reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam
zapmarta przykro z powodu teścia...
bibinka na straszne to,no jak tak mozna małe kociaki wrrrr..
mama super, że grill sie udał :)
a ja miałam diś dłuuuuuuuugi dzien bo Ala krótko mi spała wiec byłam z nia na długim spacerze by mi nie szlała w domu a póxnij obiad i znowu spacer... kolacja dla Ali kapanko i ona poszła spać a ja sobie kolacje zrobiłam i wpadłam by Was poczytac...
a teraz to chyba ide pod prysznic i do łóżeczka bo strasznie dzis zmęczona sie czuje...
DOBREJ NOCKI BABECZKI

No to jestem chyba pierwsza dzisiaj
91.gif

Mieliśmy wczoraj pojechać tylko do Leroy Merlin a sie okazało ze pół dnia spędziłam na jeżdżeniu po hipermarketach budowlanych i dopiero w ostatnim znalazłam panele takie jakie mi sie podobają a to raptem do jednego pokoju a do drugiego nadal nie ma upatrzonych. Tapety nigdzie nie było takiej jaka chciałam czyli kolor wina z jakimiś delikatnymi srebrnymi dodatkami bo będzie lampa w sypialni z kryształkami i mam delikatne kryształki na zasłonce , a na każdej tapecie są kremowe dodatki, albo złote, no ni w ząb nie pasuje. Ba na necie znalazłam tapetę z kryształkami swarowskiego, bardzo delikatna była i taka nie przesadzona , ale kurde kosztowała 500 zł za rolkę :szok:
Na internecie też nie znalazłam tapety takiej jaka by mi odpowiadała.
Czyli jedyny zakup jaki wczoraj udało się zrobić to raptem puszka farby.
Aha jeszcze sobie pomyślałam ze może zamiast tapety to pomaluje na kolor wina a kupie jakiś szablon ładny na wzorek i pomalują srebrną farbką
a080.gif

Ogólnie wstępna koncepcja sypialni jest taka, że mają być jaśniutkie ściany w takim śmietankowym kolorze, zasłony bardzo delikatne w kolorze złamanego szampana, one są całe gładkie i tylko o góry zasłonki tak z pół metra idzie szlaczek srebrnej nitki w kształcie jakiś kwiatków i każdy ślaczek jest zakończony kryształkiem, będzie ona upięta takim sznureczkiem do zasłon bordowym. Na ścianie miały być dwa paski tapety w kolorze wina, tylko łóżko i trzydrzwiowa szafa.Aha no i jasne panele.

Lampe na sufit mam upatrzona tą http://www.leroymerlin.pl/produkty/lampa-wiszaca-perform,1252649575,1252384808.html
lub ta http://www.leroymerlin.pl/produkty/lampa-wiszaca-mathieu,1252649575,1252384625.html

Ostatnia edycja:
Lorelain - ja nie śpię od 5.30 :-p Ale nie chciałam hałasować coby moich łobuzów nie obudzić.

Test zrobiony - nieśmiały wyszedł, zobaczymy w środę czy się utrzyma :tak: Póki co wiem że ktoś tam mieszka, ale nie wiem czy na stałe czy nie więc póki co nie mówię tak, nie mówię nie :-p

Lorelain - ja nie śpię od 5.30 :-p Ale nie chciałam hałasować coby moich łobuzów nie obudzić.

Test zrobiony - nieśmiały wyszedł, zobaczymy w środę czy się utrzyma :tak: Póki co wiem że ktoś tam mieszka, ale nie wiem czy na stałe czy nie więc póki co nie mówię tak, nie mówię nie :-p

ja rowniez mialam niesmialy
trzymam mocno kciuki
zajrze w srode na oficjalne gratki

hehe - Dorocia :-) Karola też nieśmiała była :-D A potem dała mi popalić :-D

Lorelain - oryginalne te lampy :tak: ja nie mam powierzchni żeby takie montować :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lor - dorotka??? Ona już od dawna w ciąży :-D

Nie wiem czy będzie coś widać bo naprawdę nieśmiała i do pokazania się w ogóle a do aparatu to koszmar :-D

Witam z rana:-) Widzę, że nie tylko ja spać nie mogę:tak:
SOL - GRATULACJE!!!!!! Piękna wiadomość z rana. A wczoraj tak szukaliśmy nowej fasolki:-)
Lorelain, ja właśnie też wykańczam mieszkanie i szukamy podłóg i wszystkiego.:tak: Lampa piękna:tak:
Ja miałam gości wczoraj, poszłam spać po 2, nie mogłam usnąć. Po 5 się już przebudziłam i tyle mojego spania. Najgorsze jest to że mój K. musi jutro rano wyjechać na 3-4 dni:-( Więc chyba nici z dzidzi w tym miesiącu:zawstydzona/y:

reklama
Sol JASNE, ŻE WIDAĆ !!! GRATULACJE !!!
A ja miałam dostac wczoraj i nic, ale nie testuje, bo czuje ją całym cialem ...wrrrrr !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry