reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol, można by rzec, że niektórzy tylko gadaniem żyją i bez plotek nie mają sensu życia;-)
Ja już po obiadku, czekam teraz by wypić kawę;-)

reklama
witam was
kompletnie nie mam czasu na net dzisiaj
ciągle gdzieś jeździmy... ale jest fajnie! :)

sylvi witaj!!!

Pozdrawiam was!

WITAM sie popoludniowo-odpalilam kompa po 13.00 ale niespodziewanie wleciala kumpela i nie moglam z Wami popisac:baffled: a teraz jak nadrobilam to oczywiscie nie pamietam co ktorej mialam odpisac:sorry2:
SOL- co to ma byc????????????????????? bezczelnie zachodzisz sobie w ciąże w 1 cyklu i to nawet sie specjalnie nie staralas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: nie no GRATULUJE oczywiście i zycze aby wszystko bylo si;-)piekny suwaczek masz teraz lykaj kwas foliowy,czekaj na wizyte u ginek:tak:i dbaj o siebie i Niunie:-D
pozostale kobietki witam i pozdrawiam
BIBINKA- ciesze sie bardzo ze z mężem lepiej:tak:;-);-);-);-);-)super wieści!!
SYLVI- corcia piekna i zycze powodzenia w staraniach;-)wspolczuje strat:-(ja tez mam poronienie za soba(pierwsza ciąża w 9 tyg...) a teraz na tygodniach zaczynamy starania o trzecie baby:-D

Kinga zalatana jesteś ciągle;-)
mama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu :tak:
Sol dzięki za wpisanie mnie na listę:-)
Uciekam do mojego K. do usłyszonka:-)

No to ja już jestem :-)

Udało mi się znaleźć moją wymarzoną tapetę i od razu w tym sklepie był lampa wisząca i stojąca na szewka nocną idealna!Bardzo bardzo się cieszę :happy:

Juz czwarty dzień jest mi niedobrze, wysłałam męża do apteki po testy ciążowe bo to sie robi nie śmieszne :szok:

a jak wam mija niedziela?

mama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu :tak:
JEZYNKA- ja oczywiście sie boje ze historia moze sie powtorzyc,ale nie zrezygnuje z prob a poza tym moj ginek.da mi od razu duphaston albo luteine na podtrzymanie i staram sie byz spokojna:tak:Tobie tez sie uda-kciuki zaciśniete:tak:
KINGA- cześć :-)a Sol juz testowala i sa 2 kreski!!:tak:AGNIESZKA- hejka-no zrobila nam niespodzianke Sol przy niedzieli:))) fajnie,ze Jej sie udalo i to bez wspoagaczy!!
LORELAIN- a Ty kiedy masz termin @ ??? test robisz jutro czy jak mąż wróci z apteki??? gratuluje udanych zakupów!!! :)) ja bylam jeszcze dzis w ogrodniczy -w sumie w 4 (lacznie z Leroy) i nigdzie nie moge dostac cyprysów:(( kupilam 1 ladne drzewko a jutro z Domisiem bede szukac w pozostalych ogrodniczych....

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja już jestem :-)

Udało mi się znaleźć moją wymarzoną tapetę i od razu w tym sklepie był lampa wisząca i stojąca na szewka nocną idealna!Bardzo bardzo się cieszę :happy:

Juz czwarty dzień jest mi niedobrze, wysłałam męża do apteki po testy ciążowe bo to sie robi nie śmieszne :szok:

a jak wam mija niedziela?
Cieszę się że znalazłaś tapetę.To kiedy zaczynacie remont?
Rozumiem że będziesz testować:)3mam kciuki!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry