodny- na przyszłośc będzie gdzie spacerować z Maluchem:-D

Sylvi81- witam Cię i bardzo mi przykro z powodu straty Mamy i Fasolki
[*]
Ja także straciłam Synka 07.10.2009 (25tc) a Tatę dwa tygodnie później (21.10.2010)...
Musimy nauczyć się z tym żyć i jak to mówi Asia wziąć się w garść choć czasami nie jest łatwo i są gorsze dni...

Wisienko- trzymam &&&
Oby się udało:tak:

Agnieszkak.k- straszną macie tę służbę zdrowia:no:

Maryla, Sol- skoro są humorki, to na bank jest Dzidzia:tak:

Sol- także mamy tak upierdliwego mochera:crazy: jak remontowaliśmy to zleciała z 4 piętra gdzie nie ma windy na parter, żeby się pokłócić. W ogóle akcji było co niemiara, ale ja mam taki charrrakterek, że w końcu powiedziałam jej do słuchu i jak na razie jest cisza:sorry2:

wisienko a właśnie jak tam u Ciebie??? jak się czujesz??? jak starania???
ewcia zazdroszczę takiego krajobrazu :)

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA,EWCIA,IWONKA- witam Was kochane,wysuszylam Zuzi wlosy ide Jej poczytac i wracam??
Iwonka- JA tez nerwowa chodze-raz bardziej raz mniej,ale tez mnie to wkurza bo wiem ze to przez te hormony co je biore,ale juz niewiele zostalo i mam nadzieje wziąć wszystkie a jak sie nie poprawi to za tydzien odstawie i poprostu nie wezme wszystkich i o kilka dni wczesniej zaczniemy starania:)
Wisieńka-jak u Ciebie samopoczucie?????? :))
Ewcia- Jak tam ,widze ze dajesz rade i humor w miare OK?? to dobrze,ciesze sie i fajnie,ze bedzie gdzie z maluchami wychodzic:))

witam kobietki
ja sie melduje ze zyje i ze u mnie juz lepiej
bibinko kochana dziekuje za pamiec o mnie milo mi ze ktos o mnie pamieta:tak:
nie bylo mnie troszke bo wrocilam do pracy i rzucilam sie wir pracy tak aby nie myslec o tym wszystkim ale juz jest dobrze z kazdym dniem lepiej i chyba zaczniemy dalej sie starac ale tak na spokojnie w tym cyklu a od czerwca to juz oficjalnie:-) co ma byc do bedzie w koncu musi sie kiedys udac a zaczynam w to coraz mocniej wierzyc
sol GRATULACJE!!! zycze ci zeby fasolka rosla zrowo:tak:
ide was troche podczytac bo nie wiem co sie działo jak mnie nie bylo i nie jestem w temacie

Ostatnia edycja:
mamo no właśnie nie wiadomo dlaczego takie humory mam ja hormonów nie biorę :(
a u Ciebie już tylko miesiąc do zaczęcia starania się :):) szybko minie

reklama
sylvi nie mierzę temp. bo mam takie energiczne życie, ciągle sie przemieszczam, różnie spię, mam nieregularne cykle i nie miało by to sensu:rofl2:
iwonka u mnie tez pokopany cykl. Jeden dzień płodnego sluzu, ból brzucha cały czas okresowy, jajniki mnie nawalały raz jeden raz drugi i straciłam apetyt:rofl2:Nie wiem co o tym mysleć. Przytulalismy się co 2 dni albo częściej:-p:-p:-p Więc szanse są. Jakos wielką ochotę miałam na przytulanki cały czas i mam dalej :-pKiedyś to było najwięcej przy owu. Szanse mam na dwie kreski ale czy sie uda:rofl2:
Sol DZIĘKI:happy2::happy2::happy2::happy2:Taki mam dziewczyński , niech Pol nie mysli, ze poddałam się na chłopca:rofl2:
mama coś widzę, ze udany weekendzik jak takie masz tuje i cyprysy. A suwaczek ci sunie, ze aż gwizd słyszę;-)
ewcia dzięki, kciuki sie przydaja:-):-):-)
bb testuj daj się skusić, zobacz jak SOL ładnie zdała
Lorelain trzymam kciuki za ranne siuski:-)
Lece sie rozpakować bo dalej jestem na torbach:-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry