reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spójrzcie co wynalazłam:-D:-D
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;coaGiPOnfpg]http://www.youtube.com/watch?v=coaGiPOnfpg[/video]

[video=youtube;vX4apjm3xt4]http://www.youtube.com/watch?v=vX4apjm3xt4&feature=related[/video]

Będę uciekać. Miłej nocki Dziewczynki :*

Ostatnia edycja:
reklama
Spadam spać bo padam na pysk :-(

A tak ogólnie to na Komunii było ok - jak wszyscy weszli do kościoła poszliśmy sobie na spacer :-p A potem na przyjęcie :tak: Chrzestni dali młodemu kasę (zero wyobraźni) bo mały laptopa sobie będzie kupował :dry: Impreza jak zwykle - denna - dzieci się bawiły a dorośli pili - jak dla mnie koszmar :-( A przy okazji się chyba czymś strułam bo mnie ciągle brzuch boli :-( A na dodatek jeszcze ząb mnie boli - prawdopodobnie od zatok - tylko że dziad jest martwy i to najbardziej irytuje :dry:

czesc kobiety wlecialam tylko napisac Wam,ze spedzilismy wspanialy dzien i wieczor-wrocilismy 20 min-dzieci wylatane,masa konkursów dla nich-bylo nas bardzo!!!! duzo i wszyscy swietnie sie bawili i dogadywali,usmialam sie za wszystkie czasy:tak::tak::tak:Zuza juz spi w kapieli 3 kg piachu:-DDomi konczy kakao
jutro jedziemy do Leroy Merlin po kilka cyprysów:tak:;-)
a teraz ide pod prysznic i spac bo padam,najwazniejsze ,ze pogoda nam dopisala:tak::-)poczytalam o czym pisalyscie ale juz nie dam rady odpisac:sorry2:
jiutro pewnie na chwile wlece a tymczasem...karaluchy:rofl2:

witam sie sobotnim wieczorem juz dawno u was nie bylam ,nie ma szans was nadrobic pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki

cześć babeczki:tak::-).ja też na chwilę,bo i tak pustawo tu,jak to w weekend

nika STO LAT I WIESZ CZEGO;)

mama super,że wypad udany:tak:.dzieciaki będą lepiej spały,a Wy tymczasem...znów jakąs nową pozycję opanujecie:tak::-D.zdjęcia dzieciaczków przesłodkie:tak:

sol,bb77 testujcie:tak:.co to będzie,co to będzie:-).trzymam kciuki:tak:

pysia welon pierwszy,a zaproszenie,to z tym brązem mi się podoba:tak:

kinga,jezynka,agnieszka no z tym spontanem i bielizną macie rację:tak:.ja póki co psychicznie się przygotowuję do łożkowego powrotu,mam nadzieję ,że będzie ok:tak:

ewcia co tam u Ciebie??

palissa witaj i zagladaj do nas;)

a ja siedzę sama:-(,mąż na piwku z kolegami...u teściów było jako tako,ale z teściem się poprztykałam,bo on to despota i wszyscy muszą mysleć i robić ,jak on chce,a ja do takich nie należę i mam swoje zdanie:tak:.a oprócz tego taka akcja: okociła im się kocica 3 dni temu i teść przynosi nam kocicę i mówi,żebyśmy ja przytrzymali,bo idzie kociaki utopić:szok::szok::szok:.my mu na to,że na pewno nie przy nas,a on się uparł i sobie poszedł je topic.ja w ryk,bo kocięta to raz,a przeciez niedawno straciłam i mnie trafiło...mój się wściekł i mu nagadł i teśc zrezygnował póki my tam bylismy.masakra:angry::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam moje kobitki drogie.Wpadam tu tylko na chwilę bo dalej spędzam rodzinny weekend.:-) Natworzyłyście tyle, że czytałam i czytałam. Ale udało się uf,,, :-)My po wizytach, obiadku u teściowej:-p, imieninach u babci:-) i wizytą u dzidziusia:happy2:, 2 tyg Wiktorka. Teraqz będziemy oglądać jakis filmik.
NIKA STO LAT, PIĘKNEJ FASOLKI I SAMEGO SZCZĘŚCIA
mama Kup w Leroy Merlin fuksje są przecudne:-)
marylka mi podoba się Marita roana, nie wiem tylko jak funkcjonalnośc i ciężar ale wyglądowo dla mnie oki.
bibinka ja mam kicię i jak sobie pomyslę to mi ciarki przeszły.Koty się sterylizuje a nie topi:szok:M oj też despota i to do potęgi:rofl2:
witaj palissa
zapmarta nazbieraj mi muszelek:happy2::happy2::happy2:
MAM OWULKĘ???? Myślę,że nie bo ani objawka

Spadam spać bo padam na pysk :-(

A tak ogólnie to na Komunii było ok - jak wszyscy weszli do kościoła poszliśmy sobie na spacer :-p A potem na przyjęcie :tak: Chrzestni dali młodemu kasę (zero wyobraźni) bo mały laptopa sobie będzie kupował :dry: Impreza jak zwykle - denna - dzieci się bawiły a dorośli pili - jak dla mnie koszmar :-( A przy okazji się chyba czymś strułam bo mnie ciągle brzuch boli :-( A na dodatek jeszcze ząb mnie boli - prawdopodobnie od zatok - tylko że dziad jest martwy i to najbardziej irytuje :dry:
sol biedactwo wracaj szybko do dobrego samopoczucia,być może że czymś się zatrułaś,jutro pewnie będzie lepiej:)
czesc kobiety wlecialam tylko napisac Wam,ze spedzilismy wspanialy dzien i wieczor-wrocilismy 20 min-dzieci wylatane,masa konkursów dla nich-bylo nas bardzo!!!! duzo i wszyscy swietnie sie bawili i dogadywali,usmialam sie za wszystkie czasy:tak::tak::tak:Zuza juz spi w kapieli 3 kg piachu:-DDomi konczy kakao
jutro jedziemy do Leroy Merlin po kilka cyprysów:tak:;-)
a teraz ide pod prysznic i spac bo padam,najwazniejsze ,ze pogoda nam dopisala:tak::-)poczytalam o czym pisalyscie ale juz nie dam rady odpisac:sorry2:
jiutro pewnie na chwile wlece a tymczasem...karaluchy:rofl2:
mama widać aktywny dzień za wami i dobrze,fajnie że dzień miło spędzony:)
cześć babeczki:tak::-).ja też na chwilę,bo i tak pustawo tu,jak to w weekend
kinga,jezynka,agnieszka no z tym spontanem i bielizną macie rację:tak:.ja póki co psychicznie się przygotowuję do łożkowego powrotu,mam nadzieję ,że będzie ok:tak

a ja siedzę sama:-(,mąż na piwku z kolegami...u teściów było jako tako,ale z teściem się poprztykałam,bo on to despota i wszyscy muszą mysleć i robić ,jak on chce,a ja do takich nie należę i mam swoje zdanie:tak:.a oprócz tego taka akcja: okociła im się kocica 3 dni temu i teść przynosi nam kocicę i mówi,żebyśmy ja przytrzymali,bo idzie kociaki utopić:szok::szok::szok:.my mu na to,że na pewno nie przy nas,a on się uparł i sobie poszedł je topic.ja w ryk,bo kocięta to raz,a przeciez niedawno straciłam i mnie trafiło...mój się wściekł i mu nagadł i teśc zrezygnował póki my tam bylismy.masakra:angry::wściekła/y:

bibinka biedactwo szkoda że sama siedzisz gdybyś bliżej mnie mieszkała to być na winko wpadła hehe:)
no a z przytulankami mam nadzieję że wszystko będzie u Ciebie ok:)

Mąż ogląda film,moje dzieciątko już śpi.Ja siedzę przy laptopie i pracuję nad kontem na fecebooku,mam kilka koleżanek w pracy które prosiły mnie o założenie tam konta,będziemy miały bliższy kontakt ze sobą:)
No a po filmie idziemy do sypialni:))

hej wisieńka:tak:.widzę,że dzień udany:tak:

hej agnieszka:tak:.na winko chętnie wpadnę:tak:

kurcze,u mnie @ ani widu ani słychu:-(.w środę wzięłam tą ostanią cholerną tabl anty i juz powinnam dostać,no najpóżniej jutro,a ja nic nie czuję:no:.to możliwe,żebym po tabsach @ nie dostała???

agusia też zrobiłam konto na facebooku ale takie bez starań
bibinka moja koleżanka nie miała przy anty przez 3 m ale zaczeła je wtedy brac a były źle dobrane:rofl2: Tak, że nie wiem jak to u ciebie. Mi po tabsach też kilka razy przez parę lat się przesunął ale zawsze dostałam. A przy tabsach nie czulam często, ze w ogóle ja mam:rofl2:

reklama
Bibinka ty mi nawet nie pisz takich rzeczy. Ja uwielbiam koty. Ja nawet dokarmiałam bezdomne u nas w parku. Z malutkim Karolkiem codziennie chodziłam karmić. Nawet przez gminę udało się wysterylizować kotkę. Oddałam młode (pisałam ogłoszenia), kurczę nienawidzę takiego zachowania.
Moi dziadkowie, choć starsi pamiętają o zastrzykach antykoncepcyjnych dla swojej kotki. Wystarczy chcieć...
Szkoda, że nie wzięłaś tej kotki z młodymi do siebie.
wisieńka, ja nie jadę w końcu, bo teściowa jeździ do szpitala. Teść w piątek trafił i będzie miał amputowane palce lub cześć stopy (on cukrzyk) i wyjazd przełożony na czerwiec może... Pokój Karolka też musi poczekać...
a u mnie też owulka była wcześniej niż na suwaczku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry