reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ja sie mogę napić z Tobą kawy...

czytam was ale weny kompletnie brak:((( wogóle jakaś taka rozlazła jestem... i głowa mnie boli i dentysta po pracy i będzie bolało, i w Excelu muszę teraz liczyć i z głupimi ludźmi się użerać i ja wogóle to NIEEEEE CHCĘĘĘĘĘĘĘ:wściekła/y::no::no::no::no:

Wogóle to nie ogarniam tego co mam robić:((((

idę do domu. Jak nie umrę u dentysty to zajrzę wieczorem:)

Ostatnia edycja:
reklama
monia - łoj...oby szybko, sprawnie i bezboleśnie dentysta Cię potraktował :)))

jos - jak wyniki Filutka???? :blink:

Ja też się dopiero urodziłam :eek: a już tak urosłam :)))))))))
A KUOTEK nie ma interneta :-( i znowu będę siedzieć o suchym pysku :((((

CAROLA ja jestem:)) ale na chwilę:( właśnie wróciłąm z psiakiem, jem kolację i spać:)
Ninka boska jest!! Tyle Ci powiem bo nei wiem już jak inaczej o niej pisać:))

Dentystę a właściewię dentystkę bo to pani:) przeżyłam:) Oczywiście bolało ale jakoś mało mnie to tym razem obeszło... bardziej mnie obchodziło ze opóźnienie miała i Młoda czekała w domu...

Dobranoc:)

reklama
hej ;)
jeszcze przed spaniem wpadlam do was ;)

dzisiaj bylam u naszej pediatry no i dobrze jednak , ze poszlam
okazalo sie , ze maly wcale nie ma anginy !! zwykle gastro i tyle ... a ten palant nawet dobrze do buziaka nie zajrzal , zawyrokowal angine i antybiotyk od razu :/
wczoraj jakos mnie tknelo i nie podalam juz i dzisiaj tez nie z czego sie bardzo ciesze , biedak by sie faszerowal lekami bez potrzeby :/
ogolnie wszystko dobrze , Nat w formie dobrej jest , dzisiaj nawet troche zjadl jogurciku i banana ze mna :)

takze dzieki za &&&&&&&&&&&& !! pomogly :)))

dzień dobry - pohałasujemy trochę;)))

filmiki
pt. halo halo

100_4719.MOV rozmowa kontrolowana;) - YouTube

pt. dziewczyńskie zabawy-może nie słychać ale MAja mruczy brum brum

100_4720.MOV takie tam dziewczyńskie zabawy;)) - YouTube

pt. zabawa 2

100_4721.MOV dziewczyńskie zabawy 2 - YouTube

ale super masz dzieciaczki ;) Maja taka cichutka sie bawi , za to synek nawija non stop hehe
super sa !!!

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
pościel z Tchibo dotarła :szok:

a jaka ona piękna :cool2:

no mi mama na skypie pokazywala i podobala mi sie bardzo , ale na zywo pewnie jeszcze piekniejsza :) dzisiaj wyslana zostala do mnie !!

ooo ,kope lat ;)
widze pozmienialo sie u ciebie i dobrze :)
a Rafalek rosnie jak na drozdzach , super jest :)

Karolina brawa dla Ninki !! zdolniacha mala :)
no i &&&&&&&&&&&&&&& dalej trzymam :)

buziaki dla reszty bandy :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry