reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol nowe plery ??? :baffled::szok::-D:-D:-D

Witaj Sylvi - bardzo ci współczuje, i życzę owocnych staranek - córrcia prześliczna :-)

Agnieszka
ja mam chyba jeszcze gorzej bo po tabsach ostatnia @ była jakieś 2 miechy temu a teraz ani widu ani słychu :baffled::-( i nie wiem co to oznacza - niestety na pewno nie ciąże - boję się że to może mi utrudnić zajście ponowne

reklama
aga aż tak tragicznie z usg u was?
Prywatnie może dostałabym się szybciej ale prywatna wizyta kosztuje około 200 funtów :szok:
Więc nie mam innego wyjścia jak iść do mojego GP opowiedzieć co się dzieje i przekonać go dlaczego chcę skierowanie na usg.Jeżeli uzna że powinnam je dostać to i tak nie da mi do ręki tylko przyśle mi pocztą.Nie wiem ile będę musiała czekać aż do mnie dotrze.
Jutro albo we wtorek się przejdę i zobaczę co mi powie...

jsorbek Ja mam dokładnie tak jak Ty i boję się że przyplątały się torbiele :-(

sylvi witaj:tak: ja jestem po poronieniu w styczniu i to są moje drugie staranka teraz. Trzeba mieć nadzieję, że się w końcu uda.
święte słowa tylko dlaczego tak trudno w nie uwierzyć :-:)-:)-(

Agnieszka nawet o tym nie pomyślałam szczerze mówiąc - kurcze muszę się do ginka umówić bo cos niedobrego z tego będzie :(

Dzięki Sol, moja mała to już prawdziwa kobietka. Takie teksty nieraz mi rzuca ,że można pęknąć ze śmiechu. Widzę,że Ty również masz córeczkę , tylko młodszą od mojej :)
Mąż wykupił dla Nas do firmy pakiety Promedis , zarejestrowałam się na 18.05. Jak nie będzie fasolki, to się przynajmniej przejdę na badania jakieś :)
Buziole

jsorbek, a cóż innego nam pozostało. Mnie tez dopadają smutne chwile, ale do niczego one nie prowadzą. Trzeba znaleźć pozytywy w życiu, a upragniona ciąża przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje.

jsorbek, jeżynka dzięki :)
Nie no dziewczyny nadzieja trzeba mieć zawsze i nie poddawać się, bo nie wiadomo co to życie dla nas jeszcze szykuje. Jak się próbuje i działa, to wierzę ,że kiedyś nam się powiedzie , nie możemy się zrażać :)

święte słowa tylko dlaczego tak trudno w nie uwierzyć :-:)-:)-(

Agnieszka nawet o tym nie pomyślałam szczerze mówiąc - kurcze muszę się do ginka umówić bo cos niedobrego z tego będzie :(

Trzeba się przebadać koniecznie.Ja też muszę i kombinuję jak tu się wcisnąć za darmoche na usg :rofl2:
Znalazłam fajny profram do obliczania średniej cyklu i już sobie wyliczyłam ale i tak jest do poprawy.Jak tylko dostanę @ zmienię dane ale na razie tak mi wylicza ehhh

Ostatnia edycja:
Sol nowe plery ??? :baffled::szok::-D:-D:-D
krzesło głuptasie :-D

sylvi81 - no młodsza i bardzo marudna ostatnio :dry: Dobrze że od poniedziałku znowu do przedszkola to sobie po odpoczywam :tak:

Moje oczka chcą iść spać a ja jakoś nie mam ochoty :dry: Zrobiłam jedno pranie, robi się drugie. Jakoś sąsiadom nie przeszkadza bo sami w niedziele odkurzają i robią pranie więc się nie certolę :tak: Tylko ten moher z dołu na nas gada ale mam ją w poważaniu :tak: Jak obraz chodził to przecież ona chodziła z kajecikiem kiedy kto bierze - a jaką minę miała jak się okazało że nie bierzemy :-D Dwa razy nie wpuściliśmy księdza po kolędzie i też słyszałam jak nas obgaduje - mam ją w nosie - szybkiego spotkania ze św. Piotrem jej życzę bo jest tak upierdliwa że szok :tak: Ile z nią przeszliśmy podczas remontu to nasze a i do dzisiaj potrafi jędza przyleźć że jej farba pęka na ścianach lub sufitach i to nasza wina rzekomo. No fakt jak kładliśmy wylewki i chłopaki zaciągali ubijarką mogło coś popękać ale to było w sierpniu 2008 a ona we wrześniu 2009 że jej farba pękła w jednym miejscu :-D Myślałam że się popłaczę ze śmiechu :-D

Sol, ale masz upierdliwą sąsiadkę:-D Współczuję:tak: Mimo, iż jestem trochę religijna, to nie lubię zmuszania innych typu np kolęda -koniecznie wpuść księdza. Jeżeli ktoś nie chce, to po co zmuszać?

reklama
jeżynka - raz nie wpuściliśmy bo byliśmy tydzień po przeprowadzce i mieliśmy wyszykowany tylko jeden pokój - reszta w pudłach więc nie mieliśmy jak a za drugim razem byliśmy u teściowej na urodzinach i seryjnie nie wiedzieliśmy o terminie :-D Ale gadanie było :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry