reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka super pomysł z bielizną:) też muszę pobiegać i kupić coś nowego:)

reklama
Oj działa działa:-p mój K. uwielbia gdy ubiorę coś takiego;-) Muszę więc poszukać coś nowego:-D ehh jak żałuję trochę, że przychodzą goście wieczorem, chętnie bym spędziła wieczór we dwoje:sorry2:

oki doki widzę że jestem niezauważalna w ogóle więc do jutra girls :sorry2:

Kinga, ja co chwilę coś robię i tak doglądam:tak: Zazdroszczę wieczorku we dwoje z mężem;-) U mnie jak pisałam będą goście:sorry2:

Cześć kochane:-)

Co tam u Was? Doszła jakaś fasolinka w ciągu trzech dni?

Pozdrawiam serdecznie. Buuuuźka

goście też fajna sprawa! ;-) zawsze można szybki numerek sobie zrobić przed ich przybyciem;) takie spontany są najlepsze! :) nawet z dziewczynami ostatnio tu o tym pisałyśmy.
No my z mężem na pewno i ten wieczór wykorzystamy sobie fajnie ;>

Narazie!
znikam już..

Też lubię spontany :-p. No zobaczymy jak się wyrobimy:-p Gości bardzo lubię, tylko mój K. był cały dzień w pracy i mi tęskno, a jak przyjdzie to i goście przyjdą:-p
Kinga miłego wieczorku więc;-)
ewcia no nie ma fasolki na razie, czekamy:tak:

mama a pamiętasz ten wózek co mi wysłałaś mam go na sklepie fajny ale sztywne ma zawieszenie to na dzióry sie nie nadaje raczej :( ten vector air z espiro
Podnoszenie w gondoli jest dość ważne, bo dziecko szybko chce oglądać świat i te bardziej ciekawskie się wkurzają jak muszą leżeć i oglądać niebo i wtedy babeczki szybko przechodzą na spacerówki. Moim zdaniem teraz bym szukała gondoli z oparciem tak żebym mogla z niej wmiare dlugo korzystac. No i broń Boże żadne oparcia na paski.
yyyy nie umiem usunąć posta, żeby nie był jeden pod drugim :(

A ja mam Magic4 Espiro i ma zajefajne zawieszenie :tak: Super się prowadzi :tak: Ma oparcie na paski i zapinkę sztywną - bardzo łatwa obsługa jedną ręką :-) Ogólnie drygi też chce żeby miał podnoszenie na paski jak ten - można dokładnie i wygodnie regulować :tak: A po za tym oglądałam sobie na żywo Vector4Lite i bardzo mi się podoba :tak: To mój wózek, ale pewnie jeszcze zmienię zdanie :-p
Maryla - a o jakim wózku później pisałaś bo nie znalazłam nazwy?
Lorelain - ale ja łączę jak coś - a robisz edytuj post :-)
Kinga - do mnie z kijem nie podchodzić - alergia się rozwija kwitnąco jak wiosna a ja wyglądam i czuję się jak trup na chorobowym :-( Jeśli jest fasolka to szczerze jej współczuję :sorry:

moje drogie poczytam o Waszych debatach jak wrocimy z ogniska bo wlasnie wychodzimy:tak::tak:;-) sciskam Was wszystkie i do napisania:-)
SOL- jak tam temperatura rano????
mama - nie wiem - zaspałam :-p

ja też jestem za chicco , dla mnie super , ma wszystko , i ja mam mniejsce na niego już gotowe hihi :-D:-D

a co do testu to jakoś się boję pozbawiać nadziej , bo jak się teraz już nie udało to koniec ze starankami bo szlagggg mnie trafi .
Będzie dobrze - ja jutro chyba nie wytrzymam bo mnie muli niemiłosiernie :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry