reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - to chyba dobrze hehe :-) nie będziecie musieli inwestować w zabawki :)))))))) Świetna jest!!! I jakie ma już fajne włoski :)))
Mąż też widzę radochę ma z zabawy :-p tak jak mój....:))))

reklama
Paula Majeczka boska!!!! A jakie minki mądre robi:)))
Moja ma to samo z telefonami i samochodami:)))

Liluś super że chrzciny udane:)) No a skąd mogłaś wiedzieć że dziś będą krostki??? duże te dzieci były??

Made no właśnie weekend cudny był i taaaak mi sie nie chce dziś nic.... Nawet sie wyspalam!!! W sobotę jak poszłam na chwilę utulić Młodą tak usnełam z nią coś ok 20.30 a w niedziele pospałyśmy do 6.30:)))

Paulinka obejrzałam Majeczkę - śliczna jest! Na żywo to jednak super się ogląda! No i szczególne podziękowania za to, że kawałek nogi męża mogłam zobaczyć!!!!!!!! :-p

Made dzieciaczki były różne - w kościele było 5 chrztów, więc oprócz Martynki 4 maluszki - no i mnóstwo innych dzieci. A w restauracji były oprócz naszej dwie imprezy chrzcinowe i też sporo dzieci w najróżniejszym wieku. Dziękuję za to, co napisałaś! Ja chciałam po prostu bardzo ochrzcić Martynkę w umówionym terminie - kropek wypatrywałam każdego dnia i nic nie było. Dopiero przed chwilą zauważyłam przy przewijaniu.

AA Paulinka - widzę, że macie taki fajny narożnik do spania. Wygodnie się na nim śpi? Ja zaczynam już myśleć co kupię do spania jak będziemy mieć już swoją klitkę. Teraz śpię na tapczanie sprężynowym - i tak się przyzwyczaiłam, że wszędzie indziej jest mi za twardo. A chcę do pokoju Martynki kupić coś dużego - bo pewnie jeszcze trochę będę z nią spała...I jeszcze przez parę lat ona nie będzie potrzebowała swojego pokoju, więc będzie taka jakby sypialnia - ale łóżko chciałabym takie, które można złożyć.

Monia no widzisz jak się udało...

Liluś - ktoś tam czuwał nad Wami :))) I pomyśl, że dzieci się zarażają wszędzie, nie dźwigaj na swoich barkach Ospy, która wcale nie musi wystąpić :)) Buziaki dla Was :*

Made Ty to wiesz jak powiedzieć, żeby człowiekowi się ciepło wokół serca zrobiło :-) Dziękuję!

I wszystkim w ogóle Wam dziękuję, bo byłyście ze mną w ten trudny czas!

Na razie niestety muszę uciekać, bo mi się gwiazda po 15 minutach obudziła.

OO Paulinka ale fajne! Nie za miękkie? Nie za twarde??? Dobra jakość?? Nie trzeba wymieniać po roku?? Nie brudzi się??? 100 pytań do :-p

Lilu powiem tak-jak ma się dzieci, to wszystko się brudzi;)) ja mam granatowy i trochę żałuję że nie kupiłam beżowego-mniej na nim widać plamki po dzieciach;PPP a sama kanapa wygodna-nie za miękka i nie za twarda-wygodnie się rozkłada-musiałabyś iść sama do ikei i po nim poskakać;)))
my mamy już dobre 2 lata i nic nie trzeba wymieniać;)))

oki my mykamy na zakupy,pa!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry