reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ja sie mogę napić z Tobą kawy...

czytam was ale weny kompletnie brak:((( wogóle jakaś taka rozlazła jestem... i głowa mnie boli i dentysta po pracy i będzie bolało, i w Excelu muszę teraz liczyć i z głupimi ludźmi się użerać i ja wogóle to NIEEEEE CHCĘĘĘĘĘĘĘ:wściekła/y::no::no::no::no:

Wogóle to nie ogarniam tego co mam robić:((((

idę do domu. Jak nie umrę u dentysty to zajrzę wieczorem:)

Ostatnia edycja:
reklama
monia - łoj...oby szybko, sprawnie i bezboleśnie dentysta Cię potraktował :)))

jos - jak wyniki Filutka???? :blink:

Ja też się dopiero urodziłam :eek: a już tak urosłam :)))))))))
A KUOTEK nie ma interneta :-( i znowu będę siedzieć o suchym pysku :((((

CAROLA ja jestem:)) ale na chwilę:( właśnie wróciłąm z psiakiem, jem kolację i spać:)
Ninka boska jest!! Tyle Ci powiem bo nei wiem już jak inaczej o niej pisać:))

Dentystę a właściewię dentystkę bo to pani:) przeżyłam:) Oczywiście bolało ale jakoś mało mnie to tym razem obeszło... bardziej mnie obchodziło ze opóźnienie miała i Młoda czekała w domu...

Dobranoc:)

reklama
hej ;)
jeszcze przed spaniem wpadlam do was ;)

dzisiaj bylam u naszej pediatry no i dobrze jednak , ze poszlam
okazalo sie , ze maly wcale nie ma anginy !! zwykle gastro i tyle ... a ten palant nawet dobrze do buziaka nie zajrzal , zawyrokowal angine i antybiotyk od razu :/
wczoraj jakos mnie tknelo i nie podalam juz i dzisiaj tez nie z czego sie bardzo ciesze , biedak by sie faszerowal lekami bez potrzeby :/
ogolnie wszystko dobrze , Nat w formie dobrej jest , dzisiaj nawet troche zjadl jogurciku i banana ze mna :)

takze dzieki za &&&&&&&&&&&& !! pomogly :)))

dzień dobry - pohałasujemy trochę;)))

filmiki
pt. halo halo

100_4719.MOV rozmowa kontrolowana;) - YouTube

pt. dziewczyńskie zabawy-może nie słychać ale MAja mruczy brum brum

100_4720.MOV takie tam dziewczyńskie zabawy;)) - YouTube

pt. zabawa 2

100_4721.MOV dziewczyńskie zabawy 2 - YouTube

ale super masz dzieciaczki ;) Maja taka cichutka sie bawi , za to synek nawija non stop hehe
super sa !!!

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
pościel z Tchibo dotarła :szok:

a jaka ona piękna :cool2:

no mi mama na skypie pokazywala i podobala mi sie bardzo , ale na zywo pewnie jeszcze piekniejsza :) dzisiaj wyslana zostala do mnie !!

ooo ,kope lat ;)
widze pozmienialo sie u ciebie i dobrze :)
a Rafalek rosnie jak na drozdzach , super jest :)

Karolina brawa dla Ninki !! zdolniacha mala :)
no i &&&&&&&&&&&&&&& dalej trzymam :)

buziaki dla reszty bandy :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry