reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ide sobie na ogrod popatrze na moje piekne tujki i iglaki;-)niemoge sie nacieszyc:tak:moze wlece wieczorem...a napewno jutro:rofl2:

ja też jestem jakby co ;-) chwilowo co prawda ale jestem jeszcze

mama miłego wypoczynku więc ;)

a ja ide z młodym pobiegać..

Kinga zalatana jesteś ciągle;-)
mama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu :tak:
Sol dzięki za wpisanie mnie na listę:-)
A proszę :-D To ja nie będę się wypowiadać na temat poronień bo moją historią można dzieci straszyć :-D

WITAM sie popoludniowo-odpalilam kompa po 13.00 ale niespodziewanie wleciala kumpela i nie moglam z Wami popisac:baffled: a teraz jak nadrobilam to oczywiscie nie pamietam co ktorej mialam odpisac:sorry2:
SOL- co to ma byc????????????????????? bezczelnie zachodzisz sobie w ciąże w 1 cyklu i to nawet sie specjalnie nie staralas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: nie no GRATULUJE oczywiście i zycze aby wszystko bylo si;-)piekny suwaczek masz teraz lykaj kwas foliowy,czekaj na wizyte u ginek:tak:i dbaj o siebie i Niunie:-D
A co się będę o pozwolenie pytała :-D Ale odstawienie tabsów działa :-D A ja znowu śpiąca :-p Ale będę miała pewność co do fasolki kole czwartku, piątku, jak @ przyjdzie to będzie 7 aniołków na liście :sorry: Jakoś przeżyję - już mam taką znieczulicę że głowa mała :sorry:

Nareszcie moja mama sobie poszła - bo ciężko mi było cokolwiek robić jak mi na ręce patrzyła :-p

oki zatestowałam i jak byk jedna kreska, jutro rano zrobię jeszcze jeden z porannego moczu, ale oby jedna kreska się utrzymała :-)

reklama
sol - ja jutro o 14 stej , mam wizytę :-) więc chyba nie będę testować ... zobaczę co on powie , :-D. nie chce się stresować

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry