reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

REMICZKU!!!!!!!!!!!!!!!! STO LAT DLA CIEBIE!!!!!!!! Kochanym chłopcem jesteś, wspaniałą mamę masz, życzę Ci tysiąca uśmiechów każdego dnia i wszystkiego, co NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CMOK!!!!!! Radosny to dzień dla cioci Lili!!!!!!!!!!

reklama
Aż żal psuć takiego dnia tematem choroby, ale jeśli jest Monia to chciałam ją zapytać czy dobrze zrozumiałam, że Twoja córcia miała ospę w wieku 6 miesięcy??? Chciałam podpytać....Co z kropeczkami pod pieluszką? Jak one mają wyschnąć? I w ogóle jak Wikusia zniosła swędzenie?

Remisiu kochany!
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Lil dobrze zrozumiałaś. Wiki miała ospę jak miała pół roczku. I bardzo dobrze ja znosiła:) Trochę marudna była i tyle. Krost też jakoś tak strasznie dużo nie miała takich paskudnych. Ja ja kilkanaście razy dziennie smarowałam takim białym pudrem w płynie. Pod pieluchą też i jak posmarowałam to czekałam chwile aż wyschnie. Możesz jej kupić majteczki żeby nie biegała z gołą pupą i chwile puścić po podłodze bez pieluchy. te w bardziej wilgotnych miejscach smarowałam sudocremem - na pupci z tyłu bo z przodu nie można chyba. Ona miała kilka krostek też wewnątrz na wargach sromowych ale tam w środku niczym nie smarowałam bo nie wiem czy można.
Już chyba po 3 wysypie nie chciało nam się smarować, zresztą ona się strasznie już wierciła i sobie darowałam. Ale one juz przysychały więc bylo ok. Blizny mamy chyba ze 3 na pupie właśnie - ale nikt jej tam nie będzie oglądał:-D (no i jedną na czole ale małą).

:-D:-D:-D:-D

Jaka to przyjemność wejść na BB i od samego rana świętować :-p:cool2: bo u nas w domu, to tak skromnie, fanfarów żadnych nie ma :dry:

Monia z tym oglądaniem pupy to nie byłabym taka pewna, że nikt nie będzie oglądał :-p:-p:-p:-p A ciekawe czemu blizny się zrobiły........Martynka niestety pod pieluszką ma chyba najwięcej kropek :zawstydzona/y: a jak smaruję ją pudrodermem to tak się wierci, że i tak wszystko rozmazuje.....Ehh no nic walczymy dalej - dziś dużo nowych kropeczek.

Lil Wiki też się wierciła i sie rozmazywało wszystko i pewnie dlatego te najgorsze krosty się zamieniły w blizny... ja miałam pudroderm ale siostra mi poleciła puder w płynie dla takich maluchów - pudroderm podobno dla starszych jest... nie wiem ile w tym prawdy ale ja miałam takie różowe chyba coś i tam pisało puder w płynie i był narysowany bobas.
Co do oglądania to hmmmmm:baffled::confused::-D

Boogie a jak solenizant dziś?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry