reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja za kotami nie przepadam,ale taka bezduszność doprowadza mnie do szału:angry::wściekła/y:.i to nie jest juz pierwszy raz,mówię im,żeby sterylizację zrobili,albo dali zastrzyki,ale szkoda im kasy:baffled::angry::wściekła/y:.a mało jej nie mają naprawdę...ehh szkoda gadać
zapmarta ja nie mam warunków,żeby tą kotkę i 4 małe zabrać:no:

wisienka o matko,a ja myslałam,że po tabsach @ musi być i koniec kropka.zreszta zawsze miałam przez lata brania.moze po zabiegu tak to jest...

reklama
hej agnieszka:tak:.na winko chętnie wpadnę:tak:

kurcze,u mnie @ ani widu ani słychu:-(.w środę wzięłam tą ostanią cholerną tabl anty i juz powinnam dostać,no najpóżniej jutro,a ja nic nie czuję:no:.to możliwe,żebym po tabsach @ nie dostała???
...a to zapraszam:))
Dziwne że po wzięciu ostatniej tabletki @ jeszcze się nie pojawiła,może na dniach nadejdzie a jak nie to skonsultuj się z lekarzem koniecznie :tak:

agusia też zrobiłam konto na facebooku ale takie bez starań
Wiesieńka to prześlij mi na priwa jakieś dane to Cię znajdę.
Moje konto jest na razie łyse także spokojnie :-D

zapmarta napisałam całego posta i wywaliło mi neta:-) Przykro mi z powodu tescia.Moja babcia 6 lat temu miala amputowaną nogę nad kolanem z powodu miażdzycy, ten zabieg uratował jej zycie. Wy na pewno w czerwcu będziecie mieć cieplej:-)Ja też chyba miałam szybciej owulkę:rofl2:A w ogole to jakaś dziwna była, jesli była. Teraz od trzech dni nie mam apetytu. Najpierw żarłam jak szalona a teraz na nic nie mam ochoty:rofl2:
aga już masz na prw

Ostatnia edycja:
bibinka, ja myślałam o tym, że możnaby było znaleźć dla nich dom, tylko kwestia czasu. Ja tak robiłam i zawsze coś się zorganizowało. No ale ja wariatka jestem i walczę do upadłego o koty...

wisieńka, ja wyraźnie miałam ból owulacyjny wcześniej..., zobaczymy co to będzie.
miałam zmienić suwaczek i wyskakuje mi invalid file. Miałyście tak, co w te sytuacji zrobić ??? Przecież dobrze wstawiałam...

agnieszka jak nie dostanę @ do wt,to idę do lekarza.jeśli mi powie,że to normalne i nawet mnie nie zbada,jak to ostatni było po zabiegu ,to chyba mu wywalę:angry:

zapmarta,mam nadzieję,ze teść będzie miał się coraz lepiej,chociaż cukrzyca to bardzo podstępna choroba...a co do pogody,to może w czerwcu będzie lepsza,bo teraz to jakaś masakra:angry:.z tymi suwaczkami,to ciągle komuś się psują:baffled:.

zapmarta ja mam tak ciagle nie mogę wstawić żadnego suwaka, Pisałam do adminów i nic to nie zmieniło. Teraz suwaki wstawia mi Sol, i dzieki jej za to. Nie wiem o co biega.
Ból tez miałam ale sluz jakis nie płodny.

dokładnie. Na szczęście tam mieszka brat cioteczny Karolka i nie musiałabym płacić za kwatery, ale poczekam na ładniejszą pogodę. Dziś słyszałam, że maj ma być pochmurny z opadami, czerwiec ładny, a lipiec i sierpień w kratkę.
A teść nie dba o siebie i takie skutki. Na razie usunęli mu martwicę i czekają czy noga będzie pracować.

wisieńka ostatnio wstawiałam ten z owulką i było cacy. Teraz nie mogę. Jutro pomyślę, a jak nie dam rady poproszę sol :)))

dobranoc wszystkim. Filemon już mruczy i czeka aż się położę.

Ostatnia edycja:
zapmarta dobrej nocki:tak:.fajnie,że masz możliwość wyjazdu nad morze w dowolnym terminie:tak:coś to lato nie zapowiada się najlepiej:baffled:

ja tez zmykam...kolorowych i owocnych:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry