reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeżynka - a skąd wiesz ze masz w 14 dc owulację? ciśnij męża na szybki numerek :-) :-D A wystarczy jeden porządny żołnierz - armia tylko przeciera szlak :-D

reklama
Sol, Widać, widać:-D Fajnie, że tak szybko Wam się udało :tak:
Sol, nie mam owulacji w 14dc, a raczej tak w 16dc, suwaczek mam taki na oko trochę, bo mam nieregularne cykle.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol - a masz już jakieś objawy, jestem bardzo ciekawa ? No i raz jeszcze gratuluję dwóch kreseczek. Ah, ten maj ...

Sol - hehehe faktycznie :-D:-D:-D... no ale koleżance nie miałam okazji pogratulować no to teraz to zrobiłam :-)... masz już jakieś objawy? który to jest twój dzien cyklu?

nagapalma - jak sie @ spóźnia to spokojnie możesz zatestowac :happy:

Lorelain - zero objawów albo ich nie widzę. Ja ciągle zakipiona alergią i zdychająca :-( Jedynie mnie brzuch cały pobolewa od kasłania bo ileż można :-( A mi ciągle spływa po tylnej ścianie więc nie mam jak tego pieroństwa wyeliminować :sorry: Chyba się wybiorę do alergologa znowu bo już zaczynam mieć dość. Żadne leki na mnie nie działają :-( A alergia w najlepsze sobie trwa. Może ciąża mi załagodzi objawy bo powoli wymiękam :-(

nagapalma - trzymam kciuki :-)

A ja gratulacje przyjmę jak @ nie dostanę bo u mnie niestety takie wczesne ciąże mają tendencje do pójścia w diobły więc czekam do czwartku/piątku :tak: a w środę powtórzę test :-)

Loelain po pierwsze nie mam testu, a do apteki mi się nie chce pomykać :D a po drugie nie ma to najmniejszego sensu, gdyz objawów nie mam żadnych, tylko taki, ze czuję iż zaraz dostanę @ buuuu ! Kolejnym powodem jest to ,że w tym cyklu mielismy tylko jedno przytulańsko, więc nie mam najmniejszych szans ....Tylko wkurza mnie, że mój organizm bezczelnie robi mi nadzieję, zupełnie niepotrzebnie ... Boże !!! Gdybym wiedział, że to "robienie dzieci " jest tak trudne , to nigdy wcześniej bym się nie zabezpieczała !!! Śmiałam sie zkoleżanek, które powpadały wcześnie, a teraz żałuję, że i mi się to nie przytrafiło ... Ale takie życie, widać taki los ....

Sol,Dorotka - ogromne gratulacje!!!

mnie to juz nie ma bardzo co,ale Sol to tak

Lor - dorotka??? Ona już od dawna w ciąży :-D

Nie wiem czy będzie coś widać bo naprawdę nieśmiała i do pokazania się w ogóle a do aparatu to koszmar :-D

widac widac,u mnie bylo podobnie i pre test tez robilam

Sol JASNE, ŻE WIDAĆ !!! GRATULACJE !!!
A ja miałam dostac wczoraj i nic, ale nie testuje, bo czuje ją całym cialem ...wrrrrr !!!

testuj testuj
trzymamy kciuki

nagapalma leć do apteki, jak będa dwie kreseczki to się ucieszysz , a jak jedna, to przynajmniej będziesz wiedzieć i szykować się na następne staranka.:tak:
Sol, aja myślę, że fasolka już zamieszkała na 8 miesięcy i ujawni się w styczniu:-D

Sol, aja myślę, że fasolka już zamieszkała na 8 miesięcy i ujawni się w styczniu:-D

Ehh... znowu wynajem :-D

O matko - ale pustki :-D A ja już z Marcinem i Karolą zdążyliśmy posprzątać z grubsza i Karola pomogła mi odkurzyć - ciągle wołała "NONO" a w Teletubisiach nono jest odkurzaczem i musiałam ustąpić i jej dać na koniec poodkurzać :-D Teraz siedzi ładnie przy ciastolinie :tak: Bidulka tylko po wczorajszym mi się takiej kipy nabawiła że szok :-( Teściowa pod koniec imprezy wpadła na pomysł włączenia klimatyzacji bo Karolcia się zgrzała - no to teraz ma kipe do pasa :wściekła/y: Już opierdziel dostała teściowa.Dobrze że Karola nie ma temperatury tylko ten katar, no i pokasłuje bo jej spływa :-( A ona tak bidula nie lubi jaj jej się zakrapia nosek albo aspiruje że szok :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
O prosze jakie wieści z rana - gratulacje ogromne SOL

Czy po tygodniu test jest już wiarygodny ?? Bo ja zrobiłam i negatywny :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry