reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mademoiselle - no wlasnie duzo i to ta najciezsza robota... Mysle, ze dlugo nam zejdzie, ale aby to skonczyc i juz bedzie "tylko" panele ulozyc, a to lzejsze. A u Mii pewnie zabki, ale jakis straszny kryzys! :baffled: Sliczne fotki - cudne te Twoje dzieci! :-) Dzieki za troske! Buziak!

Zmykam w krzaki, a wszystkim zycze milego dnia!

młodamamusia hehe :-D tera też się lansuję :-p tylko już bez brzuszka :-):-):-))))) Ale takich nóg jak Ty to nie mam :eek:
A Ty pracujesz gdzieś? I do jakiej szkoły się wybierasz? Bardzo Ci kibicuję :))

Olivka hahahhahahaaa :)))) no jednego persa już masz :-)

Mary - z doświadczenia Ci powiem, że na kryzysy najlepsze Kuleżanki z BB :-p Nie chowaj się po krzakach, tylko nastawiaj ekspresa, napijemy się czegoś porządnego jak dorosłe chłopy :-D)))))

Ostatnia edycja:
made dziekuję :* nie pracuję nigdzie . Myślałam nad technikum gornicze :-D albo liceum ;-) 3 razy w tygodniu szkoła ;-) .

Olivka - Ty se nie wyobrażasz jak ja tu kciuki zaciskam mocno :eek: aż mi ciężko w literkę trafić :-p

młodamamusia - a górnicze bo dużo menów czy tak Cię czarne złoto zaciekawia? :-p Po liceum to trzeba raczej myśleć o czymś więcej....zawodu nie masz żadnego :/

Ostatnia edycja:
Mademoiselle - hehe, co racja, to racja! :-) Dzieki! Poki co troll pipczy na gorze, wiec koniec drzemki nr 2... Ale bede wygladac zza krzakow! ;-)

reklama
Olivka - wstyd to leniuchować ;-) Na naukę nigdy za późno :)))
Bardzo dobra decyzja :tak:

Mary :-) NO! I nie wchodź w te krzaki za głęboko, bo możesz spotkać wilka złego :-p

A KUOT PEWNO TOMY DORWAŁ I CZYTA :eek: Ja rozumiem, że poczeba, ale żeby kosztem made?! :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry