reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mademoiselle - no wlasnie duzo i to ta najciezsza robota... Mysle, ze dlugo nam zejdzie, ale aby to skonczyc i juz bedzie "tylko" panele ulozyc, a to lzejsze. A u Mii pewnie zabki, ale jakis straszny kryzys! :baffled: Sliczne fotki - cudne te Twoje dzieci! :-) Dzieki za troske! Buziak!

Zmykam w krzaki, a wszystkim zycze milego dnia!

młodamamusia hehe :-D tera też się lansuję :-p tylko już bez brzuszka :-):-):-))))) Ale takich nóg jak Ty to nie mam :eek:
A Ty pracujesz gdzieś? I do jakiej szkoły się wybierasz? Bardzo Ci kibicuję :))

Olivka hahahhahahaaa :)))) no jednego persa już masz :-)

Mary - z doświadczenia Ci powiem, że na kryzysy najlepsze Kuleżanki z BB :-p Nie chowaj się po krzakach, tylko nastawiaj ekspresa, napijemy się czegoś porządnego jak dorosłe chłopy :-D)))))

Ostatnia edycja:
made dziekuję :* nie pracuję nigdzie . Myślałam nad technikum gornicze :-D albo liceum ;-) 3 razy w tygodniu szkoła ;-) .

Olivka - Ty se nie wyobrażasz jak ja tu kciuki zaciskam mocno :eek: aż mi ciężko w literkę trafić :-p

młodamamusia - a górnicze bo dużo menów czy tak Cię czarne złoto zaciekawia? :-p Po liceum to trzeba raczej myśleć o czymś więcej....zawodu nie masz żadnego :/

Ostatnia edycja:
Mademoiselle - hehe, co racja, to racja! :-) Dzieki! Poki co troll pipczy na gorze, wiec koniec drzemki nr 2... Ale bede wygladac zza krzakow! ;-)

reklama
Olivka - wstyd to leniuchować ;-) Na naukę nigdy za późno :)))
Bardzo dobra decyzja :tak:

Mary :-) NO! I nie wchodź w te krzaki za głęboko, bo możesz spotkać wilka złego :-p

A KUOT PEWNO TOMY DORWAŁ I CZYTA :eek: Ja rozumiem, że poczeba, ale żeby kosztem made?! :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry